Dodaj do ulubionych

Wakacje 2012

07.11.11, 15:15
wakacje jeszcze daleko ale ja nauczona poprzedniorocznym doświadczeniem poszukuję niedrogich noclegów nad POlskim morze od 21.07 do 28.07 w okolicach Łeby, natomiast od 28.07 do 04.08. w okolicach Serbinowo, Ustka ewentualnie Darłowo. Nie mam dużych wymagań poszukuje pokoju z łazienką i dostępem do kuchni będzie nas 2 dorosłe osoby oraz 2 dzieci (3 i 7 lat)
Obserwuj wątek
    • katrinka82 Re: Wakacje 2012 19.11.11, 18:19
      Witaj! My byliśmy w tym roku w Karwi www.wczasy-paulina.pl/ było naprawdę super, w przyszłym roku też tam jedziemy tylko na przełomie czerwca i lipca.
      • cyrkonia11 Re: Wakacje 2012 29.12.11, 20:14
        Patrząc na ceny polskich wakacji, nad polskim morzem wolę wybrać coś często w tej samej cenie w katalogach firm podróżniczych. jednak pogoda bardziej zagwarantowana.
        • katrinka82 Re: Wakacje 2012 30.12.11, 19:26
          a gdzie można w takiej cenie wyjechać za granicę? może zamiast na 2 tyg nad polskie morze pojechać na 6 dni za granicę to może coś się znajdzie.. ale jak kto woli...

• justynas2 Re: Wakacje 2012 06.01.12, 16:33
      polecam apartament Oleks www.oleks.wladek.pl
      • angelsik Re: Wakacje 2012 06.01.12, 22:45
        Witam my co rok jezdziliśmy do Łeby z naszym synkiem i co rok nocowaliśmy w tym samym domu. Mają fajny ogród z hustawką, grillem, zawsze zamknięty, więc dzicko już nawet 1,5 roczne puszczałam wolno na trawę a sama dogrzewalam sie na lezaku.
        Do centrum kawałeczek ale nie znowu tak daleko - ok 1300 m.
        "Augustyna" - tak nazwa sie posesja. Właściciele mieszkają na dole, turyści maja dwa piętra dla siebie( łącznie chyba 6 lub 5 pokoi dla gości, kazdy z łazienką).
    • mama_amelii Re: Wakacje 2012 25.01.12, 12:06
      W zeszłym roku byliśmy w Łebie w Pensjonacie Głan,jesteśmy zadowolenismile
      www.glan.ta.pl/galeria.htm
    • mamamalejadusi Re: Wakacje 2012 28.01.12, 14:24
      Moja Droga, tutaj zapewne znajdziesz cos co bedzie Ci odpowoadalo. otonoc.pl/index.php?page=list Polecam te strone, ja juz sobie zaplanowalam urlop i noclegi korzystajac wlasnie z niej smile)
    • aducha2704 Ostrowo, Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:25
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

https://www.wczasowicz.pl/obrazki/pokojedelfin_4.jpg

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka