23.01.12, 15:06
Witam, czy możecie polecić kwaterę albo hotel w Ustroniu? Chodzi mi głównie o atrakcje dla dzieci np. pokój zabaw, oraz o dostęp do kuchni i możliwość ugotowania dzieciom?
Obserwuj wątek
    • monia-1976 Re: Ustroń 23.01.12, 18:40
      Ja za tydzień wybieram się do Elements Planet. Jest tam sala zabaw dla dzieci i w cenie 4 h dziennie zajęć z opiekunką. Na miejscu jest wyżywienia. Ja kupiłam kupony na gruponie i zapłaciłam za osobę 50 zł wraz z 2 posiłkami.
      pozdrawiam
      • jked79 Re: Ustroń 23.01.12, 20:06
        Widziałam tę ofertę jakiś czas temu, ale nie spodobało mi się wnętrze hotelu i pokoje. Zyczę udanego wypoczynku.
        • sylwina76 Re: Ustroń 24.01.12, 23:39
          Byłam kiedyś z dziećmi w hotelu Belweder, bardzo fajny hotel, była sala zabaw dla dzieci, opiekunki, bardzo fajny basen.
          Hotel niestety leży dość daleko od stoków (Czantoria) za to przy hotelu jest leśny park niespodzianek (zwierzęta, szlak edukacyjny, szlak bajkowy).
          Jedzenie - hm .... takie sobie, jak na takie hotel, może się coś zmieniło ...
          • xfactorx Re: Ustroń 28.05.13, 00:38
            Ostatnio z żoną i dzieciakami byłem w "Willi Donia" - bardzo miło, sympatycznie, czysto i niedrogo. Po zeszłorocznym pobycie w pensjonacie WIOLA po prostu rewelacja! Obok Donio Zapiekanki u Kariny - najlepsze zapiekanki jakie w życiu jadłem. Po drugiej stronie sklep całodobowy, do centrum 500m i ogólnie jeden z najlepszych pensjonatów jakie odwiedziłem, a było ich w Beskidach w ostatnich 5 latach ok. 12, więc wiem co mówie i szczerze polecam!smile Przesympatyczni właściciele i naprawdę fajny hotelik!
            • agulka04 Re: Ustroń 28.05.13, 14:13
              hotel:
              forum.gazeta.pl/forum/w,192,135178835,137583833,Sprawdzilam_osobiscie_i_polecam.html
              Z pensjonatów mogę poelcić:
              www.laureola.pl/6401.html
              Blisko wyciągu na Czantorię. W budynku jest 5 pokoi, kuchnia z jadalnią. Na podwórku tylko huśtawka i zjeżdżalnia ale w pobliżu jest bawilandia.
    • 12olga Re: Ustroń 29.05.13, 09:57
      Ja z Hoteli polecam Stok na uboczu w Wiśle. Wisła jest chyba ciekawsza od Ustronia, tyle, że ze Stoka wszędzie trzeba jeździć samochodem, ale jest fantastycznie basen zew i wew, ogromny zielony teren, fajne pokoje i animacje dla dzieciaków. Wszystko jest oczywiście kwestią ceny, pensjonaty są na pewno tańsze, ale nie ma w nich tylu atracji. Moje dzieciaki (8 i 3 l.) były Stokiem i Wisłą zachwycone, byliśmy tam w sierpniu 2012 i teraz też się wybieramy. Teraz faktyczne nastawiamy się na zwiedzanie Ustronia, bo w zeszłym roku byliśmy tylko 4 dni, za krótko.
    • siemek40 Re: Ustroń 29.06.15, 10:07
      A może dla odmiany Brenna, Dolina Leśnicy? Fantastyczne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Można odpocząć, wędrować, a dzieciaki naprawdę mają co robić smile
    • wielkikacpiorxxl Re: Ustroń 15.10.17, 15:48
      Jeżeli jesteście w Ustroniu to warto zastanowić się nad sesją zdjęciową: rodzinną lub dziecięca. Slubna np taka sandra-kuba.pl/fotografia-slubna-ustron/
    • wielkikacpiorxxl Re: Ustroń 15.10.17, 15:51
      Jeżeli jestedzieci do Wisły z dziećmi fajnie można uwiecznić ten wyjazd. Sesja rodzinna. fotografa z Wisły sandra-kuba.pl/fotograf-slubny-wisla/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka