Dodaj do ulubionych

Karwia - kto był?

19.07.05, 18:28
Proszę polećcie fajną kwaterę w Karwii, w której są dobre warunki i miło
patrzą na dzieciaki.
Dziękuję
Renata
Obserwuj wątek
    • mimi_mami Re: Karwia - kto był? 20.07.05, 10:40
      Hej,

Własnie wróciłam z Karwienskich Błot i to miejsce moge polecic z czystym
      sumieniem, cisz, spokoj , pusta plaza i ciepłe morze, a w Karwii tłumy, korki,
      zaduch i zapchana plaza. Dla dzieci generalnie nie polecam. Jak masz jakies
      pytania pisz na priv.

Pzdr
      Mimi
      • gofer73 Re: Karwia - kto był? 27.07.05, 13:06
        pierwsze 2 tygodnie lipca spędziłam "Pod Złotym Zaglem" (mają stronę
        internetową), niedaleko plaży, miejsce super - bar na miejscu (porcje nie do
        przejedzenia), znośne pokoje, duzy plac zabaw dla dzieci, mozliwośc
        wypożyczenia rowerków lub skuterkow dziecinnych, wieczorami jazdy na kucyku. Do
        tego miła Włścicielka. Sama Karwia to brak chodników i dziki tłum po
        rozpoczęciu sezonu. Plaza ok, mięciutki piaseczek, duża płycizna. Przez 2
        tygodnie kursowalismy tylko na linii Złoty Żagiel - plaża i to przy super
        pogodzie nam w zupełności wystarczało.
    • jagasz Re: Karwia - kto był? 20.07.05, 11:01
      Mieszkalam w Karwii u P. Gawryluk Pawła i Agnieszki, byłam bardzo zadowolona,
      warunki bardzo dobre i właściciele bardzo mili.

Pozdrawiam

aga
    • jagasz Re: Karwia - kto był? 20.07.05, 11:03
      Agnieszka i Paweł Gawryluk - Adres: Agnieszka i Paweł Gawryluk ul. Złota 11 84-
      105 Karwia Telefon: tel. (0 prefix 58) 67-47-363...

www.karwia.com.pl/sztorm/index.htm
      • gojel Re: Karwia - kto był? 21.07.05, 14:57
        smile ja tez tam byłam. Może nawet w tym samym czasie i mijałysmy sie na korytarzu
        lub w kuchni? Gosia
        • jagasz Re: Karwia - kto był? 22.07.05, 11:53
          Ja tam byłam w zeszlym roku w czerwcuwink
          Wszystko fajnie tylko pogoda paskudna.

aga
    • imp9 Re: Karwia - kto był? 22.07.05, 19:40
      Hej, właśnie wróciłam z Karwi, w której spędziłam 3 bardzo cieplutkie tygodnie.
      Byliśmy tam po raz pierwszy i ... itd. Morze super ciepłe, plaża czyściutka,
      piaseczek mięciutki, ośrodek na szczeście super ale Karwia sama w sobie
      OCHYDNA. Jak na tłum, który tam był jest naprawde mała. Do tego stopnia, że
      autobus moich rodziców, którzy do nas dojechali spóźnił się 20 minut, bo nie
      mógł przejechać, gdyż ludzie nie mieszcząc się na wąxiutkich chodnikach włazili
      na jezdnie. Przyznaje się, że ja też tak robiłam, bo z dwójką dzieci za rękę
      nie było innego wyjścia. O minięciu się nie było mowy. Gastronomia koszmarna, w
      jedynej praktycznie smażalnio-pizzerii na jako takim poziomie na stolik czekać
      trzeba ponad 1/2 godziny. Całe szczeście, że jak pisałam ośrodek był extra i na
      miasto wychodzilismy tylko po zakupy.
      I cale szczeście, że była pogoda.

ALE MI ULŻYŁO.

narazie
      • renata.s do imp9 23.07.05, 16:35
        W którym ośrodku spędziłaś urlp?
    • bielkate odradzam Pandę w Karwii 27.07.05, 07:43
      Jestem niemile zaskoczony, wręcz zbulwersowany. Strona internetowa
      tego "ośrodka" nie pokazuje go, jak wygląda w rzeczywistości. Pokoje małe,
      zupełnie nie takie jak na zdjęciu. Gospodarze niemili, nastawieni tylko na
      zbicie kasy, bez gwarantowania wygód swoim klientom. Spotkałem sie pierwszy
      raz z taką praktyką: ściągają pieniądze za cały pobyt zaraz po przyjeździe -
      paranoja. O wycofaniu pieniędzy w razie konieczności wcześniejszego wyjazdu -
      nie ma mowy. GORZEJ NIŻ ZA KRÓLA ĆWIECZKA. Chciałbym, aby to przeczytali,
      może coś zmienią w przyszłości, a na pewno powinni te kłamstwa ze strony
      internetowej (np.: 200 m do plaży, w rzeczywistości - 500 m lub dalej). Nie
      polecam a nawet - odradzam
      • gabi04 Re: odradzam Pandę w Karwii 27.07.05, 08:20
        trochę jestem przerażona bo za dwa dni wyjeżdzam właśnie do Pandy, czy coś
        więcej możesz napisać, jeśli nie masz nic przeciwko najchętniej
        skontaktowałabym się z Tobą na priva jeśli możesz to wyślij mi jakiś namiar na
        siebie na gabi04@gazeta.pl może GG albo tel.
        • bielkate Re: odradzam Pandę w Karwii 27.07.05, 10:58
          mój GG 5381096
          • gabi04 Re: odradzam Pandę w Karwii 27.07.05, 11:10
            Dzięki, wieczorem się odezwę
            • bielkate Re: odradzam Pandę w Karwii 27.07.05, 11:14
              gg ma tylko w pracy do 15, napisałam do Ciebie na e-mail gazetowy i podałam do
              siebie e-mail. pozdr
              • e-magda Re: odradzam Pandę w Karwii 28.07.05, 14:57
                O Pandzie nic dodać, nic ując. Pokoje 2 osobowe są do bani.
                Pozatym w każdym pokoju miała być lodówka i czajnik. Były, owszem, ale tylko na
                korytarzu. 200 metrów, do morza przekształciły się w 500. Może u niech metr ma
                więcej niż 100 cm. Z tego co widzialam pokoje inne niż 2 osobowe, były większe,
                więc może tamte i są ładniejsze, ale my mieliśmy dwie dwójki i były straszne.
                A ha, samochody też miały być na ogrodzonym terenie, ale pan stwierdził, że to
                ich prywatna droga i tam im nic nie będzie.
                Chodzi mi tylko o zasadę. Jeśli komuś się coś oferuje to niech przynajmniej tak
                będzie. Możliwe, że gdyby właściciel nie obiecywał nam niewiadomo czego, to
                byśmy nic nie mówili. Ale zostaliśmy po prosyu oszukani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka