Dodaj do ulubionych

gdzie do EGIPTU???????????????????

16.02.07, 20:31
Które miasto wybrać i hotel??
Obserwuj wątek
    • colin1974 Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 17.02.07, 15:48
      Może sprecyzuj pytanie bo nie wiadomo o co Ci chodzi ?
      • emy81 Re: Którą miejscowość wybrać w Egipcie???????????? 18.02.07, 09:29
        Chciałabym jechać do Egiptu ale nie wiem w której mioejscowoci jest najlepiej
        mieszkać?
        • cesarus Re: Którą miejscowość wybrać w Egipcie??????????? 18.02.07, 09:31
          najlepiej najpierw zwróć się do biura podróży, oni najlepiej doradzą odpowiedni
          hotel do twoich potrzeb, a ty potem zapytaj na forum o opinię o nim osób, które
          tam były. To chyba najlepszy sposób, aby wybrać coś dla siebie.
          pozdrawiam
          ania
    • fragolaa Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 18.02.07, 11:50
      Ja byłam w listopadzie z dwójka dzieci, z rocznym i 6 - letnim, w Sharm, hotel
      Oriental Resort. Byłam zadowolna z pobytu, mogę go polecić, dobre jedzenie,
      ładna plaża, piękny ogród prowadzący na plażę. Najważniejsze jest, żeby hotel
      był przy plaży, z dobrym zejściem do wody, tutaj była bardzo szeroka płycizna,
      takze dziecko mogło się chlapać w wodzie do kolan. Ważne sa też inne
      udogodnienia: brodziki w zimie z podgrzewaną wodą, plac zabaw, klubik dla
      dzieci.
    • zumka05 Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 19.02.07, 12:09
      byłam w hurghadzie z 15 miesięczną córką w hotelu Titanic z Aqua Parkiem było
      świetnie, miła obsługa, czysty hotel, duzo atrakcji w aqua parku, smaczne
      jedzenie ale zależy na co kto się nastawia.
      • eliza_68 Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 20.02.07, 19:54
        Po Egipcie sie podrozuje albo jesli chodzi o wypoczynek to sie jedzie do
        Hurgady ewentualnie na Polwysep Sina. To sa typowe miejscowosci wypoczynkowe. O
        niczym innym nie slyszalam. W samej Hurgadzie jest hoteli mnostwo, ktory wybrac-
        trudno jest polecic, bo zalezy tez od tego na co mozna sobie finansowo
        pozwolic. Nie polecalabym brac Hotelu poza Hurgada, gdzies w pustyni-bo to
        straszna nuda i zawsze jest sie zdanym na komunikacje egipska.
        • kadas Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 16.04.07, 12:25
          a co można zwiedzać w Hurgadzie? Jak jedzies z małym dzieckiem, to hotel może
          być oddalony od centrum bo i tak najważniejsze aby był basen i dostęp do plaży
          i oczywiście klimatyzacja w pokoju. Ja byłam w Long Beach i polecam - hotel 5*,
          świetne baseny, duży teren, pełwn wypas.
          • peilin Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 16.04.07, 21:38
            Zalezy czego oczekujesz. Dla osob z dziecmi polecam El-Goune (20 km do
            Hurghady) - cisza, spokoj i super hotele. My bylismy z 1,5 roczniakiem w
            Movenpicku i bylo super.
            Pozdrawiam
            Iwona
    • alawinx Re: gdzie do EGIPTU??????????????????? 17.04.07, 16:50
      wejdź na forum egipt to dowiesz się wszystkiego.
      Ja jadę do Hurgady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka