coronella 29.05.07, 17:44 Najchętniej w okol. centralnej Polski, bo o Polske mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: Gdzie jest fajny Aquapark? 29.05.07, 18:02 podejrzewam, ze w warszfce wa takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefinka15 Re: Gdzie jest fajny Aquapark? 29.05.07, 18:04 super jest w holandii i w sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Gdzie jest fajny Aquapark? 29.05.07, 18:34 dzieki, to akurat blisko mnie, i Holandia, i sopot (a w sopocie gdzie??) Wybrałam kraków www.parkwodny.pl/index.php był tam ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Gdzie jest fajny Aquapark? 29.05.07, 19:39 W Sopocie na Kamionce, ale osobiście nie polecam. Spójrz na ceny www.aquaparksopot.pl/ea/strony/index.php?idw=263&idstr=5,48 Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Kraków 29.05.07, 21:27 Ja byłam - jest duży, ma długie i niebezpieczne dla dzieci rury - to jedyny park wodny, w którym moje dzieci nie mogły z nich skorzystać. Dla Maluszków jest sporo atrakcji w wydzielonych dla nich miejscu z zamkiem na czele Dosć drogo - za bilet rodzinny bez ograniczeń czasowych zapłaciliśmy ok 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak w Polkowicach :) 29.05.07, 19:46 i ten w Świebodzicach - bo mam najbliżej - pod domem Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb w Gołębiewskim... 29.05.07, 19:57 zarówno w tym w Mikołajkach, jak i w Wiśle - tu mój ukochany... a w Świebodzicach też mój najbliższy, często bywam, ale aquaparkiem go nazwać, to za dużo... Basen ze ślizgawką i tyle... Bodobny też doś blisko - w Bielawie i w Nowej Rudzie i ciut dalej w Kudowie Zdroju... Za to ma powstać cudo we Wrocławiu, największe, najlepsze. Ale na razie tylko plany... Ciekawa jest też Laguna w Gryfinie pod Szczecinem... W Lesznie jeden z ciekawszych zjazdów zapewnia czarna rura, z muzyką i stroboskopami w stylu techno, tyle, że bardzo zaniedbane, bo to chyba jeden z pierwszych, najstarszych aquaparków w Polsce... Podobało mi się też gdzieś w okolicach Śląska, zdaje się, że w Tarnowskich Górach... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella dzięki dziewczyny, ale 29.05.07, 20:57 mi nie chodziło o basen z ciepła woda i zjeżdzalnią, mieszkam w Łodzi, i takie coś mam bliziutko, chciałam zabrać dzieci w dzień Dziecka do czegoś fajnego, czegoś więcej niż zjezdzalnia i brodzik, i ten w Krakowie podoba mi się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: dzięki dziewczyny, ale 29.05.07, 21:29 Dla Maluszków Kraków to najlepszy wybór w Polsce - byłam w wielu parkach wodnych i mam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś