brendastar 16.06.03, 12:06 Ośrodek wczasowy, kwatera albo cokolwiek innego byle już sprawdzonego) Z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brendastar Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 23.06.03, 11:09 Naprawdę, nikt tam nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 24.08.03, 18:22 Ja jezdze tam od 10 lat... Zawsze do tej samej gospodyni. Danuta Gotkowska 0 55 247 66 78 Kiedy masz zamiar sie wybrac? Moze sie spotkamy Jade tam teraz znow we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś
brendastar Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 25.08.03, 10:45 emiczek napisała: > Ja jezdze tam od 10 lat... > Zawsze do tej samej gospodyni. > Danuta Gotkowska > 0 55 247 66 78 > > Kiedy masz zamiar sie wybrac? Moze sie spotkamy Jade tam teraz znow we > wrzesniu. Wielkie dzięki ale w tym roku już chyba nie skorzystam. Za to zapiszę sobie i będę miała na przyszłość. A też miałam pojechać we wrześniu... Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
misieczek Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 25.08.03, 15:26 Chodzi o Piaski koło Rucianego- Nida? Jeśli tak, polecam osrodek TP SA Exploris Malinka. Komfortowe warunki, przepiękne jezioro, idealny ośrodek dla rodzin z małymi dziećmi. Sa domki i pokoje hotelowe z łazienkami. Wypozyczalnia sprętu (jachty sportina) . Naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 25.08.03, 15:52 ups dla scislosci dodam ze chodzilo mi o Piaski za Krynica Morska na Mierzei Wislanej Odpowiedz Link Zgłoś
brendastar Re: Piaski - czy możecie coś polecić? 25.08.03, 17:18 MNie też choidziło o Piaski na Mierzeji Wiślanej, ale dzięki za kolejny namiar. O tych Piaskach też słyszałam)) Odpowiedz Link Zgłoś