kama_mama 13.08.08, 15:45 Może któraś z Was była i może polecić fajny i w miarę przystęny cenowo ośrodek.Mam ochotę wybrać sie z kolezanką ale nie bardzo wiemy gdzie żeby nie było lipy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renkag Re: Gdzie do SPA ? 13.08.08, 22:10 Ja byłam w Pawilonie Angielskim w Nałęczowie.Polecam - fajny i przystępny cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaksia1 Re: Gdzie do SPA ? 14.08.08, 20:43 byłam we Wzgórzach Dylewskich, Spalarni,w Dworku nad Redą i w kilku za granicą. Jeżeli zależy Ci na kameralnym , wyjątkowym traktowaniu, a nie na masówce to polecam Dworek Nad Redą. Jak będziesz chciała wiedzieć więcej, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Gdzie do SPA ? 14.08.08, 20:55 Dworek nad Regą właśnie zwiedziłam ), rzeczywiście bardzo przyjemne miejsce, sporo rodzin z dziećmi. Raczej dla małych, bo duże jeśli nie lubią wędkować i grać w minigolfa będą się nudzić raczej ). Miejsce rzeczywiście bardzo kameralne i na dobrym poziomie. Basen i "infrastruktura" spa, smaczne jedzenie w restauracji. www.dworek-rega.pl/frame.html Nałęczów mam pod nosem, także tam nie nocowałam nigdy, tylko jadłam - smacznie. Sam "park wodny" mały ale przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: Gdzie do SPA ? 14.08.08, 20:58 Nie doczytałam, że jedziesz z koleżanką. Wyluzujecie się na 1000% Tylko ten dojazd - wściec się można, ale to dotyczy generalnie Pomorza Zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama Re: Gdzie do SPA ? 19.08.08, 15:38 A gdzie jest ten Dworek bo nie mogłam się doczytać.Nie podali na tej stronie telefonów,czy ja jestem ślepa? Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Gdzie do SPA ? 19.08.08, 20:49 Sprawdz oferte Hotelu Unitral SPA w Mielnie. Czesto korzystam z ich uslug. Baze SPA i odnowy biologicznej maja bardzo bogata i nowoczesna. Jest tez bardzo dobrze wyposazony gabinet kosmetyczny. Doskonale warunki. www.unitral.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Gdzie do SPA ? 20.08.08, 19:21 pa w nałęczowie bardzo przyjemne, choc korzystam z niego "dojazdowo", gdy jestem w lublinie. nie nocowałam tak nigdy.Ale blisko do kazimierza nad wisła , do lublina, więc między zabiegami na pewno jest co robć i gdzie sie powłóczyć Na kilka dni jeżdżę jesienią do Starych Jabłonek do hotelu "Anders", jest tam spa Pevonia Botanica. Nie ukrywam, że te wyjazdy wolę- cisza, spokój, z dala od tłumów turystów. W tym roku jadę w połowie października na 4 dni i juz sie nie moge doczekaćW nałęczowie niestety nie mozna odpocząć od ludzi-to wciąż b. popularna miejscowość sanatoryjna, więc właściwie przez cały rok jest bardzo dużo ludzi(emerytów głównie Odpowiedz Link Zgłoś
gazetkawyborcza1 Hotel Wierchomla SKI & SPA Resort w Beskidach 10.09.08, 16:29 www.wierchomla.com.pl - bardzo miło, kameralnie, naprawdę będziesz zadowolona. Ceny nie za wysokie, ogromny wybór zabiegów, masaży, kapieli. 140 km od Krakowa (Piwniczna) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Gdzie do SPA ? 11.09.08, 09:26 Jak do SPA to tylko we Francji VICHY .W Polsce niestety nie ma jeszcze tego typu miejsc a szkoda moge Ci polecic erisa, Hotel VILLA PARK ****,Hotel Bryza (ale trafiłam na jakas konferencje i było bardzo duzo ludzi), Odpowiedz Link Zgłoś