06.10.08, 22:26
Zna ktos moze godny polecenia, sprawdzony hotel(ik) w Rzymie?
Obserwuj wątek
    • red_vanilia Re: Rzym 08.10.08, 19:51
      Wybieram się na indywidualny wyjazd do Rzymu na przełomie października i listopada. Hotel wyszukałam przez internet i mam nadzieje ze się na natnę smile.
      Mogę podzielić się wrażeniami po powrocie.
      Hotelik, do którego się wybieram to www.hoteljulia.it. Wybrałam go ze względu na lokalizację i w miarę zjadliwą cenę jak na 3*** prawie w centrum.
      Cena zgodnie z cennikiem była 60E za noc w pokoju 1-osobowym, a kiedy dostałam potwierdzenie rezerwacji okazało się ze będę płacić "tylko" 42E za nocsmile
      Możesz wrzucić w Google hotel in rome i tam szukać w wynikach. Bardzo pomocne są strony typu www.venere.com gdzie jest baza hoteli z cenami i możliwością rezerwacji i, co ważne, z opiniami osób które już tam nocowały, wiec w miarę można się zorientować jak się ma opis hotelu do rzeczywistości.

Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu
    • sjoan1 Re: Rzym-apartament polecam ! 12.10.08, 17:06
      www.angetode.com

blisko Colloseum, fajne miejsce, kameralny apartament !!!
    • malinowy_raj Re: Rzym 13.10.08, 18:20
      hej, tutaj znajdziesz baze z hotelmai oraz opinie o roznych hotelach w rzymie,
      mysle ze cos fajnego znajdziesz

www.holidaycheck.pl/region-informacje+o+podro%C5%BCy_Rzym-rid_219.html
    • amelia.m1 Re: Rzym 10.10.13, 12:22
      Polecamy bardzo fajny hotel w Rzymie intopassion.pl/intohotels-crossing-condotti/
    • camel_3d Casa Kolbe 11.10.13, 14:14
      CASA KOLBE

bylem tam kilka lat temu, nie pamietam jakie jedzenie..ale fajne pokoje i swietna lokalizacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka