ktosia.0 09.09.09, 14:27 Witajcie Mam dwie córy - 11letnią i półtoraroczną i zapraszam dzieciate oraz (by nie być posądzaną o dyskryminację ) dzieciatych na wspólne spacery i nie tylko Piszcie na maila gazetowego ktosia.0@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 29.03.10, 16:49 Podnoszę wątek. Czy są na forum mamy z Zg i okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
2eska Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 29.03.10, 21:29 Witam! Mamy są, ale w moim przypadku jestem mamą przedszkolaka, więc spacery przybierają raczej inną formęPzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 30.03.10, 08:47 Witaj Ja również mama przedszkolaka Odpowiedz Link Zgłoś
mikalinas Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 30.03.10, 09:54 Witam, ja równiez jestem mamą przedszkolaka,a właściwie przedszkolaczki, 4 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 31.03.10, 12:13 JA ROWNIEZ JESTEM MAMA 4 LATKI I PRAWIE ROCZNEJ DZIEWCZYNKI ,NIE CHCECIE SIE DZIEWCZYNY SPOTKAC Z DZIECIACZKAMI ,JA BARDZO CHETNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mikalinas Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 31.03.10, 17:17 jasne, że chcemy.Mała często choruje, więc w przedszkolu nie zdąży się nabawić z koleżankami.Często zostaje w domu po 2, 3 tygodnie żeby dojść do siebie i nie złapać jakiegoś wirusa. Roznosi ją energia a ja nie nadążam za nią. Przed świętami to już chyba nie zdążymy, bo pogoda nieciekawa, ale może po świętach się jakoś zgadamy.Tylko ja zaraz po świętach od środy do piątku jestem cały dzień na szkoleniu.Dopiero od poniedziałku jestem wolna, chyba że znowu jakieś szkolenie mi wymyślą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 07.04.10, 12:56 Cześć Zielonogórzanki Mikalinę i Jej córcię już znam - co tam u Was dziewczyny?. Jak Weroniczka?. Kiedy planujemy jakieś spotkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 07.04.10, 22:56 HEJ DZIEWCZYNY ,NO WŁASNIE MOZE SIE UMÓWIMY NA SPOTKANIE ,NASZE DZIECIACZKI SIE POZNAJĄ ,POBAWIA SIE ,SPENDZIMY MIŁO CZAS ,KTÓRA CHETNA NIECH PISZE JA SIE DOPASUJE DO WAS,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mikalinas Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 08.04.10, 18:32 j niestety jestem cały czas na szkoleniach, w weekendy również, w przyszłym tygodniu tez ma szkolenia i w weekend znowu. Nie mam pojęcia kiedy skończę, teoretycznie powinnam do końca maja. Zobaczymy w maju, czy wymyślą coś nowego. Miłej zabawy życzę, jeśli spotkanie dojdzie do skutku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 08.04.10, 21:31 Beata Może w przyszłym tygodniu?. Kiedy by Ci pasowało ? tak żeby pogoda była ładna, to jakiś spacer bardzo chętnie Mikalinas A co to za szkolenie teraz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikalinas Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 08.04.10, 22:27 Kolejny etap tego,które się ciągnie od października.A w międzyczasie jeszcze inne związane z moim zawodem,czyli dla nauczycieli języka niemieckiego.jak się nie pracuje to coś trzeba robić, choćby się dokształcać lub przekwalifikowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 09.04.10, 08:25 annaox może byc w przyszłym tygodniu,zobaczymy czy pogoda dopisze,mi pasuje bardziej w godz popoludniowych i gdzie bysmy sie spotkaly ?ja jestem z centrum.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 10.04.10, 12:14 Może być popołudniu Ja w prawdzie w Zg jestem do godz. 15, ale możemy zostać dłużej i wtedy się spotkać . A spotkanie myślę, że chyba najlepiej pod fontanną na Westerplatte?. Dam dojadę bez problemu. W ogóle, to mam pewien pomysł dziewczyny, zakładam z innymi dziewczynami forum dla dziewczyn z zg i okolic, takie nasze prywatne. Wyślę Wam link na PW, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 12.04.10, 11:14 annaox ok ,mi pasuje w srode jezeli pogoda dopisze i jezeli moje male beda zdrowe, moze byc o 15 pod fontanna Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia.0 Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 19.04.10, 17:26 Zaprosicie mnie też na to spotkanie i linka do forum proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 27.04.10, 20:06 hej dziewczyny ,co to za cisza na forum ... pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
betoda Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 02.05.10, 22:59 Dziewczyny - ja też jestem mamą z Zielonej i poproszę linka do forum Odpowiedz Link Zgłoś
annaox Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 03.05.10, 12:40 betoda Wysłałam Ci link na pw Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 03.05.10, 13:38 annaox mi tez wyslij linka pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mammali Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 19.05.10, 19:48 Witam serdecznie Jeśli można to również poproszę o linka do forum, bardzo chetnie dołącze do klubu zielonogórskich mam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: Zapraszam dzieciate z ZG i okolic:) 01.06.10, 23:01 Niewiem czy temat nadal aktualny, ale ja chętnie się spotkam z innymi mamami i ich pociechami, bo mieszkam troche na uboczu ZG i strasznie nam tu nudno(mam 16-miesięczną córeczkę). Przyjazd do ZG nie jest dla mnie problemem. MOje gg: 3194447 Odpowiedz Link Zgłoś
bbeata1982r do meggie 02.06.10, 20:06 hej ,ja chetna jestem na spacery ,juz nie raz pisalam na forum ,odzew byl a potem sie urywal wiec jestem sceptycznie nastawiona,jakies te dziewczyny nie zdecydowane,jak masz ochote to pisz do mnie tu na forum pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: do meggie 11.06.10, 16:22 Cześć, podałam nr gg więc nie zaglądałam juz na to forum, a tu dopiero teraz patrzę, że napisałaś. Jak możesz to napisz na moje gg, albo podaj swoje- będzie szybciej. A na moją pocztę forumowa nie pisz, bo wogóle nie zaglądam (mam wolny net i nie uzywam tej poczty). Mam nadzieję, że napiszesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś