Dodaj do ulubionych

Arczyński Wojciech

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 10:43
wspanialy czlowiek, formatu wykraczjacego poza normy tego miasta,przyzwoity
uczciwy,posiadajacy klase .czlowiek przed ktorym chyle czolo.wojtku jestes
wielki
Obserwuj wątek
    • Gość: KOMUCH Re: Arczyński Wojciech IP: *.kielce.net.pl 27.04.04, 14:20
      ARCZYŃSKI JEST JEDNYM Z NAPRAWDĘ NIEWIELU WYJĄTKOWO PORZĄDNYCH LUDZI KTÓRZY
      KIEDYŚ DZIAŁALI W "SOLIDARNOŚCI". ZAWSZE BYŁ SOBĄ, NIE ROBIŁ
      ŻADNYCH "PRZEKRĘTOW", BYŁ UCZCIWY WOBEC WSZYSTKICH - A W TYM LUDZI "LEWICY".
      TO NAPRAWDĘ ZASZCZYT ZALICZAĆ SIĘ DO JEGO KOLEGÓW CZY DOBRYCH ZNAJOMYCH.
      JEGO CAŁE ŻYCIE JEST DOWODEM NA TO, ŻE BYCIE SYNEM PRZEDWOJENNEGO REJENTA
      NAPRAWDĘ ZOBOWIĄZUJE.
      • Gość: posel nowak a tak moze byc... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 27.04.04, 16:00
        Podpisuje sie pod tą opinia. Jest jednak maly problem. W instancji odwolawczej
        Pan Arczynski podrzymal na moja osobe wyrok z art 212 kk ( pomowienie burmistrza
        Pinczowa w czasie referendum) zabierajac mi prawo do obrony przed sadem II
        instancji.

Jak? Otoz wydal wyrok wiedzac, ze nie jestem poinformowany skutecznie
        o terminie posiedzenia sadu odwolawczego, nadto wyrokiem skazano mnie
        za cos co wg bieglego jezykoznawcy nie dotyczyło burmistrza, a innej
        osoby ( zarzuty referendalne ) a zeby bylo smieszniej NIK w wystapieniu
        pokontrolnym potwierdził w całości podnoszone przeze mnie nieprawawidlowosci.

Sad w Pinczowie nie chciał przeprowadzic dowodu prawdy, Arczynski zabral
        mi prawo bycia przed sadem II instancji.

To chyba naruszenie konstytucji. TK ostatnio wydał wyroki w sprawie awizacji
        terminow sadowych. Niestety przemawiaja przeciwko panu sedziemu.

Druga sprawa - z synem pana sedziego, asesorem notarialnym. Otóz niejaki pan W.
        ten od lewej opinii sadowo- spychiatrycznej ( handalrz bronia ) osakrza tegoz
        pana o sporzadzenie aktu notarialnego w momencie gdy był on zmuszany do złożenia
        podpisu na akcie darowizny.

To ta sama sprawa, gdzie prok. Piwko nie moze znalezc pana W. aby go przesluchac
        do tego postepowania. Prokuratura twierdzi, ze nie moze go znalezc bo przebywa
        on na terenie jednego ze szpitali psychiatrycznych w kraju, w tym samym czasie
        sad odwolawczy ktorym kieruje pan sedzia Arczynski odracza wykonanie kary panu
        W. na lewa opinie sadowo- psychiatryczna wystawiona przez panow M i K.

W. był w wtedy na lewej hospitalizacji w Morawicy. Prowadzacym postepwanie jest
        prok. Bielecki

Ciekawe???

Smaczuku dodaje, ze postepowanie karne prowadzone w sprawie wymuszenia
        rozbojniczego dokonanego w kancelarii notarialnejpana A. pan Piwko
        zakwalifikował uwaga... z art 272 kk. Wg pana Piwko Pan W. miał wyłudzic
        poswiadczenie nieprawdy od notariusza Arczynskiego- juniora. Pan Piwko rąbnął
        sie o całe 10 artykułów... winno byc 282 kk

Sprawa ta zajmuje sie PA w Krakowie. To jedna z tych spraw z powodu ktorej Piwko
        musi odejsc!!

Na koniec! Czasy mam sie zmienily drodzy. Grzechem jest tez zaniechanie.

• Gość: GOŚC RADIA M Re: Arczyński Wojciech IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 16:00
      Mocno się mylicie w swoich opiniach.Człowiek podatny na zalecenia kolegów z UW
      i innych,których za takich uważa.Wielki przyjaciel Jacentego F byłego
      komendanta Wojewodzkiego Policji w Kielcach.Jacuś dzieki znajomościom z sędzia
      wyrok za Staporków miał uchylony przez Wydział Odwoławczy,którym kieruje Wojtuś.
      Czy został w ogóle osądzony za napaśc policjantów na policjantów do którego
      doprowadził słynny Jacenty F posiadacz kradzionego samochodu VW Golf -nie
      wiadomo?A to zasługa niewątpliwa Wojtuusia.Są jeszcze inne sprawy ale o nich w
      późniejszym czasie jak wejdziemy do UE.
      • Gość: furiat Re: Arczyński Wojciech IP: 213.77.1.* 28.04.04, 11:26
        czekamay w takim razie na ciąg dalszy po pierwszym maja.
      • Gość: furiat Re: Arczyński Wojciech IP: 213.77.1.* 28.04.04, 11:29
        czekam na ciąg dalszy po pierwszym maja. ciekawe co jeszcze mozna usłyszecna
        temat sedziego Arczynskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka