Gość: ert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:35 z przemysla ucieka coraz wiecej młodych ludzi powód nie ma pracy co robic dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: ubywa nas IP: 80.51.255.* 07.08.04, 12:02 A pracy nie ma bo......? Złe rokowania na przyszłość.Czy coś się robi w tym kierunku?Wątpię.Może zapytać tych ,którzy to potrafią.Inni potworzyli specjalne strefy ekonomiczne,obniżają podatki by ściągnąć inwestorów.Przynajmniej coś robią. Pamiętacie wysokiego rangą urzędnika z Przemyśla w Głównym Urzędzie Pracy.I co? I nic.Tam go nie ma jest gdzie indziej.Czy w jakiś sposób pomógł przemyskiemu urzędowi pracy w przekwalifikowywaniu bezrobotnych,czy pomoc finansową na tworzenie nowych miejsc pracy.Może,nie wiem.Etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: ubywa nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:25 przemysl nie jest miastem typowo przemysłowym zwróć uwage ze specjalne strefy ekonomiczne powstaja w głównie tego typu miastach mam tu na mysli mielec ,tarnobrzeg tam cos sie robi a w Przemyslu nie za bardzo Miasto powinno postawic na handel ze wschodem a zamiast tego buduje supermarkety i niszczy rodzimy handel Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: ubywa nas 09.08.04, 12:44 Gość portalu: Zbychu z Przemyśla napisał(a): > A pracy nie ma bo......? > Złe rokowania na przyszłość.Czy coś się robi w tym kierunku?Wątpię.Może zapytać > tych ,którzy to potrafią.Inni potworzyli specjalne strefy ekonomiczne,obniżają > podatki by ściągnąć inwestorów.Przynajmniej coś robią. > Pamiętacie wysokiego rangą urzędnika z Przemyśla w Głównym Urzędzie Pracy.I co? > I nic.Tam go nie ma jest gdzie indziej.Czy w jakiś sposób pomógł przemyskiemu > urzędowi pracy w przekwalifikowywaniu bezrobotnych,czy pomoc finansową na > tworzenie nowych miejsc pracy.Może,nie wiem.Etc. :))) Ten pan zmienił urząd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapcio Re: ubywa nas IP: *.visp.energis.pl 09.08.04, 16:06 Co do Pana z Urzędu Pracy to może właśnie dzięki niemu jest tak źle, tak a nie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapaczka Re: ubywa nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:25 Urządzić łapankę ;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: ubywa nas 09.08.04, 12:44 Gość portalu: ert napisał(a): > z przemysla ucieka coraz wiecej młodych ludzi powód nie ma pracy co robic > dalej Jest to normalne zjawisko w kapitalizmie. Nie wiem czemu sie dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś