Dodaj do ulubionych

kurs CCNA w kielcach?

22.02.10, 19:25
czy ktos robił kurs Cisco CCNA Exploration w Kielcach?? a jeśli tak
to gdzie? Słyszałam że w marcu rusza kurs na Politechnice
Świętokrzyskiej (info na ich stronie cisco.tu.kielce.pl)-czy
ktoś ma jakieś dowiadczenia jak są tam prowadzone zajęcia i czy
wogole warto zdawać ten certyfikat?? Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: mały człowiek Re: kurs CCNA w kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 20:12
      Na WSH też jest Akademia Cisco:
      cisco.wsh-kielce.edu.pl/
      • julkaa_ka Re: kurs CCNA w kielcach? 22.02.10, 21:11
        wiem że jest -bo już to sprawdziłam ale na PŚk jest taniej (nie ma
        wpisowego). Poza tym bardziej interesują mnie opinie na temat samej
        Akademii - czy warto i jakie ma ktoś doświadczenia z konkretną
        jednostką niż to gdzie jest....
        • Gość: chętny~qwert6 Re: kurs CCNA w kielcach? IP: *.centertel.pl 24.02.10, 21:39
          Ja mam właśnie zamiar sie zapisać. Mój znajomy chodził na ostatni
          weekendowy kurs. Mówi że zajęcia prowadzi jakiś gość z Wa-wy,z
          praktycznym doświadczeniem, pracujący przy sprzęcie Cisco juz kilka
          lat. Podobno warto...
          • Gość: session*45 Re: kurs CCNA w kielcach? IP: 212.160.172.* 25.02.10, 10:07
            Kurs na PŚK jest OK, laboratorium bardzo dobrze wyposażone, znajduje
            sie w nim m.in. 9 ruterów, 9 przełaczników, access-pointy, oprócz
            tego dodatkowe akcesoria. Każdy ma do dyspozycji swój komputer wraz
            z odpowiednimi materiałami i narzędziami. Kadrę stanowią
            wykwalifikowane osoby pracujące przy sprzęcie Cisco. Czekam na
            pojawienie się w ofercie kolejnych kursów, podobno ma to wkrótce
            nastąpić
            • julkaa_ka Re: kurs CCNA w kielcach? 25.02.10, 19:13
              dzieki za opinie -w takim razie tez sie zapisze jak tylko beda
              jeszcze miejsca -na stronie maja informację że kurs rozpoczyna się w
              weekend 6-7 marca
              • Gość: gosc Re: kurs CCNA w kielcach? IP: *.chello.pl 26.02.10, 18:55
                Ja konczylem CCNA, mysle ze warto sie zapisac. Patrzylem na www akademii na politechnice, maja sporo sprzetu i dobrze wyposażone laboratorium. Mysle ze warte polecenia. Pozdrawiam
                • Gość: kkurs Re: kurs CCNA w kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 20:50
                  czy ktoś jest w trakcie kursu weekendowego - kiedy kończycie pierwszy moduł?
    • zenonczarodziej Re: kurs CCNA w kielcach? 30.09.16, 09:26
      Na WSH już dawno nie ma Cisco, Politechnika ma drogo, mało godzin zajęć i dużo teorii. Idźcie na WSTKT. Za semestr dasz mniej kasy, są ciekawsze zajęcia, więcej godzin na sprzęcie, będziesz mieć więcej praktyki i doświadczenia. Ja tak zrobiłem i innym polecam. Omawiają znacznie więcej ciekawych przypadków z życia, bo teorię masz z google. Łatwiej mi potem było w robocie, jak coś padło, jak nikt nie wiedział gdzie tego szukać.
      • Gość: Rafał Re: kurs CCNA w kielcach? IP: *.96.236.88.ipv4.supernova.orange.pl 12.10.16, 23:18
        Bardzo dobry kurs, szczególnie dla osób pracujących w branży sieciowej, lub też jak ja - dopiero zaczynających karierę w tej dziedzinie. Kilka tygodni po zakończeniu kursu na PśK znalazłem interesującą pracę u jednego z warszawskich integratorów sieciowych. Pierwszy moduł to mniej więcej pół na pół teorii i praktyki, za to kolejne 3 moduly to już sporo zajęć praktycznych w dobrze wyposażonym laboratorium - samodzielnie lub też ze wsparciem dobrze znającego się na rzeczy instruktora. Polecam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka