Dodaj do ulubionych

Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koalicj...

29.11.10, 19:06
forum.gazeta.pl/forum/w,60,119248815,119251552,Re_Tydzien_z_glowy_Rzadzenie_a_matematyka.html
Jestem kurna genialny.
Obserwuj wątek
    • pikpabieda Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koalicj... 29.11.10, 19:09
      Podejrzewam, że ten potrójny mariaż jest konsekwencją nieograniczonego apetytu i buty PSL-u.
      Życzę im wszystkiego najlepszego. Bez kłótni i awantur.
      • Gość: Pstryku Serdecznie ja tez chcę!!!! ja też!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:36
        A ja nie moge byc Starostą ? lubię wieś i rolników a nawet kocham rolniczki.

PSTRYKU SERDECZNIE
      • Gość: poliglota to samo bedzie w województwie czuje IP: 81.219.189.* 29.11.10, 19:36
        dogada sie PO PIS i SLD i po Jarubasie
        • oloros Re: to samo bedzie w województwie czuje 29.11.10, 19:41
          tu bedzie raczej niemozliwe - choc bylaby to sensacja na skale Polski
          • naiwnybardzo Re: to samo bedzie w województwie czuje 29.11.10, 19:47
            U nas wszystko jest możliwe:). Taka czarodziejska kraina:).
          • Gość: gość Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:22
            A wielka szkoda, bo jestem pewien, że wreszcie województwo ułożone byłoby merytorycznie
            • Gość: nie róbmy polityki Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: 81.219.211.* 30.11.10, 08:37
              > A wielka szkoda, bo jestem pewien, że wreszcie województwo ułożone byłoby meryt
              > orycznie

taaaaa, i niby kto byłby taki merytorczyczny? Województwo ułozone byłoby tak samo politycznie tylko w innej konfiguracji partyjnej. Tuskowe brednie bilbordowe mozna sobie wsadzić w d... a dowodem tego są te rozmowy koalicyjne skupiające się wyłącznie na podziale stołków dla swoich. Z dwojga złego wole juz zeby został PSL bo jak przyjdą inni to zanim sie nachlaja zastaną nas nowe wybory
        • Gość: aaa Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:53
          i juz nie bedzie bral kasy z unii europejskiej,a takie plany były
          • Gość: Slav Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: *.kielce.vectranet.pl 29.11.10, 20:58
            A jaka jest różnica pomiędzy Zenkiem a Zdzichem ?
            • Gość: ! Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: 89.79.232.* 29.11.10, 21:06
              Karuzela stanowisk jak w PRL-u. Ogłaszam konkurs kim będzie obecny starosta, bo partia, ta jedyna, nie zostawi towarzysza na lodzie !
            • naiwnybardzo Re: to samo bedzie w województwie czuje 29.11.10, 21:40
              Zdzichu zdecydowanie lepiej wygląda:).
              • Gość: porywisty100 Re: to samo bedzie w województwie czuje IP: *.kielce.vectranet.pl 29.11.10, 22:47
                dla mnie różnią się tylko stanem uzębienia
    • konus1 Arogancja 30.11.10, 08:15
      Ale arogancja nie popłaca. A na marginesie, co z panią Dyrektor PUP (oczywiście z PSL), gdzieś ta sprawa zawiesiła się w sądzie, przy twardym oporze dotychczasowego starosty wobec zaleceń kontroli wojewody.
      • Gość: phi Re: Arogancja IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 09:49
        No cóz, starosta na zagrodzie równy wojewodzie.
    • reason.break Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koalicj... 30.11.10, 09:55
      "Najprawdopodobniej starostą kieleckim będzie były Zdzisław Wrzałka"
      ładne kwiatki ;]
      • Gość: phi Re: Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koali IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 10:02
        I to jest największa sensacja :)))
        • Gość: z. Re: Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koali IP: 213.77.117.* 30.11.10, 14:15
          Na blogu Echa Dnia A. Krawiecka napisała: "oficjalna wola zawarcia sejmikowej koalicji PS L- PO jest i raczej nie spełni się w sejmiku biblijna przypowieść, że ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi. Cyba, że nagle na samorządowych sesjach okaże się, że radni zagłosują jak chcą, a nie jak jest ustalone. To będzie test prawdy i mocy dla partyjnych szefów".
          Ciekawe, jak zagłosują w sejmiku, czy według odgórnych ustaleń, czy inaczej.
    • wzgardzony Sensacja w powiecie kieleckim. PSL poza koalicj... 30.11.10, 20:48
      PiS popełniło KARDYNALNY BŁĄD. Za kilka miesięcy tej koalicji (PO, PiS, SLD) nie będzie. Sprytny manewr PO dzięki któremu PiSu nie ma w województwie, a za kilka miesięcy nie będzie w powiecie. O naiwny PiSie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka