Dodaj do ulubionych

logopeda Kielce

07.12.10, 09:56
dziewczyny macie namiary na jakiegoś dobrego logopede dziecięcego w Kielcach.
Słyszałam, że na Karczówkowskiej jest jakiś.
A i ile się czeka na wizytę??
Obserwuj wątek
    • waszahanusia Re: logopeda Kielce 07.12.10, 20:43
      Pani Jola Kozyra
    • mk271 Re: logopeda Kielce 10.12.10, 13:36
      mgr Czesława Bartnik
    • aga_i_kropki Re: logopeda Kielce 17.12.10, 14:55
      Ja plecam Panią Justynę Machetę - przyjmuje za darmo w przychodni Na Stoku. Kiedyś potrzebne było tylko skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Przyjmuje w poniedziałki i wtorki po południu. Można telefonicznie ustalić wizyty na cały miesiąc. To bardzo symaptyczna osoba, bardzo łatwo nawiązuje konakt, oprócz dzieci przyjmuje też pacjentów z afazją. Pomogła moim bliźniakom.
      • gosian40 Re: logopeda Kielce 16.07.11, 23:03
        Gorąco polecam p.Katarzynę Rogale.Przyjmuje w przychodni Zapiecek na Piekoszowskiej.A oprócz tego w zespole poradni psychologiczno pedagogicznych na ul. Urządniczej.Tam pracują osoby bardzo oddane swojej pracy .U tych ludzi widzi się że to co robią to nie tylko praca a przede wszystkim pasja.Jedyny mankament to częstotliwość wizyt.Jest tak duże zapotrzebowanie na terapie że wizyty najczęściej są raz w miesiącu.Ale i tak warto.Dziecko i tak korzysta a rodzic wie jak pracować w domu
        • kpmp7877 Re: logopeda Kielce 01.12.12, 15:56
          Najlepiej skontaktuj się z Gabinetem Terapeutyczno-Logopedycznym Dr Małgorzaty Kowalczyk, mieszczącym się przy ul. Ściegiennego 40.tel. 509856315. Pani Małgorzata jest specjalistą logopedą,terapeutą zajmującą się dziećmi, młodzieżą, dorosłymi z zaburzeniami rozwoju mowy i komunikacji, wymagających korekcji oraz dziećmi u których mowa się nie rozwinęła do 2 roku życia. Z tego co wiem w terapii logopedycznej łączy najnowsze metody terapii i wykorzystuje metodę terapii Biofeedback, która służy poprawie koncentracji, zwiększeniu możliwości naszego umysłu, lepszemu radzeniu sobie z emocjami.
    • marcek12 Re: logopeda Kielce 26.08.17, 14:08
      Ceny nie są najniższe ale Pani doktor jest wyjątkowa. Pani Agnieszka numer telefonu: 502469686
    • aneta667w Re: logopeda Kielce 24.06.18, 23:44
      pani Urszula Adamiec na Jesionowej - polecam logopedadajeslowo.pl/ pracuje metodą krakowską i widać efekty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka