Dodaj do ulubionych

Bulawski ukrywa skarpety pod łóżkiem i naciąga ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 00:57
... se gumkę od majtek
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Bulawski ukrywa skarpety pod łóżkiem i naciąg IP: *.kielce.msk.pl 14.04.04, 01:00
      jezeli to jego prywatne skarpety, to kogo to obchodzi?
      gostek jest i tak blizej nie znany, i dobrze wiekszosc majtki widziala.
      • Gość: rozważny Re: Bulawski ukrywa skarpety pod łóżkiem i naciąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 01:08
        no bo ja na ten przykład jak nie znam sprawy osobiscie to się nie wypowiadam,
        więc co ty mi tu o skarpetach???
    • dijey oj behemot, behemot 14.04.04, 02:02
      brakuje argumentow, przepisow sie nie zna albo nie chce znac
      godzisz sie na dno moralne i takim sposobem probujesz cos dla lubawskiego zrobic
      daj sobie spokoj, on cie i tak jeszcze wykorzysta i kopnie, chyba zebts mu
      marchewke na kiju przed nosem powiesil. wtedy masz szanse na jakis z niego
      pozytek, to nikczemny dran
      • Gość: behemot właściwy wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 09:04
        Wątek o ukrywaniu kasy na niepełnosprawnych wydał mi sie tak absurdalny, że aż
        mnie obezwładnił. Gdybym ja sam miał wymyślić zarzuty jakie w nim padają, to
        nie dałbym rady - uczciwie przyznaję, że jestem na to za głupi, mam za małą
        wyobraźnię.
        Niestety - koniec końców dałem się podpuścić i skomentowałem ten wątek na
        poważnie. Oczywiście jest to bezsensowne, bo nikt nie zrozumie. Dlatego
        chciałbym - świadom swoich smutasowatych wypracowań - pogratulować
        osobnikowi 'od skarpet'. Nadał tamtej dyskusji właściwy wymiar.

behemot

P.S. Uzywam tylko swojego nicka - behemot. A Ty?
        • Gość: exm Re: właściwy wymiar IP: 195.114.160.* 14.04.04, 15:34
          >...pogratulować
          > osobnikowi 'od skarpet'. Nadał tamtej dyskusji właściwy wymiar.
          >

w imieniu osobnika od skarpet dziekuje,
          prawdopodobnie o taki wymiar wlasnie chodzi

pozdrawiam serdecznie!

• Gość: behemot Re: właściwy wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:24
            > pozdrawiam serdecznie!

może raczej pozdrów tych, którym zdrowie jest bardziej potrzebne:
            - psycholi z zaawansowaną manią prześladowczą wietrzących wszędzie spisek
            (ukrywanie pieniędzy),
            - schizofreników z jednej srtony nie mogących dać sobie rady w swojej pracy, a
            z drugiej wymagających nie wiadomo jakich cudów od powiatowego urzędnika,

behemot

• Gość: exm Nic, tylko błaznować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 23:00
              No cóz, może masz rację i obyśmy zdrowi byli, choć gryzieni przez
              schizofreników ze stanami maniakalno - prześladowczymi.

Pozdrawiam, bo podziwiam Cie za wytrwałość i pozdrawiam za nadzieję, że jednak
              jest jeszcze kilka osób na tym świecie, co się najpierw się zastanowią, zanim
              powiedzą, zanim kogoś oskarżą.

Co do mnie - ja tutaj pisywałem dawno temu - długo przed behemotem ;) -, tylko
              pod innym nickiem, ale prawdę mówiąc odechciało mi sie dyskutować z Jakubami,
              Wojtkami, Cvs-ami i innymi dziwnymi ludźmi. Walka słowna z takimi ludźmi nic
              nie daje, a wrecz przeciwnie - jest stratą cennego czasu, który można
              przeznaczyć na wiele lepsze cele. Dlatego wycofałem się z forum, jak wycofali
              się też inni (yahagi, r_z, drs, dm, jaarm, keks, hamster i inni, których
              przepraszam za sklerozę), z którymi odbierałem na tych samych falach. W tej
              chwili czasem tu wpadam i czytuję i ... smieję się i smucę na przemian. Tu na
              tym forum znajduję dowód na to, że jest możliwe, iż tyle ludzi popiera Lepera-
              Hitlera.

A może się trochę powygłupiamy? Z błaznami nic tylko błaznować! Jeden z drugim
              myślą, że wszystkie rozumy pozjadali, więc wolno im inwektywy rzucać, co
              później kończy się rzutem na własną głowę i schizofrenia gotowa. Swiat przez
              takich zbudowany jest ich własnym swiatem, który chcą przelać w rzeczywistość.
              Szukanie we wszystkim złej woli i Izraelczyków kończy się najczęściej w
              wariatkowie - i to jest pozytywne w tym całym zamieszaniu.

to co? mogę pozdrawiać?

exm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka