Dodaj do ulubionych

Najazd posłów PiS

13.05.11, 18:35
Bedzie wzmacnianie moherow i lasowanie mózgów innym,oczywiscie przy pomocy kleru.Zenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Najazd posłów PiS IP: *.kielce.vectranet.pl 13.05.11, 20:30
      Co na to sanepid ? Przecież oni będą roznosić zarazę która już dawno zjadła mózg ich przywódcy, zarazę obsesji, nienawiści, teorii spiskowych.

A Elka Kruk, ciekawe czy sobie golnie coś dla animuszu jak kiedyś w Sejmie :D
      • Gość: smurfmadrala Re: impreza prawicy - lewactwo ujada "miłośnie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 20:56
        nie ma litości w polityce "miłości"!
        jasnogród zamiast ujadać "miłośnie" niech zwoła konkurencyjną
        manifę socjalistyczno-homoseksualną
        różowo-miłośnie-socjalistycznie-ekogejsko
      • Gość: bzyk Re: Najazd posłów PiS IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 21:15
        Przywita ją nasz poseł Pałys i będzie bardzo przyjemnie:).
    • Gość: błee Re: Najazd posłów PiS IP: *.unknown.vectranet.pl 13.05.11, 20:53
      Zlot gejów?
      • Gość: popaprancy POslowie PO odwiedza swoj elektorat w wiezieniach IP: 81.219.189.* 13.05.11, 20:57
        buahahahahaaaa
      • Gość: smurfmadrala Re: Najazd posłów PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 20:59

Gość portalu: błee napisał(a):
        > Zlot gejów?

Tak socjalistyczna manifa rózowo-czerwona, politycznie poprawna,
        pod kuratela gazety Ketmana -Maleszki
    • ona3010 zlot ciemnorodu 13.05.11, 21:13
      kolejny kwas dla Kielc.... szkoda miasta:(

Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie.
      • Gość: Alik Re: zlot ciemnorodu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.11, 07:01
        Najpierw to mogliby jechać do lasów włoszczowskich w celu przeszukania terenu. Może gdzieś błąka się tam Gosiu.
    • Gość: pudzian;)2011 Re: Najazd posłów PiS IP: *.net.stream.pl 13.05.11, 21:41
      Zapraszam w sobotę na strong-menów. Impreza odbędzie się w Olsztynie k. Częstochowy. Więcej info. tiny-url.pl/strong_men
    • Gość: xmzx Re: Najazd posłów PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 21:49
      A co będziesz na tych spotkaniach ze tak szczekasz?? Poza tym co masz do moherów, zabili Ci kogoś, obrazili. Przestań gamoniu czytać te bzdury na wp.pl, onecie, interii i innych pseudoportalach, a zdanie wyrabiaj sobie na temat otaczającej Cie rzeczywistości na podstawie własnych obserwacji i wiedzy nabytej z książek a nie ze środków masowego rażenia/ogłupiania. Pozdrawiam i mądrości życzę.
      • lumpior Re: Najazd posłów PiS 13.05.11, 22:06
        Gość portalu: xmzx napisał(a):

> A co będziesz na tych spotkaniach ze tak szczekasz?? Poza tym co masz do moheró
        > w, zabili Ci kogoś, obrazili. Przestań gamoniu czytać te bzdury na wp.pl, oneci
        > e, interii i innych pseudoportalach, a zdanie wyrabiaj sobie na temat otaczając
        > ej Cie rzeczywistości na podstawie własnych obserwacji i wiedzy nabytej z książ
        > ek a nie ze środków masowego rażenia/ogłupiania. Pozdrawiam i mądrości życzę.
        muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/big-cyc-moherowe-berety,14928.
      • Gość: gość Re: Najazd posłów PiS IP: *.kielce.vectranet.pl 13.05.11, 22:08
        Inwazja kosmitów.
        • lumpior Re: Najazd posłów PiS 13.05.11, 22:21
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Inwazja kosmitów.
          No nie,to "kwiat" polityki,prawdziwi Polacy jak sami siebie okreslaja.PanPrezes Kaczynski wysłała w sumie 51 poslow i senatorow,musza dotrzec do kazdej z 102 gmin woj.świetokrzyskiego. Głowna postac to komisarz Kempa,a takze:Błaszczyk,Kuchcinski,Karski,Romaszewski. Tu mozna zdobyc wiele głosow,świetokrzyskich moherow jest wielu a prim wiedzie biskup Ryczan.
      • Gość: miki Re: Najazd posłów PiS IP: *.kielce.vectranet.pl 13.05.11, 22:34
        A co będziesz na tych spotkaniach ze tak szczekasz??
        Ja się wybieram, chciałem Elę Kruk zobaczyć, ona taka brzydka.... Może postawi kielicha ?

Poza tym co masz do moherów, zabili Ci kogoś, obrazili.
        Obrażają wszystkich myślących inaczej niż oni, z demokratycznie wybranym prezedentemm i rządem włącznie, no widać, że nie czytasz gazet ani portali, pewnie słuchasz za to jedynie słusznej prawdy w oszołomskim radiu maryja ?

Przestań gamoniu czytać te bzdury na wp.pl, onecie, interii i innych pseudoportalach, a zdanie wyrabiaj sobie na temat otaczającej Cie rzeczywistości na podstawie własnych obserwacji i wiedzy nabytej z książek a nie ze środków masowego rażenia/ogłupiania.
        Wystarczy posłuchac co bredzi prezes i jego lizodupy, otaczająca nas rzeczywistość, to wypowiedzi Jarka i jego lizodupów, ich marsze z pochodniami, teorie o rozpylonym helu i inne brednie świadczce o pogłębiającej się chorobie psychicznej. Nie trzeba ich czytac na tych portalach, wystarczy posłuchac na żywo.

Otwórz oczy moherze.
        • Gość: xmzx Re: Najazd posłów PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 06:43
          jak bym chodził w pedziowatych ciuchach to pewnie był bym cool. Do tego słuchał jeszcze zaje... TVN tzw bardzo opiniotwórczej stacji to już w ogóle odlot nie...A to, że jestem młody i słucham Radia Maryja nie dlatego mnie indoktrynuje a dlatego, że często występuje tam Michałkiewicz, którego po prostu lubię słuchać i mam do faceta wiele szacunku. W jakiej innej stacji mogę go posłuchać: ŻADNEJ. I to jest wg Ciebie wolność słowa tak?? Zabawny jesteś... To, że słucham od czasu do czasu Radia Maryja to moher jestem co... I zarzucasz mi, że z PiS-u. Skąd wiesz?? Do polityki mam stosunek analny, ale Big Cyca lubię :) Choć tej piosenki nie trawie.. Lepszy jest ten fragment "... to dla Ciebie w ciężkich czasach chodzą k...y w adidasach...". A Tobie chłopak radze weź się za książki!!! I czytaj różne, różnych autorów o różnych poglądach. I jak słuchasz radia to też różnych stacji. Łatwiej wtedy o osąd... Pozdrawiam i w dalszym ciągu mądrości życzę :)
          • lumpior Re: Najazd posłów PiS 14.05.11, 09:30
            Gość portalu: xmzx napisał(a):

> jak bym chodził w pedziowatych ciuchach to pewnie był bym cool. Do tego słuchał
            > jeszcze zaje... TVN tzw bardzo opiniotwórczej stacji to już w ogóle odlot nie.
            > ..A to, że jestem młody i słucham Radia Maryja nie dlatego mnie indoktrynuje a
            > dlatego, że często występuje tam Michałkiewicz, którego po prostu lubię słuchać
            > i mam do faceta wiele szacunku. W jakiej innej stacji mogę go posłuchać: ŻADNE
            > J. I to jest wg Ciebie wolność słowa tak?? Zabawny jesteś... To, że słucham od
            > czasu do czasu Radia Maryja to moher jestem co... I zarzucasz mi, że z PiS-u. S
            > kąd wiesz?? Do polityki mam stosunek analny, ale Big Cyca lubię :) Choć tej pio
            > senki nie trawie.. Lepszy jest ten fragment "... to dla Ciebie w ciężkich czasa
            > ch chodzą k...y w adidasach...". A Tobie chłopak radze weź się za książki!!! I
            > czytaj różne, różnych autorów o różnych poglądach. I jak słuchasz radia to też
            > różnych stacji. Łatwiej wtedy o osąd... Pozdrawiam i w dalszym ciągu mądrości
            > życzę :)
            video.google.com/videoplay?docid=-2022981497114401972# //
            • lumpior Re: Najazd posłów PiS 14.05.11, 15:02
              kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,9596883,Tour_de_PiS__Kempa__Donald_Tusk_nie_przeprosil_Swietokrzyskiego.html //
              • Gość: Filip Re: Najazd posłów PiS IP: *.dsl.bell.ca 14.05.11, 16:45
                ...nareszcie nieco sympatyczniej .....ale wciaz jeszcze z niska swiadomoscia ze, J.Kaczynski dzis stoi na samym szczycie wspolczesnej historii Polski....

politykier.pl/gid,13406106,img,13406319,kat,1025795,galeria.html
    • baltow_com Najazd posłów PiS 14.05.11, 20:54
      Miałem okazję uczestniczyć w takim spotkaniu i ... pomysł Prezesa aby zamienić posłów tzn.wysłać ich nie w swój,lecz obcy teren,to... bardzo dobry pomysł!Podobnie było za czasów rządów PIS kiedy pozamieniano komendantów powiatowych służb,co pozwoliło nieco przewietrzyć lokalne środowisko.Sądzę,że raporty z obecnych wizyt rzucą nowe światło na sytuację w terenie i mam nadzieję,że góra wyciągnie z nich odpowiednie wnioski,a dzięki nim PIS umocni to co mógłby utracić.Oby!

HOME- www.baltow.com
      • Gość: pisowka Re: Najazd posĹ?Ăłw PiS IP: *.180.121.0.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.11, 01:46
        A w tym raporcie to bÄ?dzie sama prawda.Ĺźe zuba,lipiec i rrusiecki walczÄ? o mandat opowiadajÄ?c kĹ?amstwa Ĺźe przyjaznili siÄ? z gosiewski,Ĺźe kempa Ĺźyje w kielcach wĹ?rĂłd pozornie,Ĺźe ludzie ktĂłrzy przez lata pracowali z gosiewskim sÄ? przez kempe niszczeni i Ĺźe caĹ?y region czeka na beatÄ? gosiewska!
        • Gość: sea troll ogólnopolski lumpior twardo haruje, zdrajca IP: 15.05.11, 07:56
          www.youtube.com/watch?v=Orrv3x4CADg&feature=player_embedded
          • Gość: Filip Re: troll ogólnopolski lumpior twardo haruje, zdr IP: *.dsl.bell.ca 15.05.11, 16:49

www.youtube.com/watch?v=Orrv3x4CADg&feature=player_embedded
            ....dobry material....dokladnie tak ocenialem dzialalnosc biskupa Zycinskiego....i tak oceniam dzialalnosc biskupa Pieronka....czy wielu ksiezy.....ci ludzie mieli zawsze wielki problem z rozdzieleniem ...milosci blizniego z kurestwem...psuciem spoleczenstwa i siania fermentu pokarmu dla mediow.
            • Gość: smurfmadrala Re: troll ogólnopolski lumpior twardo haruje, zdr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 17:19
              szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=lumpior
              ponad 10000 wpisów w poszukiwaniach wg hasła lumpior,
              to jakaś rasa skundlona z ormowca/ubeka/milicjanta,
              teraz oni wszyscy do porazki obywatelskiej walą drzwiami i oknami.
              Wszelka agentura wpływu juz teraz tylko w "liberałach" szuka wplywu.
              Komuchów juz nie ma, nikt w nich nie inwestuje, co najwyżej za PSL bedą robili procentami.
              Marzy mi sie Fidesz polski :))) byłby porządek!
              • lumpior Re: troll ogólnopolski lumpior twardo haruje, zdr 15.05.11, 18:11
                Gość portalu: smurfmadrala napisał(a):

> szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=lumpior
                > ponad 10000 wpisów w poszukiwaniach wg hasła lumpior,
                > to jakaś rasa skundlona z ormowca/ubeka/milicjanta,
                > teraz oni wszyscy do porazki obywatelskiej walą drzwiami i oknami.
                > Wszelka agentura wpływu juz teraz tylko w "liberałach" szuka wplywu.
                > Komuchów juz nie ma, nikt w nich nie inwestuje, co najwyżej za PSL bedą robili
                > procentami.
                > Marzy mi sie Fidesz polski :))) byłby porządek!
                Zapisalem twoja postaciowosc na liste,ale jest kolejka.Mysle ze pod koniec przyszlego roku przyjdzie mi ochota na pieszczoty a wtedy dam ci znac i pocalujesz moj zad. Pzdr.
                • Gość: smurfmadrala Re:komuszy troll lump twardo haruje i bluzga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 19:04
                  Lump w manierze socjalistycznego bontonu napisał:
                  > Zapisalem twoja postaciowosc na liste,ale jest kolejka.Mysle ze pod koniec przy
                  > szlego roku przyjdzie mi ochota na pieszczoty a wtedy dam ci znac i pocalujesz
                  > moj zad. Pzdr.

"Amory" w stylu lumpiora niewielu interesują,
                  dewianci seksualno-polityczni stanowią na szczęście margines.
                  W dodatku lump może juz tylko raz na rok lub rzadziej.
                  Czasem tak od wódki, czasem od kompa /od tysięcy wpisów/.
                  • lumpior Strateg wytyczyl droge. 15.05.11, 20:44
                    www.youtube.com/watch?v=TxkTYYM7maE&feature=player_embedded //
                    • Gość: Filip Re: Strateg wytyczyl droge. IP: *.dsl.bell.ca 16.05.11, 05:13
                      ...pieknym za nadobne....jesli znasz j.angielski

www.youtube.com/watch?v=wP5yGefx1s4&feature=related
                      • Gość: pamiętliwy Biskup apolityczny IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 11:02
                        "Spotkanie założycielskie ruchu społecznego im. Lecha Kaczyńskiego odbędzie się w auli kurii diecezjalnej w Kielcach.
                        Małgorzata Sołtysiak z Klubu Inteligencji Katolickiej podkreśla, że jest to spontaniczna inicjatywa osób, dla których postać tragicznie zmarłego prezydenta nie jest obojętna.W spotkaniu założycielskim, które rozpocznie się o godzinie 18. wezmą udział także poseł Beata Kempa i Andrzej Duda podsekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta Lecha Kaczyńskiego."
                        www.radio.kielce.pl/page,,Spotkanie-ruchu-spolecznego-im-Lecha-Kaczynskiego,a08395c4d1be05f7ac3e5bfc472b69df.html
                        Mam nadzieję, że biskup opowie w trakcie spotkania o różnych ciekawych sprawach, które powinny go zajmować bardziej niż polityka, np.:
                        forum.gazeta.pl/forum/w,60,38728214,,Skandal_w_seminarium_w_kielcach_.html?v=2

• baltow_com Re: Najazd posłów PiS 21.05.11, 06:08
        Czy będą jakieś wnioski z tego objazdu???
    • baltow_com Najazd posłów PiS 16.05.11, 19:27
      Choć tak jak w wielu miejscach jest tutaj na tym forum mnóstwo niewyszukanych "odzywek",to jednak tutaj krytyczne teksty wobec linii redakcji gazety mogą pojawiać się (to do pochwały),bo np."Echo Dnia" jest zupełnie aroganckie wobec swoich czytelników i krytykę swoich niekompetentnych dziennikarzy kwalifikuje jako spam.Już drugie konto mi zlikwidowali choć nieużywam tzw."słówek".
      Piszcie więc i cieszcie się jeszcze jako taką wolnością słowa!

Spam według "Echa Dnia":
      baltow.salon24.pl/287480,bialorus-jest-tutaj
      niepoprawni.pl/blog/1586/tylko-jeden-telefon-arabskiego
      baltow.salon24.pl/304611,czy-juz-czas-poddac-sie-kapitulacja
      HOME - www.baltow.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka