abrazo 13.06.11, 12:38 hameryka ! bedzie ! a bylo tak zielono... Teraz beda "eskapady" ! Cofanie w rozwoju Kielc, dziekuje temu miastu, wyprowadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 13:01 Jeździłem dziś po Kielcach. Warszawa - Korek korkiem pogania. Tory dzielą miasto niczym rzeka. wiadukty są nieliczne i pozwalają przejechać w kilku zaledwie miejscach. Nasi włodarze chyba o tym nie widzą zamykają jeden wiadukt za drugim. ..... szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Brak przejazdu "dołem" Armii Krajowej-Żelazna ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 13:16 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Ogłupianie kielczan i .,.. Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 13:30 Jest to najgłupsza inwestycja w mieście3. Przykład cyckania UE z fosry na bzdurne wydatki. Ta estakada jest nie potrzebna, wyrzucanie forsy . Nie w tym tkwi powód korków i kłopotów komunikacyjnycyh w mieście. Ale magistraccy urzędnicy mają swoje kabaretowe zdanie o mieście. Oczywiście nie za swoje pieniądze realizuja te budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Armii Krajowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 16:38 Dlaczego firma remontująca Armii Krajowej nie sprawdza stanu zabezpieczenia tej ulicy? Od wielu dni po jezdni walają się fragmenty uszkodzonych "pachołków", które utrudniają przejazd, wielu w nich brakuje, przez co pasy na odcinku kilkudziesięciu metrów nie są odgrodzone. Ktoś powinien to chyba poprawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Armii Krajowej IP: *.zus.pl 14.06.11, 08:00 Dziekuje policjantowi, ktory dzis o 7 rano naprawial i ustawial pacholki :) Odpowiedz Link Zgłoś
as-zalogowany Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć 14.06.11, 13:38 "Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć." Hmm, brzmi co najmniej dwuznacznie :) Po szklanie i na rusztowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzab Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 00:35 Myślę że lepiej teraz budować i remontować niż później. Wielu osobą chyba wydaje się że Kielce leżą na forsie no ale niestety tak nie jest i na wszystko przyjdzie czas. Cieszyć należy się z tego że jednak UE dała kasę i można budować bo gdyby nie to, to nie było by praktycznie żadnej inwestycji. Co do estakad to wydaje mi się że jest potrzebna i to bardzo zwłaszcza jak żelazna połączy się z węzłem skrze-tle i dopiero wówczas będzie widać efekt tej inwestycji i zbawienny układ komunikacyjny dla miasta. Ps, osoby które tak nażerają na estakady czy betonowanie miast niech wybiorą się do Krakowa czy Warszawy gdyż tam już to przerabiali, a jak by nie było to mimo wszystko w Kielcach jest dużo zieleni, oczywiście w niektórych częściach miasta jej brakuje. Aha, myślę że nikt nie kwestionuje rynku w Krakowie że jest betonowy, czy estakad będących w centrum tegoż miasta. Swoją drogą to Kielce bardzo się zmieniły przez ostatnie 10 lat, wypiękniały i w końcu mamy się czym poszczycić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: 2.98.180.* 22.06.11, 21:12 a dziekuje ze mnie nie ma tylko ci kierowcy maja przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.12, 21:34 Durny, zielono a co to park narodowy, to wazna inwestycja ale zeby to zrozumiec trzeba posiadac samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsekwencja Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 23:40 Tja, ruch tranzytowy przez centrum miasta faktycznie powinien cieszyć każdego kierowcę z Kielc i okolic. Niezwykle potrzebna inwestycja, żeby do reszty zniszczyć i oszpecić to miasto, a mieszkańcom życie zamienić w piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 23:41 > zeby to zrozumiec > trzeba posiadac samochód. Niestety większość posiadaczy samochodów cierpi na chroniczny brak mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Żytnia w rękach drogowców. Budowę czas zacząć IP: *.dsl.bell.ca 10.04.12, 04:41 Zytnia, czysta zwykla, wyborowa...juz myslalam ze drogowcy przejeli monopol. Odpowiedz Link Zgłoś