Dodaj do ulubionych

Terapeuta rodzinny

07.07.11, 00:29
Szukam dobrego i sprawdzonego terapeuty rodzinnego w Kielcach,w ramach NFZ-tu czy z jakiejs fundacji czy ośrodka terapeutycznego,Czy ktoś może coś pomóc?Jakieś nazwisko czy namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: red-vistula Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 07.07.11, 21:30
      Nikt w Kielcach nie ma problemów rodzinnych?Co za miasto szczęścia.
      • lumpior Re: Terapeuta rodzinny 07.07.11, 22:53
        Pytasz o temat bardzo szeroki no i trudno Ci pomóc.To wymaga uscislenia,podania nawet szczegółow problemu/przemoc,uzależnienia?/.Sprawa jest bardziej skomplikowana.
        • Gość: red-vi Re: Terapeuta rodzinny IP: *.opera-mini.net 07.07.11, 23:27
          Nie,aż taki wielki problem to chyba to nie jest.Terapeuta rodzinny-naprawa związku.Terapeuci chyba nie dziela sie na tych od przemocy,uzaleznien?Oni chyba maja pomoc i odnalezc co rozbija zwiazek?Znalazlem kilka miejsc,ale szukam jakis poleconych teraputów rodzinnych czy ośrodjków.
          • lumpior Re: Terapeuta rodzinny 08.07.11, 06:30
            portalwiedzy.onet.pl/56943,,,,terapia_rodzinna,haslo.html
            • Gość: red-vi Re: Terapeuta rodzinny IP: *.opera-mini.net 08.07.11, 22:28
              Nie ma terapeuty dobrego w Kielcach?Czy nikt tu nie ma problemów?
              • Gość: embe Re: Terapeuta rodzinny IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 07:50
                odwiedz osrodek na 1-go Maja-podaje nr-41 368 18 67 mnie pomogli
                ale problem nie lezy w terapeucie tylko w checi porozumienia i naprawienia a zwlaszcza zmian u obu stron konfliktu !!!
                • Gość: smurfmadrala Re: Terapeuta rodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 08:03

Obawiam się, że pomocy od państwowej instytucji nie dostaniesz.
                  Chciałbym nie mieć racji ale sądzę, że to ułatwienie rozwodów jest obecnym celem oficjalnej propagandy.
                  Poszukaj może jest jakaś poradnia kościelna.
                  • Gość: klik Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.11, 11:57
                    Ośrodek kościelny?A oni coś wiedzą o rodzinie?Pomogą czy będą płakać nad losem kobiety?
                    • Gość: smurfmadrala Re: Terapeuta rodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 15:08
                      Stowarzyszenie Rodzin Katolickich Diecezji Kieleckiej Poradnia Rodzinna
                      25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 15a
                      woj. Świętokrzyskie, pow. Kielce, gm. Kielce
                      Tel.: 41 368 21 5

Spróbuj!
                    • Gość: monia Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.11, 20:20
                      plakac nad losem kobiety? raczej obwiniac, ze rozpad malzenstwa to wina kobiety, bo zla zona byla
                      • Gość: embe Re: Terapeuta rodzinny IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 16:31
                        Wkurza mnie takie gadanie- ktos ma kłopot i oczekuje pomocy od forumowiczów, a tu bicie piany i polityczne wycieczki.
                        Podałam ci numer tel. - zadzwon tam, umów sie na spotkanie a na pewno uzyskasz pomoc, w najgorszym razie informację gdzie się udac dalej.Pozdrawiam.
                        • Gość: red-vistula Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 11.07.11, 20:43
                          Dzięki,wielkiej pomocy nie dostałem,ale zawsze coś,już jest od czego zacząć.Dzięki
                          a ona może i zła kobieta była...a on może drań who knows?
                          • Gość: smurfmadrala Re: przyczyna i wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:59
                            Drogi red-vistulo,
                            wina kryzysu zawsze dzieli się po połowie.
                            Połowa winy- żona, połowa- teściowa.
                            Życzę wyjścia na prostą :)
                            • Gość: asd Re: przyczyna i wina IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.11, 18:55
                              Nadzieja Rodzinie-na Karczówkowskiej-chociaż ja osobiście nie polecam,ale to moje zdanie.Prywatnie na ul.Kościuszki,jeszcze coś na świętokrzyskim jest.
                              • Gość: klik Re: przyczyna i wina IP: *.kielce.vectranet.pl 13.07.11, 22:42
                                Coś?????????????
                                • Gość: Bob Re: przyczyna i wina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.11, 14:10
                                  Ja nieszczególnie polecam "Nadzieję Rodzinie"-byłem u jednego terapeuty rodzinnego-nie pomógł,moim zdaniem wręcz przeciwnie.Wybierz coś dobrego z dwoma terapeutami,nie wiem czy w Kielcach tak pracują gdzieś?Już nie musiałem sprawdzać.
                                  • Gość: smurfmadrala Re: przyczyna i wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 17:44
                                    Wpisy ilustrują bezsilność ludzi, instytucji w pomocy dla zagrożonej rodziny.
                                    Kondycja rodzin jest obrazem psychicznym i moralnym społeczeństwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka