red-vistula 07.07.11, 00:29 Szukam dobrego i sprawdzonego terapeuty rodzinnego w Kielcach,w ramach NFZ-tu czy z jakiejs fundacji czy ośrodka terapeutycznego,Czy ktoś może coś pomóc?Jakieś nazwisko czy namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: red-vistula Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 07.07.11, 21:30 Nikt w Kielcach nie ma problemów rodzinnych?Co za miasto szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Terapeuta rodzinny 07.07.11, 22:53 Pytasz o temat bardzo szeroki no i trudno Ci pomóc.To wymaga uscislenia,podania nawet szczegółow problemu/przemoc,uzależnienia?/.Sprawa jest bardziej skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red-vi Re: Terapeuta rodzinny IP: *.opera-mini.net 07.07.11, 23:27 Nie,aż taki wielki problem to chyba to nie jest.Terapeuta rodzinny-naprawa związku.Terapeuci chyba nie dziela sie na tych od przemocy,uzaleznien?Oni chyba maja pomoc i odnalezc co rozbija zwiazek?Znalazlem kilka miejsc,ale szukam jakis poleconych teraputów rodzinnych czy ośrodjków. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Terapeuta rodzinny 08.07.11, 06:30 portalwiedzy.onet.pl/56943,,,,terapia_rodzinna,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red-vi Re: Terapeuta rodzinny IP: *.opera-mini.net 08.07.11, 22:28 Nie ma terapeuty dobrego w Kielcach?Czy nikt tu nie ma problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: Terapeuta rodzinny IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 07:50 odwiedz osrodek na 1-go Maja-podaje nr-41 368 18 67 mnie pomogli ale problem nie lezy w terapeucie tylko w checi porozumienia i naprawienia a zwlaszcza zmian u obu stron konfliktu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Terapeuta rodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 08:03 Obawiam się, że pomocy od państwowej instytucji nie dostaniesz. Chciałbym nie mieć racji ale sądzę, że to ułatwienie rozwodów jest obecnym celem oficjalnej propagandy. Poszukaj może jest jakaś poradnia kościelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.11, 11:57 Ośrodek kościelny?A oni coś wiedzą o rodzinie?Pomogą czy będą płakać nad losem kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Terapeuta rodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 15:08 Stowarzyszenie Rodzin Katolickich Diecezji Kieleckiej Poradnia Rodzinna 25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 15a woj. Świętokrzyskie, pow. Kielce, gm. Kielce Tel.: 41 368 21 5 Spróbuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 10.07.11, 20:20 plakac nad losem kobiety? raczej obwiniac, ze rozpad malzenstwa to wina kobiety, bo zla zona byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: Terapeuta rodzinny IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 16:31 Wkurza mnie takie gadanie- ktos ma kłopot i oczekuje pomocy od forumowiczów, a tu bicie piany i polityczne wycieczki. Podałam ci numer tel. - zadzwon tam, umów sie na spotkanie a na pewno uzyskasz pomoc, w najgorszym razie informację gdzie się udac dalej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red-vistula Re: Terapeuta rodzinny IP: *.kielce.vectranet.pl 11.07.11, 20:43 Dzięki,wielkiej pomocy nie dostałem,ale zawsze coś,już jest od czego zacząć.Dzięki a ona może i zła kobieta była...a on może drań who knows? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: przyczyna i wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:59 Drogi red-vistulo, wina kryzysu zawsze dzieli się po połowie. Połowa winy- żona, połowa- teściowa. Życzę wyjścia na prostą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: przyczyna i wina IP: *.kielce.vectranet.pl 12.07.11, 18:55 Nadzieja Rodzinie-na Karczówkowskiej-chociaż ja osobiście nie polecam,ale to moje zdanie.Prywatnie na ul.Kościuszki,jeszcze coś na świętokrzyskim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: przyczyna i wina IP: *.kielce.vectranet.pl 13.07.11, 22:42 Coś????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: przyczyna i wina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.11, 14:10 Ja nieszczególnie polecam "Nadzieję Rodzinie"-byłem u jednego terapeuty rodzinnego-nie pomógł,moim zdaniem wręcz przeciwnie.Wybierz coś dobrego z dwoma terapeutami,nie wiem czy w Kielcach tak pracują gdzieś?Już nie musiałem sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: przyczyna i wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 17:44 Wpisy ilustrują bezsilność ludzi, instytucji w pomocy dla zagrożonej rodziny. Kondycja rodzin jest obrazem psychicznym i moralnym społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś