basiawx1
27.12.11, 18:43
Witam bardzo serdecznie :)
Zapewne wiele razy zastanawiałaś się jak to jest być konsultantem oriflame. Podobnie jak ja tak samo i Ty masz wiele wątpliwości i pytań dotyczących pracy z oriflame. To prawda, że w oriflame możesz zarabiać i prawdą jest, że kosmetyki masz o 23% taniej niż w katalogu. Ale to nie wszystko? Oriflame daje naprawdę wiele możliwości a sama praca jest niezwykle przyjemna i wciąga ;) Dodatkowym plusem jest to, że mając ukończone 16 lat możesz już sama zacząć zarabiać! Składanie zamówień nie jest Twoim obowiązkiem, możesz kupować kosmetyki tylko dla siebie i nie ma wyznaczonej minimalnej kwoty zamówienia. Jeżeli nie chcesz, nie zamawiasz.Za brak zamówienia nie otrzymujesz żadnej kary. To Twoja sprawa ile zamawiasz, kiedy i za jaką kwotę Ponadto dla nowych konsultantów czekają nagrody o wartości 235,50 zł.
Warto rozpocząć współpracę z oriflame choćby dla uzyskania pewności,że jest to przyjemna i opłacalna praca. Jestem pewna, że rozpoczniesz swoją własną karierę i będziesz zadowolona :)
Serdecznie zapraszam do współpracy: my.oriflame.pl/rejestracja-ori
Jeżeli masz jakieś pytania pisz na basiawx1@gmail.com lub dzwoń 781-290-168
Chętnie na nie odpowiem, razem rozwiejemy wątpliwości i myślę, że dobrze będzie nam się współpracować:)
Pozdrawiam serdecznie.
Basia.