ivo27 22.07.04, 08:43 Która mi poleci dobrą fryzjerkę do balejażu-każda się specjalizuje w czym innym- ja mam taką która dobrze tnie, ale balejaż raczej średni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 22.07.04, 12:57 Ja mam taką młodą dziewczyne z długą praktyką, która ma full ludzi. Lubuje sie też w wizażu, wiec fajnie doradza. Nie niszczy włosów. Ja jestem bardzo zadowolona i z obciecia i kolorow. Na gazetowy email przesle ci telefon do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo27 Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 22.07.04, 13:32 Dzieki Aniu! Początek sierpnia mam wesele, i urodziny Wiktorii, więc musze odświeżyć fryzurke. Cieszę się że doradza bo mam pewnien pomysł w głowie ale nie wiem dokładnie jak to zrobić. Pozdr. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 22.07.04, 23:58 jestem zainteresowana numerem tej dziewczyny od włosów :)) jaki jest u niej koszt napisz na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
ivo27 Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 26.07.04, 11:47 Aniu! Niestety nie mogę się dodzwonić do Twojej fryzjerki :( Dzwonię i dzwonię i nie odbiera. Może odbiera tylko telefony od swoich znajomych? A może ma jakiś urlop.... Odpowiedz Link Zgłoś
gielenia Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 27.07.04, 01:47 a ja zawsze robilam sobie u p. Benity w CE-CE ul Sienkiewicza16 (wejscie od Wesolej) 344-67-46 Ale ona ma teraz swoj zaklad "Benita" na Piotrkowskiej Ale bdb balejage robi tez w CE-CE p Ania (ostatnio 2 razy tam robilam) i tnie tez fajnie!!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 27.07.04, 10:53 Niestety moja fryzjerka ma urlop. Sorry(:- Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 27.07.04, 12:29 Dodam, urlop do 31 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo27 Jeszcze jedno pytanko Aniu 28.07.04, 08:36 Do końca lipca to jeszcze mogłabym poczekać... a powiedz mi jaki jest koszt balejażu u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
gielenia Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 27.07.04, 23:15 to zalezy od dlugosci wlosow i jaki to balejage ja na srednich i jednokolorowy zaplacilam w marcu przeszlo 100zl /ale dokladnie to juz nie pamietam/ a w ub roku robilam 2 kolorowy - Odpowiedz Link Zgłoś
ivo27 Re: Dobra fryzjerka do balejażu? 28.07.04, 08:35 Dzwoniłam i powiedziała mi że to będzie około 120 zł na średniejdługości włosach i z jednym kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: Do Ivo 28.07.04, 12:27 Ja z obcięciem, włosy średniej długości zapłaciłam 80 zł. Tj. jasny balejaż, potem nałożony touch aby ściemnic kolor. Fakt ze robiony balejaż był tylko na odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś