lumpior 11.06.13, 18:10 A wiec sprawa sie wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wernyhora Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.static.chello.pl 11.06.13, 19:10 Jedna sekunda, jedna chwila... i zmienia sie cale twoje zycie czlowieku... Czytelniku zastanow sie 3 razy zanim nacisniesz pedal gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
m0by Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:30 Zastanów się też cztery razy zanim uciekniesz z miejsca zdarzenia i podpalisz samochód dla zatarcia śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:38 m0by napisał: > Zastanów się też cztery razy zanim uciekniesz z miejsca zdarzenia i podpalisz s > amochód dla zatarcia śladów. A może podpalenie to nie tylko zatarcie śladów tego zdarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lumpiora Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.183.148.164.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.06.13, 21:44 cyt. To 34-letni właściciel bmw prawdopodobnie kierował samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:54 Gość portalu: do lumpiora napisał(a): > cyt. > To 34-letni właściciel bmw prawdopodobnie kierował samochodem Wiec napisałem w założycielskim wątku ;sprawa sie wyjaśnia.Nie napisałem :sprawa się wyjaśniła. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 12.06.13, 10:14 Jak podało PR.pr.I "Radio kierowców",przyznał sie do winy,no i alkohol i narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 11:51 Samochód dla mnie jest tylko i wyłącznie środkiem transportu, nie jestem czcicielem i fetyszystą marek słynnych i najdroższych. Mam jednak jeden wyjątek, awersję, kiedy patrzę na kierowców aut bawarskiej marki to... Warto sprawdzić statystyki, mogą być pouczające, ciekawe co na to biura ubezpieczeniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
nienietak6 morderstwo 12.06.13, 13:59 To nie jest żadna "tragedia na Chrobrego" ani "tragiczny wypadek", jak piszecie od kilku dni, ale morderstwo dwóch niewinnych osób. Ktoś kto wjeżdża pędem na chodnik i zabija na nim dwie osoby, to morderca. I interes społeczny nakazuje takiego bandytę osadzić w areszcie i trzymać tam nie 12 lat za wypadek, ale dożywocie za podwójne zabójstwo z użyciem samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś