Dodaj do ulubionych

Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właści...

11.06.13, 18:10
A wiec sprawa sie wyjaśnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: wernyhora Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.static.chello.pl 11.06.13, 19:10
      Jedna sekunda, jedna chwila... i zmienia sie cale twoje zycie czlowieku...
      Czytelniku zastanow sie 3 razy zanim nacisniesz pedal gazu...
      • m0by Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:30
        Zastanów się też cztery razy zanim uciekniesz z miejsca zdarzenia i podpalisz samochód dla zatarcia śladów.
        • lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:38
          m0by napisał:

> Zastanów się też cztery razy zanim uciekniesz z miejsca zdarzenia i podpalisz s
          > amochód dla zatarcia śladów.
          A może podpalenie to nie tylko zatarcie śladów tego zdarzenia?
    • Gość: do lumpiora Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.183.148.164.dsl.dynamic.t-mobile.pl 11.06.13, 21:44
      cyt.
      To 34-letni właściciel bmw prawdopodobnie kierował samochodem
      • lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 11.06.13, 21:54
        Gość portalu: do lumpiora napisał(a):

> cyt.
        > To 34-letni właściciel bmw prawdopodobnie kierował samochodem
        Wiec napisałem w założycielskim wątku ;sprawa sie wyjaśnia.Nie napisałem :sprawa się wyjaśniła.
        • lumpior Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś 12.06.13, 10:14
          Jak podało PR.pr.I "Radio kierowców",przyznał sie do winy,no i alkohol i narkotyki.
          • Gość: smurfmadrala Re: Prokuratura o tragedii na Chrobrego: "To właś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 11:51
            Samochód dla mnie jest tylko i wyłącznie środkiem transportu,
            nie jestem czcicielem i fetyszystą marek słynnych i najdroższych.
            Mam jednak jeden wyjątek, awersję, kiedy patrzę na kierowców aut bawarskiej marki to...

Warto sprawdzić statystyki, mogą być pouczające, ciekawe co na to biura ubezpieczeniowe?
    • nienietak6 morderstwo 12.06.13, 13:59
      To nie jest żadna "tragedia na Chrobrego" ani "tragiczny wypadek", jak piszecie od kilku dni, ale morderstwo dwóch niewinnych osób. Ktoś kto wjeżdża pędem na chodnik i zabija na nim dwie osoby, to morderca. I interes społeczny nakazuje takiego bandytę osadzić w areszcie i trzymać tam nie 12 lat za wypadek, ale dożywocie za podwójne zabójstwo z użyciem samochodu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka