Gość: mk kiel IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.08.04, 22:01 Trasa: Pińczów - Umianowice - Pińczów Odjazdy z Pińczowa: sobota: 17.00 niedziela: 11.00, 15.30 szczegóły jkd.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk kiel Re: w weekend na Ciuchcie !!!!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.08.04, 14:55 jak się pospieszycie to zdążycie na sobotni odjazd o 17 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy znam lepszą ATRAKCJĘ 14.08.04, 15:10 znam lepszą ATRAKCJĘ przejazd minibusem z niesprawnymi hamulcami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Re: znam lepszą ATRAKCJĘ IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.08.04, 23:52 bez wydanego biletu i fotelami przykręconymi śrubkami M4 ;))) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala mnie interesuje tylko dbanie o własny wizerunek 15.08.04, 09:03 ja jestem fotomodelem i interesuje mnie tylko fotografia reklamowa www.dartmodels.com.pl/Woj_dh.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Re: mnie interesuje tylko dbanie o własny wizerun IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.08.04, 16:21 a masz fotografię czerwonej żarówki z ciemni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub mk kiel IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 17:36 Chciałem dobrze - chyba zauważyłeś, a wyszło tak głupio. Kiedyś wymieniliśmy uwagi, że przydałoby się wam trochę dobrych zdjęć reklamowych. Przy czym mnie chodziło o takie zdjęcia, po obejrzeniu których normalny facet może tylko przyklęknąć i pocałować parowozik w reflektorek. :) Sądziłem, że Wojtek podejmie temat. Może mu nie wyjdzie, ale przynajmniej będzie próbował zmierzyć się z tematem. Naprawdę nie sądziłem, że on nie umie inaczej zachować się niż głupkowaty bufon. Przepraszam Ciuchcię i jej załogę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Jakub IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.08.04, 21:53 dobrze wyszło - wątek został podtrzymany ;))) roboty na szlaku trwają - Hajdaszek coraz bliżej przepusty także ukończone - więc niebawem trasa znów z Jędrzejowa z nowymi atrakcjami pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja To ciekawe... 15.08.04, 14:20 To bardzo ciekawe. Nie wiedziałem, że taka ciuchcia jest w Pińczowie. Już tam jadę i kupuję bilet na godzinę 15:30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: To ciekawe... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.08.04, 09:04 JA TEŻ, ALE W SOBOTĘ Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja Re: To ciekawe... 18.08.04, 12:36 Ja zamierzam jeszcze parę razy przejechac się koleja - ciuchcią :))) Jest to naprawdę przyjemność. Najlepszy jest parowóz, a raczej parowozik :)) Lomotywka spalinowa jest jakby cichsza w obsłudze, ale atrakcja to parowóz! Gdy już będą odjazdy z Jędrzejowa, to wtedy prosta droga! Zabieram gromadkę dzieciaków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel z Jędrzejowa od września !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.08.04, 19:41 Możliwe, że już 5 września Ciuchcia wyruszy na swoją trasę ponownie z Jędrzejowa i być może dotrze także do Hajdaszka a zabytkowy skład pociągnie parowóz !!!!! szczegóły będą na jkd.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśliczanin Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: 81.26.15.* 18.08.04, 23:14 a kiedy do Wiślicy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 09:58 Najpierw chcę do Jachimowic (czyli Koprzywnicy) via Raków, Bogoria, z wariantem Staszów - Rytwiany - Beszowa. :) Zobaczcie cośmy stracili przez komunistycznych głupków, którzy rozebrali tory i zniszczyli te piękne parowoziki. :( Jakie cudne trasy wycieczkowe, krajobrazy, jeziora, wybitne zabytki architektury ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.08.04, 22:50 ja też... może kiedyś Raków - pomarzyć dobra rzecz ... jak ZPR wytnie pociąg do Buska to w Stawianach jedynym pociągiem będzie Ciuchcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 20:02 Może ktoś, coś, kiedyś wyczaruje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel wkrótce nowy rozkład IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.08.04, 20:52 sczegóły będą podane na jkd.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beria Re: wkrótce nowy rozkład IP: 81.26.15.* 25.08.04, 01:57 A macie dla mnie salonkę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Re: wkrótce nowy rozkład IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 26.08.04, 00:37 kiedyś była 1 klasa nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: wkrótce nowy rozkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:56 a jakie piwko serwujecie ? "zemstę Jędrzejowa" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kiel Pożegnanie lata - super atrakcje w niedzielę ! IP: 81.26.15.* 27.08.04, 16:00 29 sierpnia w trakcie zabawy w Umianowicach planowanie są wybory MISS WĄSKICH TORÓW 2004!!! Potem kandydatki będą miały okazję zaprezentować się w turnieju siatkówki plażowej ;))) - info ze strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatt Re: Pożegnanie lata - super atrakcje w niedzielę IP: 81.26.15.* 27.08.04, 20:30 Jedziemy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś