Dodaj do ulubionych

w weekend na Ciuchcie !!!!!!

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.08.04, 22:01
Trasa: Pińczów - Umianowice - Pińczów
Odjazdy z Pińczowa:

sobota: 17.00
niedziela: 11.00, 15.30

szczegóły jkd.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mk kiel Re: w weekend na Ciuchcie !!!!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.08.04, 14:55
      jak się pospieszycie to zdążycie na sobotni odjazd o 17 !!!!
      • pstrykacz.imieninowy znam lepszą ATRAKCJĘ 14.08.04, 15:10
        znam lepszą ATRAKCJĘ

przejazd minibusem z niesprawnymi hamulcami !!!
        • Gość: mk kiel Re: znam lepszą ATRAKCJĘ IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.08.04, 23:52
          bez wydanego biletu
          i fotelami przykręconymi śrubkami M4 ;)))

pozdrawiam ;)
          • wojciech.domagala mnie interesuje tylko dbanie o własny wizerunek 15.08.04, 09:03
            ja jestem fotomodelem i interesuje mnie tylko fotografia reklamowa

www.dartmodels.com.pl/Woj_dh.htm
            • Gość: mk kiel Re: mnie interesuje tylko dbanie o własny wizerun IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.08.04, 16:21
              a masz fotografię czerwonej żarówki z ciemni ?
              • Gość: Jakub mk kiel IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 17:36
                Chciałem dobrze - chyba zauważyłeś, a wyszło tak głupio. Kiedyś wymieniliśmy
                uwagi, że przydałoby się wam trochę dobrych zdjęć reklamowych. Przy czym mnie
                chodziło o takie zdjęcia, po obejrzeniu których normalny facet może tylko
                przyklęknąć i pocałować parowozik w reflektorek. :) Sądziłem, że Wojtek
                podejmie temat. Może mu nie wyjdzie, ale przynajmniej będzie próbował zmierzyć
                się z tematem. Naprawdę nie sądziłem, że on nie umie inaczej zachować się niż
                głupkowaty bufon.
                Przepraszam Ciuchcię i jej załogę :)))
                • Gość: mk kiel Jakub IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 16.08.04, 21:53
                  dobrze wyszło - wątek został
                  podtrzymany ;)))

roboty na szlaku trwają - Hajdaszek coraz bliżej
                  przepusty także ukończone - więc niebawem
                  trasa znów z Jędrzejowa z nowymi atrakcjami

pozdrawiam serdecznie !
    • e.mocja To ciekawe... 15.08.04, 14:20
      To bardzo ciekawe. Nie wiedziałem, że taka ciuchcia jest w Pińczowie. Już tam
      jadę i kupuję bilet na godzinę 15:30.
      • Gość: NIKT Re: To ciekawe... IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.08.04, 09:04
        JA TEŻ, ALE W SOBOTĘ
        • e.mocja Re: To ciekawe... 18.08.04, 12:36
          Ja zamierzam jeszcze parę razy przejechac się koleja - ciuchcią :))) Jest to
          naprawdę przyjemność. Najlepszy jest parowóz, a raczej parowozik :)) Lomotywka
          spalinowa jest jakby cichsza w obsłudze, ale atrakcja to parowóz!
          Gdy już będą odjazdy z Jędrzejowa, to wtedy prosta droga!
          Zabieram gromadkę dzieciaków :)))
          • Gość: mk kiel z Jędrzejowa od września !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 18.08.04, 19:41
            Możliwe, że już 5 września Ciuchcia
            wyruszy na swoją trasę ponownie z Jędrzejowa
            i być może dotrze także do Hajdaszka
            a zabytkowy skład pociągnie parowóz !!!!!

szczegóły będą na jkd.prv.pl
            • Gość: Wiśliczanin Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: 81.26.15.* 18.08.04, 23:14
              a kiedy do Wiślicy ???
              • Gość: Jakub Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 09:58
                Najpierw chcę do Jachimowic (czyli Koprzywnicy) via Raków, Bogoria, z wariantem
                Staszów - Rytwiany - Beszowa. :)

Zobaczcie cośmy stracili przez komunistycznych głupków, którzy rozebrali tory i
                zniszczyli te piękne parowoziki. :(

Jakie cudne trasy wycieczkowe, krajobrazy, jeziora, wybitne zabytki
                architektury ... :(
                • Gość: mk kiel Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 19.08.04, 22:50
                  ja też... może kiedyś Raków - pomarzyć dobra rzecz ...

jak ZPR wytnie pociąg do Buska to w Stawianach jedynym
                  pociągiem będzie Ciuchcia
                  • Gość: Jakub Re: z Jędrzejowa od września !!! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 20:02
                    Może ktoś, coś, kiedyś wyczaruje? :)
                    • Gość: mk kiel wkrótce nowy rozkład IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.08.04, 20:52
                      sczegóły będą podane
                      na jkd.prv.pl
                      • Gość: Beria Re: wkrótce nowy rozkład IP: 81.26.15.* 25.08.04, 01:57
                        A macie dla mnie salonkę ????
                        • Gość: mk kiel Re: wkrótce nowy rozkład IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 26.08.04, 00:37
                          kiedyś była 1 klasa nawet ;)
                          • Gość: to ja Re: wkrótce nowy rozkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:56
                            a jakie piwko serwujecie ?
                            "zemstę Jędrzejowa" ???
    • Gość: mk kiel Pożegnanie lata - super atrakcje w niedzielę ! IP: 81.26.15.* 27.08.04, 16:00
      29 sierpnia w trakcie zabawy w Umianowicach planowanie są wybory MISS WĄSKICH
      TORÓW 2004!!! Potem kandydatki będą miały okazję zaprezentować się w turnieju
      siatkówki plażowej ;))) - info ze strony
      • Gość: wariatt Re: Pożegnanie lata - super atrakcje w niedzielę IP: 81.26.15.* 27.08.04, 20:30
        Jedziemy !!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka