djablu 06.09.04, 23:04 Panie Gosiewski zajmij sie pan geniuszem z ratusza zamiast duperelami na prowincji. Np. nielegalne dotowanie NZOW-ów czynszem z podnajmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djablu Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki 06.09.04, 23:05 Udowodnij pan bezstronność i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 06:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 06:42 nalęży się zająć pup jędrzejów tam sytuacja jest podobna urzędnicy mają po trzy samochody o pożyczkach i ich umożeniach też jest głośno protekcja jest na miejscu i korupcja teżą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Brawo Panie Pośle ! Brawo ! 07.09.04, 07:45 "...Mamy do czynienia z korupcją lub transferem publicznych środków do kieszeni krewnych i znajomych - uważa Gosiewski...." Brawo Panie Pośle ! Brawo ! Nawet na bezrobociu można wałek zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian5 Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki 07.09.04, 10:34 wybory już blisko, to i poseł ziemi kieleckiej P.Gosiewski zabrał się do pracy.Temat ma trochę drugorzędne znaczenie, ważne by było glośno.A że pewnie trochę trupów padnie niewinnych, no to już tak jest: gdzie drwa rąbią... Pan poseł ma o co się bić.Posłowanie to fajna fucha, kasa leci, tam dopiero sa nieoprocentowane pożyczki.A tu znowu trzeba pokazac w Kielcach ze się jest krajanem.Bo cóż z tego, ze na stałe mieszka się w warszawie, że zona w stołecznym samorządzie, druga w pisie w sejmie, że rodzina cala na pomorzu. Trzeba w Kielcach posiedzieć, pokrzyczeć, prowincjonalna chołota uwierzy, żem stąd, żem krajan, że to wszystko dla nich. idą wybory, ludzie uciekajta.... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian5 Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki 07.09.04, 10:39 Panie posle! czekamy na wykładnię PRAWA na temat p. Olendzkiej Haliny i SPRAWIEDLIWOŚCI na temat funkcjonowania p. radnej za publiczne pieniążki. Śmialo panie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARKS ŻAŁOSNY KOLEGA W CZERWONYCH BARWACH IP: *.fss-shl.com.pl 07.09.04, 11:01 SZANOWNY KOLEGO - NIE JESTEŚ WIDAĆ NA BIEŻĄCO. OTÓŻ TAK SIĘ SKŁADA, ŻE POSEŁ GOSIEWSKI NIE UAKTYWNIŁ SIĘ TERAZ, LECZ DUŻO DUŻO WCZEŚNIEJ. GDYBY KAŻDY POSEŁ Z LEWICY ZROBIŁ TYLE DLA NASZEGO WOJEWÓDZTWA CO POSEŁ GOSIEWSKI BYŁO SUPER. ZAPYTAJ LUDZI W INNYM POWIATACH, NIE TYLKO W KIELCACH. A TYMCZASEM CZEPIASZ SIĘ ZAPEWNE NA ZLECENIE JAKIEGOŚ LEWICOWCA. MAM NADZIEJĘ, ŻE LUDZIE NIE UWIERZĄ TAKIM JAK TY. PS. DAJCIE JUŻ SPOKÓJ Z CZEPIANIEM SIĘ RADNEJ OLENDZKIEJ. TO ROBI SIĘ ŻENUJĄCE. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian5 Re: ŻAŁOSNY KOLEGA W CZERWONYCH BARWACH 07.09.04, 11:22 sam jestes czerwony, tylko pewnie o tym nie wiesz. Nie krzycz tak glośno, wystarczy spokojnie powiedzieć to co chcesz. Nie zarzucam p.G nic konkretnego, oprocz kłamstewek w poprzednich wyborach, to ze porusza tematy korupcyjne jest jego obowiązkiem bo za to mu płacimy. Na początek powinien się (moim zdaniem) zająć wyjaśnieniem sytuacji Pani H.O ps.chyba jednak nie jestem twoim kolegą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiedzający Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki IP: *.globit / 217.98.57.* 07.09.04, 11:04 czy ktoś ma kontrolę nad Panem posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Poseł Gosiewski domaga się kontroli w konecki IP: *.fss-shl.com.pl 07.09.04, 11:07 Cholera - o co chodzi ?? Czemu sie czepiata posła Przemysława ?? Zleca facet kontrolę a wy robicie z niego przestępce ?? Przecież powinniśmy mu przyklasnąć. Gratulacje dla Posła P.Gosiewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antresol GOSIEWSKI TO GOŚĆ IP: *.fss-shl.com.pl 07.09.04, 11:11 nie znam gościa osobiscie, ale słyszałem ze ten gosiewski jest naprawde niesamowity. Twardy, nieustępliwy. Mimo tego, że nie pochodzi z naszego miasta to jednak podobno broni ludzi jak lew. Wiele słyszałem na jego temat. Sam kiedyś byłem członkiem SLD (wstydze sie tego) - wiem nie powinienem, ale jednak jestem dumny z tego, ze mamy posła, który bardzo się stara - nie tak jak inni napchać sakiewkę i olać wszystkich. Gosiewski jest spoko - będę na niego głosował mimo swych lewicowych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarzut Re: GOSIEWSKI TO GOŚĆ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 07:32 Gosiewski powinien intensywnie się zacząć leczyć.To co On wyprawia to szok.Zamykanie dyskoteki w Suchedniowie za pracę w Swięta Bożego Narodzenia.Ściganie faszystów w Sandomierzu a Olędzkiej u siebie nie ściga? To jakiś paranoiczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś