Dodaj do ulubionych

Ortodonta, Kielce

17.11.14, 18:27
Witam Was!

Poszukuję jakichś opinii nt. kieleckich ortodontów - który najlepszy, najdroższy, najtańszy, których omijać szerokim łukiem, i tak dalej. Coś znalazłem, jednak wolę świeże informację od osoby, która sama korzystała z takich usług. Chodzi o jakość, ale także o cenę, by nie była z kosmosu.

Dziękuj!
Obserwuj wątek
    • fg6dkahe Re: Ortodonta, Kielce 18.11.14, 20:08
      ponawiam !
    • Gość: ija Re: Ortodonta, Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.16, 15:28
      proszę o namiar na dobrego ortodontę
      • antoska1002 Re: Ortodonta, Kielce 01.02.16, 12:51
        Polecam Pani Grażyna Sobczyk , nowy gabinet na BP Kaczmarka, rzetelnie ale stosunkowo drogo, cennik jest w gabinecie , można pojechać i sprawdzić, ja za wizyty co 5 tyg. płacę 150 zł. Ale też są ceny za wstępne konsultacje, wykonanie stałych aparatów: ok. 2000,00zł.. , rtg; leczenie u dziecka zbliża się ku końcowi , a trwało ok. 2 lat. Wcześniej chodziliśmy tez do p. dr Gutkowskiej na Pomorskiej, rzetelna kobieta; u niej z kolei chodziliśmy z aparatem wyciąganym.
        • Gość: gość Re: Ortodonta, Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.16, 09:37
          Do kiedy forum będzie używane do darmowej reklamy.
    • Gość: Łódźwegrewicz Re: Ortodonta, Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.16, 23:00
      Omijać szerokim łukiem ta panią "specjalistkę" Magdalena Węgrewicz. Top dent.
    • Gość: KieleckiCfaniak Re: Ortodonta, Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.16, 13:42
      Moja dentystka mocno zachwalała tę panią:

Przybylska Anna, lek. stomatolog. Spec. ortodonta
      Klonowa 55,Kielce

lub tę:

Specjalistyczny Gabinet Ortodontyczny
      Szczecińska 11,Kielce
      • Gość: gość Re: Ortodonta, Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.16, 19:14
        Nie ma to jak darmowa reklama. Ceny za usługi wysokie, a nie stać zapłacić parę złotych za reklamę.
    • adrian23458 Re: Ortodonta, Kielce 04.04.17, 10:58
      moim zdaniem najlepsza jest Pani Małgorzata Paśnik efekty leczenia są bardzo dobre (sprawdziłem osobiście), a wizyty nie są stresem bo pani doktor jest bardzo miła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka