kobylybbb 14.09.04, 18:30 Bardzo się cieszę, że Kielce miały okazję kolejny raz ujrzeć niepowtarzalną urodę Pani Wicepremier. Jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie to niewątpliwie Pani Wicepremier i koń, a raczej kobyła :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobylybbb Odgłos paszczą 14.09.04, 21:34 W związku z otwarciem tzw. „Ośrodka Antydyskryminacyjnego” Pani Wicepremier raczyła powiedzieć tak: „Widać w tej chwili, że mimo, ze jesteśmy w dwudziestym pierwszym wieku, mimo że od dziesięcioleci mówimy o tym, że prawo do godności ma każdy z nas bez względu na kolor skóry, płeć, wiek, pochodzenie społeczne, wyznanie, religię. Przecież widzimy, że świat ogarnięty jest i to wcale nie z mniejszą intensywnością wojnami, które toczą się w imię odmiennej religii, odmiennego koloru skóry, odmiennych wartości. Myślę, że wszyscy naprawdę musimy zastanowić się, co to znaczy tolerancja?! Myślę, że to znakomicie, że właśnie w Województwie Świętokrzyskim taki ośrodek, który nie tylko będzie mówił, że tolerancja jest potrzebna, ale praktykował tolerancję i zwalczał przejawy dyskryminacji jest bardzo potrzebnym przedsięwzięciem”. Rzeczywiście jest bardzo potrzebny. Ja np. nie trawię wszelkiego rodzaju skurwysyństwa w tym płynącego od SLD i UP. Trzeba mnie koniecznie poddać terapii :) Tylko nie wiem, czy takiej terapii się poddam, bo jak słucham m.in. Pani Jarugi – Nowackiej i Pani Środy, to klnę w żywy kamień i kurwica mnie chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żywykamień Re: Odgłos paszczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:52 A co ja moge powiedziec?:))) Tez mam dosyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
djablu Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka w Kielcach 14.09.04, 21:53 Demencja Cie dopada i stad chamstwo wobec kobiet i madrzejszych od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka w Kielcach 14.09.04, 22:06 djablu napisała: > Demencja Cie dopada i stad chamstwo wobec kobiet i madrzejszych od ciebie. Jest niewątpliwe, że demencja mi sterczy :) Panie Jaruga – Nowacka i Środa rzeczywiście są ponoć kobietami. Jest taki film, w którym Pan Jerzy mówi (przepraszam za ewentualną nieścisłość): „Sfiksowałyście! Boście dawno chłopa nie miały! Chłopa! Chłopa wam trzeba!” Odpowiedz Link Zgłoś
djablu Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka w Kielcach 14.09.04, 22:22 No widze, ze czasem demencja odpuszcza, jest taki film. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Wicepremier Jaruga-Nowacka w Kielcach 14.09.04, 22:23 djablu napisała: > No widze, ze czasem demencja odpuszcza, jest taki film. Pewnie, że nie sterczy cały czas :) Odpowiedz Link Zgłoś