Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o samochodach marki Opel?

IP: 195.116.245.* 19.09.04, 10:07
Ja wiem, że to wstyd jeździć oplem, zwłaszcza astrą, ale czemu każdy wie, że
to badziewie, a jednak pełno tego złomu na ulicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: WSU Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 19.09.04, 10:52
      no wlasnie tutaj akurat sie zgadzam :| kazdy sie zachwyca niemieckim samochodem
      a to lipa jest :D
    • Gość: marcin Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.globit / 217.98.57.* 19.09.04, 13:08
      nie wstyd i dobry samochod mam go od roku zrobilem 55tys i nic nie robilem
      astra 17dti
      • Gość: Witolduś Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: 195.116.245.* 19.09.04, 13:09
        Widzę, ze kolega Marcin mnie nie zrozumiał. Ale dziekuję za post.
    • Gość: Mała Panew Sądzimy, że są do dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:09
      Ale ludzie kupują - najlepszy dowód - kolejny salon Opla w Kielcach, na miejscu
      dawnego Forda w Dąbrowie. Ale kwas.
      • Gość: Adam Opel Re: Sądzimy, że są do dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:03
        Co wy pierdolicie głąby kapuściane? Kto wam nawpierdalał takich głupot do
        głowy, że Opel to dziadostwo? Oszołomy jedne! Dla mnie kwas to Renault, Citroen
        i VW. A wstyd to jest jezdzic Golfem II po "tuningu".
        • Gość: y Re: Sądzimy, że są do dupy. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 20:09
          Adam Opel? Ale sądząc z formy wypowiedzi, koledzy mówią na ciebie "kadeciarz",
          albo "giees", prawda?
    • Gość: proteg Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:10
      wam się jeszcze chce na takie tematy wypowiadać?. Jedźta se w niedzielę na
      giełdę na Miedzianą Górę i tam się przekonujcie który samochód jest do dupy a
      który nie. A tutaj to już nie zaśmiecajcie tego forum, jest tu mnóstwo takich
      tematów. Widać inne, poważniejsze was przerastają. Witolduś - proponuję zacząć
      ponownie cały cykl edukacyjny od przedszkola włącznie.
      Pozdro.
    • Gość: c.hrabia Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:04
      Trzy lata temu kupiłem astrę II. Zrobiłem nią prawie 150 tys. km i musiałem
      niestety kilka razy wymieniać... opony. A tak to lałem tylko benzynę i autko
      jeździło.Sprzedałem je od ręki za 6400 € i kupiłem nowe, też opel. Nic dodać,
      nic ująć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka