Gość: Witolduś IP: 195.116.245.* 19.09.04, 10:07 Ja wiem, że to wstyd jeździć oplem, zwłaszcza astrą, ale czemu każdy wie, że to badziewie, a jednak pełno tego złomu na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WSU Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 19.09.04, 10:52 no wlasnie tutaj akurat sie zgadzam :| kazdy sie zachwyca niemieckim samochodem a to lipa jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.globit / 217.98.57.* 19.09.04, 13:08 nie wstyd i dobry samochod mam go od roku zrobilem 55tys i nic nie robilem astra 17dti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witolduś Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: 195.116.245.* 19.09.04, 13:09 Widzę, ze kolega Marcin mnie nie zrozumiał. Ale dziekuję za post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Panew Sądzimy, że są do dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:09 Ale ludzie kupują - najlepszy dowód - kolejny salon Opla w Kielcach, na miejscu dawnego Forda w Dąbrowie. Ale kwas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Opel Re: Sądzimy, że są do dupy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:03 Co wy pierdolicie głąby kapuściane? Kto wam nawpierdalał takich głupot do głowy, że Opel to dziadostwo? Oszołomy jedne! Dla mnie kwas to Renault, Citroen i VW. A wstyd to jest jezdzic Golfem II po "tuningu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Sądzimy, że są do dupy. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 20:09 Adam Opel? Ale sądząc z formy wypowiedzi, koledzy mówią na ciebie "kadeciarz", albo "giees", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:10 wam się jeszcze chce na takie tematy wypowiadać?. Jedźta se w niedzielę na giełdę na Miedzianą Górę i tam się przekonujcie który samochód jest do dupy a który nie. A tutaj to już nie zaśmiecajcie tego forum, jest tu mnóstwo takich tematów. Widać inne, poważniejsze was przerastają. Witolduś - proponuję zacząć ponownie cały cykl edukacyjny od przedszkola włącznie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.hrabia Re: Co sądzicie o samochodach marki Opel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:04 Trzy lata temu kupiłem astrę II. Zrobiłem nią prawie 150 tys. km i musiałem niestety kilka razy wymieniać... opony. A tak to lałem tylko benzynę i autko jeździło.Sprzedałem je od ręki za 6400 € i kupiłem nowe, też opel. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś