bmwariat 04.10.04, 15:21 Mam zamiar wybrać się do Kielc, ale niestety nie wiem gdzie sa jakies fajne restauracje np. włoskie. Mogą być rownież inne. Gdzie jest dobre i niedrogie jedzenie? Chodzi mi tylko o restauracje, nie bary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Sphinks 04.10.04, 15:32 Ok. Jest u mnie w Wawie tez ta restauracja. Jedzenie jest dobre i nie takie drogie. Tylko niestety jest tam multum ludzi i zawsze czeka sie w kolejce az sie miejsce zwolni. Mam prośbę-piszcie oprócz restauracji miejsce gdzie ona sie znajduje, najlepiej ulicę.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Sphinks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:35 Polecam greckie jedzonko w Akropolu przy ulicy Wesołej! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: 62.29.199.* 04.10.04, 15:44 Najlepsze włoskie jedzenie jest w niepozornej knajpce Cuccina Italiana. Trochę na peryferiach, ale droga prosta: Ściegiennego, za skrzyżowaniem z Wapiennikową (z sugnalizacją świetlną). Ceny przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 04.10.04, 16:10 Swego czasu byłem kilka razy w barze ...my na niego mowilismy KARALUCH. Ten bar miesci sie naprzeciwko dworca PKP prawie przy rogu z Sienkiewicza. Bar Turystyczny...chyba taka mial nazwe. Bylo tam dobre jedzenie, przewaznie kupowalem tam kasze gryczana z sosem mysliwskim, frytki, kompot, zurek..za wszytsko cos kolo 7 zl bylo. Bardzo dobre jedzenie i nawet jest go sporo. Pamietam byly takie metalowe krzesla, trzeba bylo miec sily by to przesunac:)). Nie wiem czy cos sie zmienilo tam. Mimo wszytsko chce do restauracji, bo nie bede sam i nie mam zamiaru tylko jesc a siasc i pogadac w fajnym miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 04.10.04, 18:53 Sfinks'a polecam zawsze , ale nie tego w Kielcach. Jadłem w wielu , ale ten jest najgorszy , może dlatego , że tu nie czeka się w kolejce podali mi dwukrotnie skwarki a nie mięso. A poza tym mimo że nie czeka się w kolejce to i tak czeka sie zbyt długo na jedzenie , jakby mieli tyle ludzi co w Łodzi na piotrkowskiej to chyba godzinę by trzeba było czekać Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 04.10.04, 19:08 U mnie na Alejach Jerozolimskich jest spoko. Zarcie dobre, obsługa ok, tylko te kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
ck_behemot można się nie tylko zatruć ale i dostać w mordę 04.10.04, 19:34 Przede wszystkim - kochaneczku - nie istnieje ryba drugiej świeżości. Ryba albo jest świeża albo jest nieświeża. Nie istnieje też nic, co byłoby "dobre i niedrogie". Dżentelmen, który "nie jest sam" ma do wyboru w Kielcach Exbud lub Restaurację przy Hotelu Świętokrzyskim w Cedzynie. Wszystko inne to obciach albo w najlepszym wypadku loteria. Może się udać dobrze zjeść ale niekoniecznie. Jak chcesz przyjechać do Kielc i jeść kaszę gryczaną w barze dworcowym po 7 zł to po jaką cholerę pytasz o restauracje? Jak już potrzebujesz mocnych wrażeń, to dalej, po drugiej stronie ulicy, jest bar rybny. Fajne miejsce i full service: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mordę. Kompromitacja przy znajomych - gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 04.10.04, 19:38 Czy ja napisałem ze chce isc do tego baru? Ja napisalem ze tam jadlem kiedys. Teraz szukam restauracji w kielcach. W cedzynie bylem w Hotelu Echo. Nie macie zadnej wloskiej restauracji? La Italiana Ristorante? Chyba sa w centrum gdzies jakies fajne niedrogie, bo nie szukam restauracji typu Sheraton czy Intercontinental..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 04.10.04, 19:57 Jest włoska PROMONT na Sienkiewicza , ale niespecjalna. NEFRETITI (niby egipska) na Żytniej , ale nie byłem więc nie moge polecać. Na Starodomaszowskiej jest jeszcze Pizzeria RISTORANTE DA FRANCO czy jakoś tak , i mają tam nie tylko pizzę ale i sporo innych włoskich dań - polecam - jest pysznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ck_behemot Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 04.10.04, 19:59 > zadnej wloskiej restauracji? Co za różnica? Nawet gdyby były wyłącznie włoskie restauracje to i tak bym nie polecał. Poza tym Exbud i w Świętokrzyski to nie są jakieś pieprzone pizzerie czy bary mleczne - możesz zamówić co będziesz chciał. Również "włoszczyznę". Ceny są przyzwoite. Idź i się przekonaj. W ostateczności zamów ryby. Pstrąg z wody jest boski, a kosztuje grosze. Szczupak, okoń - wszystko świeże. Jadłeś kiedyś dobrze zrobionego świeżego okonia? Raz w życiu zjedz porządnie, a nie w jakimś sfinksie dla gasarbajterów z prowincji. Przynajmniej zapamiętasz tą podróż. I Twoi znajomi też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her_lak Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor IP: 80.48.255.* 05.10.04, 08:55 uuuu... widze ze kolega strasznie jest wybredny. Raz w zyciu zjesc porządnie i umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:40 Nefretiti jest okej Wiedenska tez ale precz z restauracjami! idzmy wszyscy do ''ATMOSFERY'' na Wesolej, JEST THE BEST! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 05.10.04, 10:58 A co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 05.10.04, 11:33 Zakład pogrzebowy :PP Podobno były :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 05.10.04, 11:42 hehe, to restauracja w stylu rzymian? heh..oni jedli na leżąco:))).bo w trumnie też tak można:) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor 05.10.04, 12:23 Trumien już tam nie ma ale Atmosfera została ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 24 Kielce tanio !!! IP: *.eu.org / *.klc.vectranet.pl 16.10.04, 19:54 Najtaniej i przez całą dobe można najeść sie do syta w budzie z hamskim obok hawany lub na akademikach politechniki NAWET POLICJA TAM SIE STOŁUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herr_lak Re: można się nie tylko zatruć ale i dostać w mor IP: 80.48.255.* 05.10.04, 09:01 No fakt w barze rybnym jest doborowe towarzystwo :) Ale ... w morde dostac mozna o wiele latwiej np na os. Na Stoku a nie od łazików spod rybnego na Żelaznej, no chyba ze sie bardzo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 04.10.04, 20:18 Ristorante Bravo na Sienkiewicza (Promont to był z 10 lat temu) jest moim zdaniem dobrą restauracją. Zwracam uwagę na restauracje przy nowo powstających hotelach np. Leśny Dwór na Stadionie czy Pod Złotą Różą naprzeciw KCK, Patio w Elicie na Równej (niedaleko dworca). Podobno dobre jedzenie jest w hotelu Tara (ul. Kościuszki, jest jeszcze druga restauracja Tara na Warszawskiej). Nikt nie wspomniał o Kawiarni Wiedeńskiej na Paderewskiego (to wbrew nazwie restauracja), Ruskim Barku w Pałacyku Zielińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl 04.10.04, 21:53 polecam w szczególności Restauracje Pod Złotą Różą.. wybrałem się tam w sobotę z zoną, na 5 rocznicę ślubu... bardzo sympatyczna atmosfera, pyszne jedzenie (niestety troche drogie, chociaz jak dla kogo pewnie - na dwie osoby + desery, kawy itp. kosztowało nas 120 PLN, ale warte tego). Restauracja mieści się na przeciwko KCK - bardzo łatwo trafić, na prawde nie wiem jaka to jest ulica (Sienkiewicza ? Zagórska ? ), ale ktos tu wyżej chyba pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaFik Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 22:53 A ja polecam "Monte Carlo" - restaurację motoryzacyjną, bodaj na Poniatowskiego. Z pewną obawą, poszedłem tam ze swoją panią i ku memu zdziwieniu, nie tylko obsługa była bardzo miła, ale i podawane jedzenie bardzo smaczne. Polecam zupę krem z zielonego groszku. Po prostu rewelacja. M Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 04.10.04, 23:22 Gość portalu: kielczanin napisał(a): na prawde nie wiem jaka to jest ulica > (Sienkiewicza ? Zagórska ? ), ale ktos tu wyżej chyba pisał... to jest plac Moniuszki (między Sienkiewicza a Zagórską:) ). Jest jeszcze obok Sphihxa nowa restauracja Green Garden, a jeśli chodzi o jedzenie można sie też wybrać do najlepszej w dawnych czasach(czyt. w PRL-u) , a ciągle dla wielu 50-60 latków jedynej w Kielcach:) społemowskiej Winnicy z m.in. kuchnią ukraińską (też obok KCK, ale z innej strony - ul. Winnicka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:27 Przy ulicy Wesołej (pomiędzy Sienkiewicza a Czerwonego Krzyża)- grecka "Akropol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:39 Najlepsza jest arkadyjska pizza. "Arkadia"- pizzeria połączona z pubem- b. dobra pizza (oryginalna włoska) Ceny od 15 zł ul. Sienkiewicza obok Poczty Polskiej, nieopodal kościoła ekumenicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz "Akropol" na Wesołej 17.10.04, 14:09 Knajpa grecka jest rzeczywiscie niezła, a d 15-tej jest o 20% taniej. Bardzo dobra jako dodatek do wszelkich potraw jest "pita", taki grecki ciepły chleb z masłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Winnica IP: *.kielce.net.pl 05.10.04, 10:42 Winnica jest ok, tam jakby czas się zatrzymał w latach 80-tych XX wieku, ale żarełko jest bardzo ok, Żarkoje pychota, barszcz ukraiński..., ceny przystępne. A ten wystrój wnętrz-klastka!!! Polecan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 05.10.04, 21:38 > "Arkadia"- pizzeria połączona z pubem- b. dobra pizza (oryginalna włoska) A czym się charakteryzuje to , że jest ona wg Ciebie "oryginalna włoska"? Przywożą ja gotową z Włoch? To lepiej nie jeść żeby się nie zatruć. Arkadia to powiedzmy strefa srednia kieleckich pizzerii , jest wiele lepszych. W niektórych są włoscy kucharze co jest jedyną rzeczą przewazającą szalę "oryginalności". W Arkadii napewno ich nie ma , więc nie pisz głupot , że w jakiś sposób jest ona oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Demokracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:18 Sam nie chrzań głupot. W arkadii jest zajebisty klimat. Lubie tam chodzić i mi tego nie zabronisz. Lubię objadać się tam ORYGINALNĄ pizzą włoską i popijać ją zimnym browcem. W końcu jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 06.10.04, 09:03 BRAVO - przy ul sienkiewicza - polecam makaron z łososiem i cukinią, albo pierożki z szynką czyba parmeńską albo coś koło tego, albo kopytka ze szpinakiem lub sam szpinak zapiekany..... :) - smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.10.04, 10:53 >Sam nie chrzań głupot. W arkadii jest zajebisty klimat. Lubie tam chodzić i mi >tego nie zabronisz. Lubię objadać się tam ORYGINALNĄ pizzą włoską i popijać ją >zimnym browcem. W końcu jest demokracja. Ej , no ale ja Ci niczego nie zabraniam. Klimat też zgadzam się jest OK , ale nie pizza , zła nie jest ale nie jest najlepsza. No a to , że ona jest ORYGINALNA to chyba tylko dlatego , że Ty tak twierdzisz bo jak widzisz nie potrafisz odpowiedzieć w czym jest oryginalniejsza od innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:37 ponieważ jest robiona na włoskiej recepturze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelv3v5 Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 29.08.16, 09:59 W Kielcach polecam fajny lokal ZazSmaczek, który organizuje catering na imprezy okolicznościowe, firmowe, komunie, rocznice itp. Wszystkie szczegóły omawiane są indywidualnie z klientem. Kontakt pod numerem 41-27-87-238, 533-030-207 lub mailowo zaz.smaczek@wp.pl Strona internetowa: zazsmaczek.wixsite.com/zazkielce/page3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: 212.182.11.* 07.10.04, 12:38 nie doceniacie jednego ze starszych kieleckicg lokali jakim jest restauracja Asean na rynku. Kuchnia azji w swietnym wydaniu a i ceny nie powalaja na nogi, bo dwie osoby moga zjeść za ok 50-60zl pozadne danie. ryz jasminowy+kurczaczki w sezamie polecam każdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.wichrowe.net.pl 07.10.04, 16:45 a kto był w Zajeżdzie u Ireny w Dyminach 5 km od Kielc kierunek Busko Zdrój,tam jest knajpa jaki wystrój a jakie żarcie palce lizać polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 17.10.04, 11:14 Najlepsze pice to są u Ireny ale w agencji w Dąbrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.10.04, 19:57 Zgadzam się , ASEAN to najlepsza kuchnia wietnamska jaką jadłem i nie tylko w tym mieście. Poza tym przyjemne miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 08.10.04, 08:34 Gość portalu: miki napisał(a): > Zgadzam się , ASEAN to najlepsza kuchnia wietnamska jaką jadłem Ciekawe, ja tam nigdy żadnej kuchni nie jadłem, najwyżej jej potrawy... Dobra, czepiam się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likwidatorek@tlen. Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.filar.pl 08.10.04, 13:53 Chińska na ul. Zelaznej ( niedaleko dworca PKP ). Lokal troszeczke na uboczu, może niezbyt "urodziwy" ale kurczak po chińsku pierwsza klasa. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 23:08 ...polecaja pierwsza polsko-grecka restauracje na Wesolej gdzie mozna sie niedrogo najesc i napic ale jeszcze dostac w morde i to calkiem za darmo.To jedyne miejsce gdzie Greki z Lodzi wala po mordzie kieleckich polakow. Jaja kobyly co swoja morde trzymaja w bezpiecznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 pajacu zza wielkigo stawu takich jak ty to powinno 12.10.04, 00:11 sie napierdalac przed wejsciem do knajpy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 12.10.04, 11:31 No zobaczymy którą wybiorę. Sobota się zbliża. Czas i okoliczności pobytu krótkiego w Kielcach pokażą gdzie najlepiej się udać. A teraz taki tam kawał... Idą pustynią Ślązak, Kaszub i Warszawiak. Znajdują tajemniczą butelkę. Otwierają a z niej wyskakuje Dżin i mówi. -Za moje uwolnienie spełnie jedno wasze życzenie. No to Kaszub pierwszy. -Chciałbym, aby w mojej krainie wszyscy byli szczęśliwi, była czysta woda z rybami, piękne czyste lasy. -Ok. Troche nudne życzenie, ale niech będzie, spełnie je-powiedział Dżin Drugi zaczął Warszawiak. -Chciałbym, aby moje miasto Warszwawę otoczył wielki mur, gdzie nikt by się nie dostał do środka i by całkowicie odciąć się o tej prymitywnej reszty. -Zrobione-odparł Dżin, a Ty jakie masz życzenie Ślązaku? -Jak wielki jest ten mur?-zapytał Ślązak -Wysoki na 3 km, gruby na kilometr, mysz się nie prześlizgnie-powiedział Dżin -Ok. To nalej tam wody- powiedział Ślązak hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub "Jedenaście i pół" Wojciecha Lubawskiego IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 18:21 Restauracja "Jedenaście i pół" znanego miejscowego restauratora Wojciecha Lubawskiego. W miarę tanio i oryginalnie, zaskakujące otoczenie. I sensacja ściągająca klientów! Logo tej restauracji zaprojektował osobiście w godzinach urzędowych sam Pan Prezydent Miasta Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania ene, due rabe połknął bocian... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.04, 12:38 Witajcie po długiej nieobecności. Widzę, że od razu trafiam na znajomy temat. > Restauracja "Jedenaście i pół" Niestety, w odróżnieniu od placówek w Łodzi, restauracja ta nie serwuje żabich udek ...ani nawet żab luzem ...ku wielkiej rozpaczy Pana Jakuba, który jakiś czas temu energicznie krytykował menu. Pan Jakub, zdaje się mieszka nad Wisłą i dlatego cierpi na brak lokalnej sandomierskiej fauny w kieleckich lokalach. Nawet moja propozycja przesłania za darmo slimaków nie zdołała go pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub "Jedenaście i pół" Wojciecha Lubawskiego IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 20:12 Za darmo? No to masz już swoje lata :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata ślimaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:29 >> ślimaki > Za darmo? No to masz już swoje lata :( Czy to nie zabawne, jakie skojarzenia u niektórych mężczyzn wywołują ślimaczki? No cóż, Jakubie, w tej sytuacji trzeba zwrócić wiekszą uwagę na jakość przyrządzania potrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: ślimaczek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 10:58 Jakość jakiej potrawy? Jakie skojarzenia? Co mają wspólnego "ślimaczki" z twoimi "skojarzeniami", które są dla ciebie "zabawne". Czyli: o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezbędnik Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 22:07 "Jedenaście i pół" Wojciecha Lubawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 18.10.04, 08:58 Grecka - smażony kotlet z mięsa mielonego, mięso z psa 3 kategorii pomielonego razem z budą niestety.... :-((( Blehhh. Odpowiedz Link Zgłoś
ziaja7787 Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 10.03.17, 10:08 Na Słonecznej jest dobry lokal – Maxipizza. Polecam to miejsce. Mają dobre ceny, smaczne jedzenie, szybko podają, także jak ktoś chce w ciągu dnia wyskoczyć na obiad to warto. Miła obsługa, w lokalu jest czysto, sympatycznie, wygodnie. Ostatnio to tylko u nich się stołuję. Odpowiedz Link Zgłoś
as-zalogowany Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 19.03.17, 16:10 Nie polecam, kiedyś brałem od nich pizzę, ale już dawno temu się zepsuła. Są inne pizzerie warte polecenia, ale nie bardzo wiem, czy wiesz że to jest wątek o restauracjach, chyba że z restauracji kojarzysz jedynie McD. Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 12.07.19, 09:37 chrzcinyikomunie.pl/obiekt/2008-bistro-pani-nalesnik/ Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 13.07.19, 13:23 Nie potrafię zrozumieć dlaczego małolaty tubylcze przeszli na dietę "multi-kulti": kebab, pizza, falafel, hamburger plus kolorowe ciecze ze wtryskarki ? Podane w papierze, plastiku, styropianowej tacce i kubku z tektury. Zgaduję, że jest to efektem REKLAMOWEGO PRANIA MÓZGÓW, w TV na słowo "obce" propagandziści dostają orgazmu i chachraja się godzinami "szczerze" po "hollywoodzku". Odpowiedz Link Zgłoś
agulczy Re: Restauracje w Kielcach. Co polecacie?Gdzie? 15.07.19, 10:46 Bardzo polecam chrzcinyikomunie.pl/obiekt/1518-restauracja-palacyk-zielinskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś