Dodaj do ulubionych

Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickiej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:21
"- Myślę, że ani Jagiełło, ani Suchański nie wyprą się tego, co mówili. W
sądzie nie można kłamać - podkreślił Gierada."
Panie Dyrektorze GIERDA czy pan sugeruje, że Pan Jagiełło i Suchański do tej
pory kłamali, a teraz będą mówili prawdę?
Obserwuj wątek
    • Gość: mott_echo_b Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:57
      Autorytet etyczny Gierada powie w sądzie!
      Sumienie Kielc zezna całą prawdę!
      Tylko dlaczego autorytei i sumienie w jednym, do tej pory nie poinformował
      prokuratora o tym co wie?
      Heniowi zaczęła się palić dupa, więc Jasiu może puścić trochę farby?

Wstrętny, ochydny, zakłamany - Jaś Gierada!!!!!!!
      • Gość: reynevan Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.klc.vectranet.pl 06.10.04, 15:32
        Wżdy Gierada Jan szykuje się na listę wyborczą do parlamentu?
    • Gość: mix Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:07
      duet Gierada - Długosz - oni naprawde maja jeszcze duzo do opowiedzenia. Moj
      zachwyt nad Gieradą rosnie - mysle że zrobi karierę
      • Gość: Wiecie-rozumiecie Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 22:25
        Jasiu żebyś się nie wp-olił w art.233 kk .Możesz też siąść na tej ławeczce dla
        skazańców.Uważaj Jasiu.Wiem ,że Wasze interesy z Heniem przy wykupie długów
        szpitala ida teraz jakoś nie tak ale czy warto dla kasy ryzykować wolność
        Towarzyszu.
        • Gość: posel nowak Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:30
          Wg mnie Suchanski od samego poczatku konfabuluje.

Pan Senator tak naprawde wszystkiego dowiedzial sie
          odemnie w niedziele dnia 13 lipca 2003 roku, w godzinnej,
          telefonicznej rozmowie, nastepnie po tej dacie zwerifkowal
          uzyskane informacje, co pozwolilo mu na rozmowe
          z Jagiełło i napisanie notatki.

Jezeli Pan senator twierdzi, ze cokolwiek wiedzial przed
          rozmowa ze mna to sie delikatnie mowiac mija z prawda

• Gość: mix Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:58
            jakos coraz wiecej osób wiedzialo wszystko wcześniej i lepiej - zaczynam sie
            gubic - a Pan Poseł od kogo sie dowiedział?
            • Gość: posel nowak Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 03:15
              Drogi Panie! Ja zeznawałem jako pierwszy posel w prokuraturze w Krakowie do
              sprawy Starachowic. Jak pan nie czytal swego czasu prasy to nie moja wina.

Nie mozna mi zatem zarzucić, ze nie wiedzialem, czy nie zeznwałem.

O tym ze Suchanski mija sie z prawda wiem od niedawno po tym jak prasa
              zrelacionowała to co zeznał przed sadem w Kielcach
              • Gość: mix Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: 212.160.192.* 06.10.04, 10:57
                przepraszam rzeczywiście o tym nie wiedziałem - z wyrazami szacunku i
                popzdrowieniami
      • Gość: kielczanin Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 06.10.04, 14:47
        Wieśniak z wieśniakiem musi trzymać !
    • Gość: kielczanin Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.wichrowe.net.pl 06.10.04, 08:04
      czuję że Pan zmoczy dupę Panie Gierada wiem że ma Pan wiele do zawdzięczenia
      Heniowi alo po co to Panu
    • Gość: koko Re: Wsiowy buc wkracza na scenę!!! IP: *.crowley.pl 06.10.04, 08:53
      Ten spektakl zaczyna nabierać rumieńców. Czerstwych rumieńców...
    • Gość: czytelnik Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: 217.153.44.* 06.10.04, 09:22
      Po pierwsze nie pisze się GIERDA tylko Gierada!!! bałwany. Jeszcze zobaczycie,
      że Gierada coś pokarze
      • Gość: huha Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:30
        A kogo lub co ten Gie pokarze lub pokaże? Czy Kolega już widział lub został
        pokarany :)
        • Gość: gość portalu Klan Gieradów w aferze strachowickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:05
          No chyba ławka oskarżonych się powiększy. Dla tego Gierady tak sie pewnie
          skończy. Myślę, że więcej do powiedzenia o Jagiele miałby ten jego kuzyn, też
          Gierada, który przed sądem już zeznawał. Ale on miał krótką pamięć. Po
          aresztowaniu Sławkia i Basiaka w gminnym urzędzie w Pawłowie zapanował strach.
      • Gość: Zenek Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 10:42
        Szanowny Panie "Czytelniku"myslę,że rzeczywiście Gierada coś "pokarze" jak Pan
        nauczysz się pisać poprawnie.Gratuluję umiejętności poprawiania "innych
        bałwanów".
      • Gość: taksi Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 12:58
        taaaaa-pokaże w sądzie kim on jest i z kim pił wódkę i co może!!!!!!!WIELKI JAN
        GIERADA!!!!!1
    • Gość: mix Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: 212.160.192.* 06.10.04, 11:49
      co chcecie od Gierady - gosć ma odwage cywilna, przedsiebiorczy, postawil
      szpital na nogi - jedyny szpital ktory nie ma dlugów. ma nawet sił ę powiedzieć
      wladcom tego miasta prawde o sluzbie zdrowia - za co go szykanują. W SLD jest od
      dawna - wie dużo. Dlaczego sie go czepiacie - myślę,ze jego zeznania w sadzie
      bedą przelomem w sprawie.
    • kobylybbb Wg mnie 06.10.04, 12:06
      Jasio jest prostym, prymitywnym bucem. Jasio chce zaistnieć. Jasio nie zdaje
      sobie sprawy, że robi z siebie błazna. Jasiowi spodobały się chyba wystąpienia
      w sądzie.
      Jasio powinien uważać, czy w konsekwencji przebywania w sądzie nie wyląduje w
      kozie. Z tym, że Jasio z pewnością w kozie niczym nie będzie się wyróżniał.
      Jest tam ponoć mnóstwo podobnych intelektów i powierzchowności :)
      • Gość: Papista Nieszczęścia chodzą parami ? IP: 218.145.25.* 06.10.04, 15:35
        "Jest tam ponoć mnóstwo podobnych intelektów i powierzchowności"

Nie dość Synu, że masz kłopot z pochodzeniem, to jeszcze z celi piszesz.
        Biedaczek. Będę się za ciebie modlił.
        • kobylybbb Re: Nieszczęścia chodzą parami ? 07.10.04, 07:39
          Z tą modlitwą to uważaj. Nie rzucaj słów na wiatr.
          Jak widzę jesteś bardzo podobny do Jasia. Myśl równie biegła a i
          powierzchowność z pewnością wyróżnia się ryjem czerwonym :)
          • Gość: Papista Znowu Synu IP: *.janugget.com / *.janugget.com 07.10.04, 15:40
            nieznanego ojca i powszechnie dostępnej matki próbujesz błysnąć tą swoją
            pseudoelokwencją rodem z kałmuckiej jurty ?
            O twojej "twarzyczce" nie będę się wypowiadał, bo jako Papistę, zupełnie mnie
            co innego w tobie, Synu pociąga ;-).
            • kobylybbb Re: Znowu Synu 07.10.04, 15:50
              Gość portalu: Papista napisał(a):
              > nieznanego ojca i powszechnie dostępnej matki próbujesz błysnąć tą swoją
              > pseudoelokwencją rodem z kałmuckiej jurty ?
              > O twojej "twarzyczce" nie będę się wypowiadał, bo jako Papistę, zupełnie mnie
              > co innego w tobie, Synu pociąga ;-).

Wybacz zboczony SB-cki niedojebku, że nie będę ci na razie odpowiadał.
              Po prostu nie godzi się wymieniać poglądów z parchami o skurwysyńskim
              rodowodzie.
              Być może kiedyś... gdy wpadniesz na pomysł czegoś oryginalnego :)))
            • kobylybbb Zapomniałem dodać :) 07.10.04, 16:10
              > nieznanego ojca i powszechnie dostępnej matki próbujesz błysnąć tą swoją
              > pseudoelokwencją rodem z kałmuckiej jurty ?

że nie nazywam się Jaruzelski, Kiszczak, Kwaśniewski, Jaskiernia, Janik,
              Kopyciński, Sochacki, Siejka... :)))
              • kobylybbb Re: Zapomniałem dodać :) 07.10.04, 16:13
                że oczywiście i nie nazywam się także Jan Gierada :)))
              • Gość: Papista Kłopoty z pamięcią , IP: 200.56.233.* 07.10.04, 18:10
                to wyraźny objaw twojej aberracji umysłowej Synu.
                Trudno, żebyś się tak nazywał skoro jesteś z nieznanego ojca. Ale nie da się
                wykluczyć takiej możliwości, że któryś z panów mógł mieć tzw. przyjemność.
                • kobylybbb Re: Kłopoty z pamięcią , 07.10.04, 18:29
                  Jeżeli napisałeś:
                  „nieznanego ojca i powszechnie dostępnej matki próbujesz błysnąć tą swoją
                  pseudoelokwencją rodem z kałmuckiej jurty ?
                  O twojej "twarzyczce" nie będę się wypowiadał, bo jako Papistę, zupełnie mnie
                  co innego w tobie, Synu pociąga ;-)”, to ja po prostu wyjaśniałem, aby komuś
                  nie przyszła na myśl którąś z wymienionych osób. Do nich płody twego umysłu
                  pasują jak ulał :)
                  A tak w ogóle, to żal mi ciebie biedny, zboczony SB-cki niedojebku :)

P.S.
                  Nie nazywam się także Marceli Zaborek :)
                • kobylybbb Re: Kłopoty z pamięcią , 07.10.04, 18:38
                  > to wyraźny objaw twojej aberracji umysłowej Synu.
                  > Trudno, żebyś się tak nazywał skoro jesteś z nieznanego ojca. Ale nie da się
                  > wykluczyć takiej możliwości, że któryś z panów mógł mieć tzw. przyjemność.

To by pasowało do Jagieły :)
                  Ale też kulą w płot :)))
    • Gość: bor Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:39
      Jasiu poco ci to.Chyba że chcesz sam się umoczyć twoi wrogowie tylko czekają a
      wiedzą bardzo bardzo dużo o tobie.
    • Gość: obserwator Re: Jan Gierada świadkiem w aferze starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:06
      odczepcie sie od Gierady - on wie duzo i jest bardzo waznym swiadkiem w sprawie-
      ma chłop odwagę - na swoje ryzyko wustepuje - odczepcie się o dniego,
      poczekajcie na to co powie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka