Gość: misterxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:46 WARKA STRONG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 04.11.04, 23:56 jakies 5 lat temu owszem, teraz zywiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Zimne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:39 Jednym słowem? Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Zimne ! 05.11.04, 14:57 wszystkie sa produkowane w Belgii !! Mają tylko inne etykiety !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Zimne ! IP: 213.241.75.* 05.11.04, 15:09 no wszystkie to moze nie ale duza wiekszosc. najlepszy jest zimny zielony LESZEK. Nie ma to jak wracasz po pracy a tu w lodówce czeka na Ciebie zimny LESZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zimne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:36 Az taka sadystka nie jestem, zeby Leszka w lodowce trzymac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Zimne ! IP: *.pu.kielce.pl 06.11.04, 10:32 ja na Leszka mówię "głupol" w sklepie już wiedzą co mi podać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.sosnicanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:24 only REDS!!! finezja:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:28 frater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: gul, gul, gul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:21 Najlepsze piwo, to leżajski full Gul, gul, gul Gul, gul, gul Gul, gul, gul Gul, gul, gul, gul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek gul, gul, gul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:26 ...takiego piwa nie pił nawet król, gul, gul Leżajski Full.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 01:30 1 żywiec 2 heineken 3 corona 4lech 5 frater 6 pilsner na szarym końcu tyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Kaper Królewski i Hevelius IP: *.kielce.schmidt.pl / 80.48.255.* 06.11.04, 07:37 Kaper Królewski i Hevelius Ale niestety coraz rzadziej mozna je kupic gdyz polityka grupy Żywiec zabiła browar w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalski Warka Strong IP: 195.116.245.* 06.11.04, 09:31 Poza tym Heineken, niezły jest Grolsch, Palm - choć ten lepiej wygląda niż smakuje. Żywiec jest jak żona - zawsze sie do niego w końcu wraca, niezleżnie od tego, jak na jak długo się odeszło :))) Tyskie do bani, niestety. Najlepiej smakuje z sokiem, bo nie czuć jedgo smaku :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:00 żywczyk ewentualnie leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:42 to kwestia gustu, dla mnie jakiekolwiek, byleby było ciemne (nie porter). A ciemne piwo w Polsce można dostać w jednym na dziesięć sklepów, może nawet rzadziej. U pepiczków za to każda marka ma swój "ciemny" odpowiednik - czemu u nas tak nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: 195.164.168.* 07.11.04, 17:54 Zdecydowanie najlepsze na świecie są piwa czeskie . Ja szczególnie polecam nowy produkt praskiego Staropramena - półciemny " Granat " , niestety jak na razie niedostępny w polskich sklepach . Aha , jeszcze jedno . Nie nazywajcie Czechów " pepiczkami " bo to jest dla nich dość obrażliwe i lekceważące . My też nie lubimy jak inni mówią o nas pogardliwie " polaczki " . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:02 napisałem "pepiczki" bo nie chciało mi się pisać "w Czechach i na Słowacji". Absolutnie nie chciałem nikogo obrażać :-), ale faktycznie nie będę ich tak nazywał. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:07 czeskie piwo prze lipa te knedle je..e nic nie mają lepszego od nas chyba tylko drogi. Najlepsze piwo to tylko ZYWIEC. Zywczyk jest zajebiscie smaczny bo reszta to jakies chemiczne gó.. nie wiadomo co oni teraz dodają do tych browarów ale za kazdym razem smakują inaczej tylko ZYWIEC sie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: 195.164.168.* 08.11.04, 19:45 Masz prawo uważać , że Żywiec jest najlepszy . De gustibus non discutandum est . Ale to nie znaczy , że możesz innych obrażać - gdybyś przestał bawić się w polskiego szowinistę to może dostrzegłbyś , że jeszcze wiele musimy się w naszym kraju napracować aby dorównać Czechom - nie tylko w temacie dróg . A poziomu ich kultury to , obawiam się , nigdy nie osiągniemy . Pozdrawiam . P.S. Aha , określenia " pepiczki " używa się tylko w stosunku do Czechów , nie do Słowaków . Na polski można by to przetłumaczyć ( oczywiście nie dosłownie ) jako " czechaczek " . Oczywiście nie jest to słowo polskie lecz czeskie i dość pogardliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:17 My im czy oni nam, nawet nie mogą sie do nas równać te kokoty uchorki. A co do ich kultury to bardziej zacofanych w tym temacie ludzi trzeba by długo szukać. To zwykłe proste grzbiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: 195.164.168.* 11.11.04, 14:09 Pomodlę się za ciebie , bo tu już żaden lekarz nie pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stayrude Re: Jakie piwo NAJlepsze? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 11.11.04, 14:24 Grunengold Export Odpowiedz Link Zgłoś
awa160 Re: Jakie piwo NAJlepsze? 11.11.04, 14:31 powiem Wam w tajemnicy iż to wszystko my robimy w Belgii. A wam sie zdaje iż rozkosz może być z exportu.Jest to mylna opinia a wrażenie wirtualne!! Odpowiedz Link Zgłoś