Dodaj do ulubionych

Prośba do Radomiaka.

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 22:18
Mam prośbę do Panów kibiców Radomiaka, ażeby nie psuli nam jutrzejszego
widowiska i grzecznie odeszli od bram stadionu. Tych, którzy mimo wszystko
podstępem wejdą na mecz proszę by nie nadużywali grubych słów z uwagi na to,
że Koronie kibicują też kobiety i dzieci.
Jeśli nie zrozumiecie kulturalnego języka, to mam nadzieję, że nasi dzielni
policjanci urządzą Wam ścieżki zdrowia, których nie pamiętają nawet najstarsi
robotnicy z Waltera i Tytoniówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dug Holiday Re: Prośba do Radomiaka. IP: *.udn.pl 05.11.04, 23:01
      Ty głupi, je..ny bucu kielecki.Jak śmiesz cokolwiek mówić o ścieżkach zdrowia
      frajerze.Zrób je sobie w domu z żoną i z dziećmi palancie
      • Gość: assassin Re: Prośba do Radomiaka/Gonza IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.11.04, 08:36
        GONZO---->Ty żałosny kutafonie!!!!! Mecz bez kibiców z Radomia nie bedzie tym
        samym meczem!!!! to nie Kolporter,nie Klicki nie piłkarze!!! KORONA TO MY!
        Kibice,historia,wyjazdy,oprawa....cały szoł....TY JESTES "WIDZEM" nie
        KIBICEM!!!!zawijaj oby mniej takich jak TY!

pozdrawiam TYCH co od lat żółtoczerwoni!
        • Gość: XYZ Re: Baran na pastwisku pod Wąchockiem to ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:03
          Baran na pastwisku pod Wąchockiem jest mądzejszy od ciebie assassin. Nie piszę
          dalej szkoda słów
        • Gość: Gonzo Re: Prośba do Radomiaka/Gonza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 16:42
          Gdyby nie Klicki, to jeździłbyś do Chmielnika na Zenit albo do Jędrzejowa na
          Naprzód.
    • roxana_br Absurdalna prośba do Radomiaka. 05.11.04, 23:04
      Trochę szacunku dla drugiego człowieka!
      Uważasz, że kielczanie są lepsi? Których kibiców będzie więcej, z tej strony
      więcej posypie się przekleństw, chyba logiczne. A kieleccy kibice wcale nie są
      lepsi od radomskich, żeby innych kontrolować, trzeba najpierw samemu być w
      porządku!
    • Gość: wstyd Re: Prośba do Radomiaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:36
      Gość portalu: Gonzo napisał(a):
      > Mam prośbę do Panów kibiców Radomiaka, ażeby nie psuli nam jutrzejszego
      > widowiska i grzecznie odeszli od bram stadionu. Tych, którzy mimo wszystko
      > podstępem wejdą na mecz proszę by nie nadużywali grubych słów z uwagi na to,
      > że Koronie kibicują też kobiety i dzieci.
      > Jeśli nie zrozumiecie kulturalnego języka, to mam nadzieję, że nasi dzielni
      > policjanci urządzą Wam ścieżki zdrowia, których nie pamiętają nawet najstarsi
      > robotnicy z Waltera i Tytoniówki.

Ty głupi wiejski bucu. Jesteś tak prymitywny jak ostatnia ku..ka szmata. Nie
      wiem czy jesteś Kielczaninem. Jeżeli tak, to jest mi wstyd. Wstyd za to, że
      taki pieprzony wiejski obsraniec chodzi po tym samym mieście.
      • roxana_br Pytanie (bez odpowiedzi) 06.11.04, 01:40
        Są ludzie, ludziska, proste parapety i taborety różnej maści. Tylko czemu tych
        ostatnich jest najwięcej?
    • Gość: wstyd Gonzo skretyniały buraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:11
      mogłeś kretynie także napisać, że kielecka policja zapewni kibolom z Radomia
      takie atrakcje jak Niemcy Żydom w czasie wojny.
      • Gość: Andreas Re: Gonzo popieram !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:30
        I byłoby to bardzo trafne określenie. Na dzicz jest jedno lekarstwo - gaz i
        gumowa amunicja (a może by tak dla odmiany ktoś w Kielcach wydał ostrą ??) Nie
        możemy bać się band pijanych pseudokibiców.
        • Gość: wstyd Re: Gonzo popieram !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:10
          Znalazł się drugi popapraniec. Pewnie twój skretyniały dziadziuś ubek mordował
          Żydów w 46 na Plantach.
    • roxana_br Sport? :> 06.11.04, 12:44
      To już nie jest sport, a patologiczna przeróbka na igrzyska w stylu
      starożytnych Rzymian.
      • Gość: Kobieta Re: Sport? :> IP: *.kielce.net.pl 06.11.04, 14:16
        Na chwilę zmienie temat - Roxana dałabyś juz spokój z tym mądrym cytatem o
        kobiecie...nudne to do wyrzygania, chcesz komus zaimponować swoja
        oryginalnością? bez sensu...Tez jestem kobieta, ale żeby aż tak się chełpić
        sobą?!
        • Gość: veilchen Re: Sport? :> IP: *.wichrowe.net.pl 06.11.04, 16:12
          Wasza dyskusja ma sie nijak do tego co sie dzialo na trybunach... moze nie jest
          to jeszcze poziom europejski, ale kibicowanie na bardzo wysokim poziomie..
          wulgaryzmow bylo wiecej zdecydowanie ze strony "zwyklych" kibicow, ktorym nie
          podobalo sie jakies zagranie czy decyzja sedziego.. a szalikowcy tworza
          widowisko na trybunach.. kto nie widzial ten nie powinien zabierac glosu.. tak
          uwazam...
          • Gość: Gonzo Re: Sport? :> IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 16:50
            Byłem na meczu( pierwszy raz od dwudziestu lat) i jestem mile zaskoczony tym co
            zobaczyłem i usłyszałem. Zastanawiam się tylko, czemu kibice Radomiaka
            zamknięci byli w klatce. Czy to im nie przeszkadza, że są traktowani jak
            zwierzęta?
            • Gość: wstyd Re: Sport? :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:58
              Ty palancie jesteś niegodny żeby cię nazać zwierzęciem.
              Jesteś po prostu odchodem zwierzęcia.
        • roxana_br Zmiana tematu 06.11.04, 17:55
          Primero i jednocześnie ultimo - może Cię to nudzić, a ja i tak zrobię po
          swojemu.
          Ale dla wyjaśnienia - nie zależy mi na imponowaniu komukolwiek, ale nie wtrącaj
          się w treść moich sygnatur, okey? Zmieniłam cytat tylko dlatego, że będę je
          zmieniać regularnie.
          Możesz mnie uznać za stukniętą, nie mam nic przeciwko. Do Morawicy mnie nie
          poślesz ani nie przyczepisz żółtych papierów, więc jesteśmy dla siebie
          niegroźne.
          • Gość: veilchen oprawa niegodna meczu... IP: 80.48.137.* 07.11.04, 13:17
            Gonzo: takie zwyczaje niestety panuja, ze na starych stadionach, gdzie panowac
            nad kibicami jest niezwykle ciezko w klatce siedza przyjezdni.. na nowym
            stadionie bedzie to juz w duzo bardziej cywilizowany sposob rozwiazane.. mysle,
            ze wczoraj gdyby nasi kibice i radomiaka siedzieli obok siebie to bylby luz..
            moge sie mylic, bo jestesmy tylko ludzmi, ale atmosfera sprzyjala zasypaniu
            topora wojennego.. jeszcze raz szacunek dla szalikowcow za cala oprawe, bo
            pilkarze zagrali conajmniej srednio.. ciesza 3 punkty, ale styl kiepski...
          • Gość: Kobieta Re: Zmiana tematu IP: *.kielce.net.pl 07.11.04, 14:29
            Dziewczyno! Chyba troche przesadziłaś z tą Morawicą....i z tymi żółtymi
            papierami. Litości, bo pomyslę sobie że już tam byłaś i już je masz. Coś mi sie
            zdaje że jakieś kompleksiki Tobą targają no i musisz sie dowartościować swoją
            wiedzą, chociaz z drugiej strony, czy to jest wiedza? przepisywanie cytatów?
            hymmmm, takie to troche śmieszne, ale oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
            • roxana_br Pozdrowienie 07.11.04, 15:27
              To jest wiedza, kiedy tylko sobie wbiję do głowy i nie będę musiała
              już "przepisywać". Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka