Gość: wyborowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:04 macie swoje "damskie" rzecz jasna typy?? - liczy sie uroda, zgrabna figura i odrobina inteligencji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: najfajniejsza kielecka dziennikareczka IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 22:13 Mnie się podoba red. Janusz. Ma to, co potrzeba, żeby się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro do Jakuba IP: *.globit / 217.98.57.* 18.11.04, 22:28 Tak przypuszczalem Jukubie ze jestes pedziem. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Do Nitro 18.11.04, 22:42 Nie wiem Nitro czy Ty jesteś pedziem. Jest natomiast jasne, że ablbo jesteś oszołomiony albo jesteś prostym baranem :) P.S. Baranem dlatego, że nie wiesz o czym piszesz, a pomimo to piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Do kobylybbb IP: *.globit / 217.98.57.* 18.11.04, 22:48 widze ze bardzo bronisz Jakuba masz w tym jakis interes? p.s. masz glupiego nick'a cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Do kobylybbb 18.11.04, 22:56 Widź sobie co chcesz :) Moja rada – zanim się odezwiesz, to posłuchaj, poczytaj i pomyśl, jeżeli wiesz co to znaczy :) Bo inaczej, to już zawsze będziesz zażywał przyjemności tylko z owieczką :) Chyba, że wstąpisz do FMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re: Do kobylybbb IP: *.globit / 217.98.57.* 18.11.04, 23:08 ja jestem ciekawy tylko na czyje zlecenie Ty Jakub i inni z waszej paczki idiotycznych nick'ow wypisujecie te bzdety o ubekach, komunistach, zydach itp. jestescie dnem, latwo dajecie sie sprowokowac, obrazacie wszystkich w kolo, anonimowo wypisujecie nawieksze idiotyzmy, jestescie zwyklymi thorzami bez twarzy, szarymi ludkami, prymitywnymi, skrzywdzonymi przez los. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Do kobylybbb 18.11.04, 23:12 Dobrze, że jesteś ciekawy. To pozytywny objaw. Ja wypisuję na zlecenie sumienia. Jak myślisz czy w Kielcach żyją jeszcze UB-cy, którzy mordowali Żydów na Plantach? A jeżeli tak, to czy powinni odzyskać uprawnienia kombatanckie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re: Do kobylybbb IP: *.globit / 217.98.57.* 18.11.04, 23:15 nie interesuje mnie to ja zyje w roku 2004r. mam inne problemy. Ty zatrzymales sie gdzies daleko w przeszlosci i zyjesz tym czasem po co? jestes juz stary! na nic innego cie nie stac, nie rozwijasz sie, stoisz w miejscu i gnijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Do kobylybbb 18.11.04, 23:29 Jednak pierwsze wrażenie jest najlepsze – jesteś baranem :) Jeżeli myślisz, że ludzie z tzw. służb PRL nie mają wpływu na Twoje życie, to jesteś baranem do kwadratu :) Jak rozumiem jesteś jeszcze młodym baranem i masz problem jak znaleźć dojrzałą owieczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitro Re: Do kobylybbb IP: *.globit / 217.98.57.* 18.11.04, 23:33 wlasnie tylko to umiesz... jestes nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Do kobylybbb 19.11.04, 00:00 Rozumiem, że Ty wiele umiesz i jesteś wielce rozrywkowym... baranem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Do kobylybbb 19.11.04, 00:13 Twój tekst - „Tak przypuszczalem Jukubie ze jestes pedziem” - był, jak na barana, bardzo rozrywkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Dziękuję za poranny uśmiech :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 06:32 Chyba wszystkim jest trochę weselej, po waszej wymianie zdań. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Do kobylybbb 19.11.04, 07:30 > ja jestem ciekawy tylko na czyje zlecenie Ty Jakub i inni z waszej paczki > idiotycznych nick'ow wypisujecie te bzdety o ubekach, komunistach, zydach itp. Motto dzienikarzy Gazety Wyborzej jest takie: "piszemy do skutku" My mieszkańcy Kielc tez musimy ich napie..ć do skutku ! to brukowce... Znasz jakiegoś dziennikarza kieleckiej gazety, żeby się wypowiadac na ten temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Mnie też się podoba red. Janusz. 19.11.04, 07:24 Mnie też się podoba red. Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka Re: najfajniejsza kielecka dziennikareczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:38 odrobina inteligencji... jasne... kobietom przeciez więcej nie potrzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Marzenka Sobala 19.11.04, 00:34 Gwiazda kieleckiej radiofonii. Dyrektor ds. Programowych Radio Kielce. Jak sama przypuszcza, inteligencją i urodą prawie dorównuje... kobyłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakobyły Re: Marzenka Sobala IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 14:16 A co kolega koń się zakochał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub A co sądzicie o Ani Roży z GW? :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 19:17 Charakter ma nieco kolczasty, ale przecież nie ma roży bez kolców ... :) Odpowiedz Link Zgłoś