Dodaj do ulubionych

samotne mamy z Kielc

IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:35
Witam. Samotnie wychowuję córeczkę (11 miesięcy). Mieszkam w Kielcach i chciałabym nawiązać kontakt też z samotnymi mamami z Kielc. Mogłybyśmy się wspierać duchowo i nie tylko, a może nawet organizować spotkania? Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bajeczka Re: samotne mamy z Kielc IP: 195.117.200.* 18.12.04, 01:08
      Nie jestem samotną mamą, ale wykorzystam ten wątek, żeby przekazać życznia
      świąteczne dla Was wszystkich, dzielne i wspaniałe kobiety:-)
      Niech Wam i Waszym dzieciom nigdy nie zabraknie miłosci, pogody ducha i radości!
      Dobrych Świąt!
    • Gość: megadeth Re: samotne mamy z Kielc IP: 81.26.15.* 18.12.04, 01:23
      proponuję poszukać samotnego taty ;)

pozdrawiam i życzę wesołych świąt !
      • Gość: Ryś Re: samotne mamy z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:36
        hm..jestem samotnym kawalerem, chetnie zaopiekuje sie samotna mama.
        • Gość: mamamaim Re: samotne mamy z Kielc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:57
          Dzięki za zainteresowanie. Czyżby nie było samotynych mam w Kielcach???
          Panie Rysiu można zapytać jak bardzo byś był mną zainteresowany? A co za tym idzie ile wiosenek już na kącie stuknęło?
          • Gość: o wciórności Re: samotne mamy z Kielc IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 22:13
            koncie stuknęło ... Nie kąt, do stawania w kącie służący , a konto, takie jak
            bankowe. O to konto ci zresztą chodzi. Mogłabyś się już nauczyć, co jak się
            nazywa. Bo znowu ktoś cię zapłodni w nieświadomości... :)
            • Gość: mamamaim Re: samotne mamy z Kielc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:25
              A cóż się tak przyczepił do tego kąta/konta. Czyżbyś już nie miał o czym pisać? Jestem dyslektykiem jeżeli chodzi o kąty czy konty, a co nie można??? A nieświadomy to ty jesteś...szkoda że nie wiesz czego :)
              • Gość: mamamaim Re: samotne mamy z Kielc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:29
                "o wciórności" Mój post był adresowany do mamusiek na dodatek samotnych. Czyżbyś spełniał/ła ten warunek?
                • Gość: Ryś Re: samotne mamy z Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:41
                  Hm..no juz troszke wiosenek jest bo 29-, ale trzymam sie dobrze, konto bez
                  debetu:) jesli juz o katach mowimy.Jutro jade po choinke...hm, moze jakas
                  samotna pomoze mi ja wybrac..jak najbardziej powazny jest moj post
                  pozdrawiam
                  • Gość: mamamaim Re: samotne mamy z Kielc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 02:22
                    Rysiu, mam nadzieję, że ładną choineczkę wybrałeś. Może podasz mi swój nr. gadu gadu? Chętnie z Tobą pogadam.
                    • Gość: mamamaim Re: samotne mamy z Kielc IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 02:53
                      A może pomogę Ci ją wybrać jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka