Gość: pso.prv. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 21:47 Zaczęła się budowa centrum - handlowo-rozrywkowego za Politechniką - gratulacje dla Echa Inv za szybkie rozwiązanie problemów ! Budujcie szybko ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nvr Re: Nareszcie IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 21.05.01, 09:24 Nie to, żebym był fanem kręgielni, ale przynajmniej wreszcie się coś w Kielcach dzieje. A swoją drogą - ciekawe ilu Kielczan będzie stać na tą rozrywkę, bo jeśli wywindują ceny do takich, jakie są w Warszawce, to jedyną szansą dla nowego centrum rozrywki będą chyba tylko usługi pralnicze (czyli pranie brudnych pieniędzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Nareszcie IP: 217.99.220.* 21.05.01, 19:01 Nie powinno być chyba najgorzej . Ważne ,ze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Nareszcie IP: *.netia.pl 23.05.01, 15:04 poczatki sa zawsze trudne nie marudź pzr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Nareszcie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 11:30 A ja czytałam, że ceny biletów do multikina będą na poziomie kieleckich kin. Ciekawe, jak będzie w rzeczywistości. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasiek Gdybym był pięknym orłem..... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 07:19 Gdybym był pięknym orłem co ma rozłożyste skrzydła, to latał bym nad Wami forumowicze i robił koła w powietrzu, srał bym na Was ze wszystkich stron i rzygał na Was, bo mam was w D_U_P_I_E i gardzę Wami śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś