Dodaj do ulubionych

Przegrana koszykarzy UMKS Kielce w Warszawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:56
Uważam, że artykuł jest świetnie napisany i należy więcej pisac o koszykówce.
Obserwuj wątek
    • Gość: stk Re: Przegrana koszykarzy UMKS Kielce w Warszawie IP: 195.117.200.* 04.02.05, 03:07
      pojechali w 8 osobowym składzie , tener środa chce wygrac lige 6 zawodnikami.
      powodzenia
    • Gość: H.Sienkiewicz 2005 Sytuacja koszykarzy UMKS Kielce IP: 195.117.200.* 04.02.05, 10:01
      Gdyby żył Henryk Sienkiewicz, tak zapewne skwitował by dokonania Pana Prezesa
      UMKS Kielce
      "Wiem o kominiarzu, że wyglądasz z niecierpliwością Nowego sponsora i że Twoje
      wierne serce BASKETU tęskni dniami i nocami za nim. Wiem, że obsypał byś go
      darami, powierzył mu funkcję wiceprezesa, a nawet trenera, a obecnemu trenerowi
      kazał byś być tym, do czego został stworzony:............ Niech wraca do
      Sosnowca. Wybacz mi jednak, bo nowy sponsor-jeleń przybyć do Ciebie nie może.
      Życie jest wielkim skarbem, mój drogi, niedoszly wspomożyciel z owego skarbu
      umie wybrać co najcenniejsze i wchodzić w układy z Tobą nie zamierza. Są w
      życiu także rzeczy, których już dłużej nikt znieść nie potrafi.OCH nie myśl,
      proszę, że zraziło kogoś to, iżeś zrujnował firmę w której pracujesz,
      zniechęciłeś do siebie bardzo wielu uczciwych ludzi. Iżeś spalił za sobą
      wszystkie mosty. Nie mój prawnuku Pana Twardowskiego. Głupotajest udziałem
      ludzkiego pogłowia, po Tobie zaś innych postępków nie było się można
      spodziweac. Ale kaleczyć sobie uszy jeszcze przez całe lata Twoimi dywagacjami
      o Koszykówce, widzieć twe energiczne, napompowane policzki, miotane sepleniącym
      potokiem słów, słuchać Twojej nieudolnej tyrady, Twoich poglądów i Twoich ocen
      gry w basket, biedny prezesie z przedmieścia, oto co przewyższa siły kibiców i
      wzbudza do Ciebie pogardę, niechęć i politownaie. Kielce zatykają uszy
      słuchając Ciebie, Polska Cie wysmiewa, a kibice dłużej już za Ciebie wstydzic
      sie nie chcą. Występy pajaca w cyrku, mój miły choć do Twojego życia tak
      podobne mniej będą dla kibiców dotkliwe bo nie będą związan z basketem i za
      jego postępki wstydzić się nie będą. Bądź zdrów, lecz nie mów o koszykówce -
      kłam, nie pchaj się na piedestał - oszukuj, nie informuj gazet o swych
      dokonaniach - kradnij, nie przychodź na mecze - czyść kominy, nie mów że jesteś
      wybornym znawcą basketu - pij gorzałkę z Korczakiem, Knuj, Jeździj po pijaku,
      sprowadź jeszcze paru nieudaczników z Krakowa lub Śląska oni stworzą TWOJĄ
      potęgę. Śmiej się ze wszystkich kontroli klubu, bo przecież ich wszystkich
      znasz. Nie pływaj tylko w szambie, bo smrodu narobiłeś już wystarczająco dużo
      tego wszystkiego Ci życzę i ostatnią kibicowską radę posyłam.
    • Gość: kibic Re: Przegrana koszykarzy UMKS Kielce w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:18
      Mało ciekawa i odkrywcza jest ta opinia.Autorowi też dużo nie brakuje do
      prezesa.Ale podobno w każdej polotce jest połowa prawdy i to się zgadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka