Gość: JAMAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:56 Uważam, że artykuł jest świetnie napisany i należy więcej pisac o koszykówce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stk Re: Przegrana koszykarzy UMKS Kielce w Warszawie IP: 195.117.200.* 04.02.05, 03:07 pojechali w 8 osobowym składzie , tener środa chce wygrac lige 6 zawodnikami. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.Sienkiewicz 2005 Sytuacja koszykarzy UMKS Kielce IP: 195.117.200.* 04.02.05, 10:01 Gdyby żył Henryk Sienkiewicz, tak zapewne skwitował by dokonania Pana Prezesa UMKS Kielce "Wiem o kominiarzu, że wyglądasz z niecierpliwością Nowego sponsora i że Twoje wierne serce BASKETU tęskni dniami i nocami za nim. Wiem, że obsypał byś go darami, powierzył mu funkcję wiceprezesa, a nawet trenera, a obecnemu trenerowi kazał byś być tym, do czego został stworzony:............ Niech wraca do Sosnowca. Wybacz mi jednak, bo nowy sponsor-jeleń przybyć do Ciebie nie może. Życie jest wielkim skarbem, mój drogi, niedoszly wspomożyciel z owego skarbu umie wybrać co najcenniejsze i wchodzić w układy z Tobą nie zamierza. Są w życiu także rzeczy, których już dłużej nikt znieść nie potrafi.OCH nie myśl, proszę, że zraziło kogoś to, iżeś zrujnował firmę w której pracujesz, zniechęciłeś do siebie bardzo wielu uczciwych ludzi. Iżeś spalił za sobą wszystkie mosty. Nie mój prawnuku Pana Twardowskiego. Głupotajest udziałem ludzkiego pogłowia, po Tobie zaś innych postępków nie było się można spodziweac. Ale kaleczyć sobie uszy jeszcze przez całe lata Twoimi dywagacjami o Koszykówce, widzieć twe energiczne, napompowane policzki, miotane sepleniącym potokiem słów, słuchać Twojej nieudolnej tyrady, Twoich poglądów i Twoich ocen gry w basket, biedny prezesie z przedmieścia, oto co przewyższa siły kibiców i wzbudza do Ciebie pogardę, niechęć i politownaie. Kielce zatykają uszy słuchając Ciebie, Polska Cie wysmiewa, a kibice dłużej już za Ciebie wstydzic sie nie chcą. Występy pajaca w cyrku, mój miły choć do Twojego życia tak podobne mniej będą dla kibiców dotkliwe bo nie będą związan z basketem i za jego postępki wstydzić się nie będą. Bądź zdrów, lecz nie mów o koszykówce - kłam, nie pchaj się na piedestał - oszukuj, nie informuj gazet o swych dokonaniach - kradnij, nie przychodź na mecze - czyść kominy, nie mów że jesteś wybornym znawcą basketu - pij gorzałkę z Korczakiem, Knuj, Jeździj po pijaku, sprowadź jeszcze paru nieudaczników z Krakowa lub Śląska oni stworzą TWOJĄ potęgę. Śmiej się ze wszystkich kontroli klubu, bo przecież ich wszystkich znasz. Nie pływaj tylko w szambie, bo smrodu narobiłeś już wystarczająco dużo tego wszystkiego Ci życzę i ostatnią kibicowską radę posyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Przegrana koszykarzy UMKS Kielce w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:18 Mało ciekawa i odkrywcza jest ta opinia.Autorowi też dużo nie brakuje do prezesa.Ale podobno w każdej polotce jest połowa prawdy i to się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś