Gość: Na zakupy IP: 80.51.222.* 05.03.05, 14:40 Mam pytanie, który kieleckich marketów, jest większy? Real czy Tesco? Wiem ze Tesco jest w galerii echo, ale mi chodzi tylko o nie bez garerii, to co jest większe Real czy tesco, i co bardziej lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterxy Re: Real vs. Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:17 > i co bardziej lubicie? A jak można lubić jakikolwiek hipermarket? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Real vs. Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 23:59 Tesco ma 8000 m kw, a Real 8200 m kw (tej drugiej liczby nie jestem pewien na 100%). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pochocki Re: Real vs. Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:34 Ja uważam że supermarkety sa wspanialym miejscem czesto jedziemy tam z rodzina na calodzienny pobyt. Dzieciaki moga sie wyszumiec, zona poszwendac po sklepach, ja natomiast poczytac darmowej prasy. Potem wspanialy obiad (nawet nie drogo) dla calej rodziny. Zakupow zrobione pelno ale tym akurat sie nie martwie bo mam duze auto (Skoda Fabia Limousine) wiec jest OK. Zupelnie nie wiem o co wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Kwitek Re: Real vs. Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:16 Co Ty Stefan nie powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netrim Re: Real vs. Tesco IP: *.pls.com.pl 06.03.05, 22:28 nie trzeba zbytniej bystrości żeby zobaczyć że się gosciu nabija - ale widocznie tobie jej brakuje - bez urazy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Real vs. Tesco IP: 80.48.63.* 06.03.05, 23:42 Zaraz się nabija to sołtys z Wąchącka opisuje swe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Real vs. Tesco IP: 80.48.63.* 06.03.05, 23:42 Zaraz się nabija to sołtys z Wąchącka opisuje swe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Real vs. Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:14 stefan ty cioto, bardzo lubisz się chwalić tym, że masz taki duży samochód? Czy nie próbujesz tym zatyszować kompleksu małego penisa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodekoder stefan z warszawy ? IP: 213.199.193.* 18.03.05, 04:03 stefan mówi że w warszawie dnia nie starcza by wszystkie 'pałacyki' objechać ..o żadnej piwnej budce w kielcch ... a ten projektant od 'galerii' to niech się schowa ! 'artysta' od budki piwnej jaka tam jest kakofonia ! gorzej jak na hai fabrycznej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Real vs. Tesco IP: 216.248.36.* 13.08.05, 23:54 Stefan ma naprawdę małego penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pochocki Re: Zazdrość was zżera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 10:34 Ot i tyle, dziś może jeszcze nie pojade na zakupy. Muszę ściągnąć mą Skodę z drewnianych kołków w garażu (duże zasolenie niszcząco wpływa na opony i karoserię więc postawiłem auto na kołkach)ale jutro pewnie pojadę na zakupy. I niech zazdrość was zżera z powodu mego auta. Jest o krok przed innymi produktami renomowanych marek zachodnich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epson Re: Zazdrość was zżera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:47 Eee tam, Skoda to badziew, ja sprowdziłem sobie Vektrę kombi z Francji, trochę tylko stuknięta była, ale przyjechała na własnych kołach, rocznik 97 2,0 16v, alusy, klima, elektryka, szyberdach, grajek, jednym słowem full wypas. W przyszłym tygodniu zakładam sobie gaz i będzie taniutka jazda. Przyjedź kiedyś swoją Skodziną do Tesco to się spróbujemy który szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś