Gość: Zbigniew NOWAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:16 www.raportnowaka.pl/tekst.php?p=region_ck zapraszam na stronie beda kopie ciekawych dokumentów oraz to co "wycina" kielecka prasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ian_Curtis Re: żenujące IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 08:18 że mamy taki parlament i takich posłów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:19 ...zenujacy to jest Twoj nick! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goman project Re: żenujące IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 13:22 Tak jak i cała Pańska postawa , panie pośle. Ale nie o tym chcaiałem. Najbardziej ubawił mnie link - sukcesy posła Nowaka - brak informacji o sukcesach posła Nowaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:47 beda niebawiem... wyjada panu oczy. Przycisk jest elementem calosci, a do wpisania trzba miec czas. Na glodzie ciezko to sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Re: żenujące 31.03.05, 13:25 Dobra strona, choć chyba trochę zbyt wysokie "C" w niektórych miejscach. Ale pomysl przedni. Szkoda, że tak późno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: żenujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:50 Są tematy w Kielcach, ktorych prasa nie rusza. Tu bedzie mozna publikowac kopie dokumentów i uzywac róznych takich cyfrowych nowinek; fotki,pliki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: nie schlebiaj sobie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 13:46 nie jestem z Tobą łaskawy panie w stosunkach bliskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: nie schlebiaj sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:49 na razie jestes tylko nickiem i to anonimowym... więc -niczym . Taka jest prawda. Co strach cie ogarnia przed podaniem choćby imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: NOBODY IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 14:07 "Jak ponuro stać się kimś Żaba co publicznie Skrzeczy w czerwcu chce się żyć Bagnu zebranemu licznie I'm nobody" Odpowiedz Link Zgłoś