Dodaj do ulubionych

Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach?

IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:23
Przyjezdzam w sobote do Kielc i chce sie zabawic.
Ma byc tanio i dobrze. Interesuja mnie zwlaszcza takie, ktore lubia extreme
oraz zabawy w grupach.
Obserwuj wątek
    • antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 11:30
      zapytaj behemota
      • Gość: herman Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:32
        antybehemot napisał:

> zapytaj behemota

Nic mi nie mowi to nazwisko.
    • Gość: Konduktor Rysio Dworzec PKS, PKP IP: 81.210.17.* 16.06.05, 11:44
      do dzieła brachu-szykuj sprzęt!
      • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:01
        Gość portalu: Konduktor Rysio napisał(a):

> do dzieła brachu-szykuj sprzęt!

Jaja sobie robisz? Mnie chodzi o kulturalne profesjonalistki, a ty mi tu z
        dworcem wyjezdzasz. Przyjezdzam z kolega-Niemcem i chce mu udowodnic, ze polskie
        dziewczyny sa nie tylko ladne, ale i chetne.
    • Gość: BBB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: herman Re: Sienkiewicza 68 IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:32
        Gość portalu: BBB napisał(a):

> Tam jest k.urew bez liku.

Lubia extreme?
        • Gość: BBB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:48
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:34
      kobylybbbb napisał:

> ul Rynek 1 taka duz budowla z zegarem. Najwiekszy burdel w kielcach

Tam gdzie byla kiedys knajpa 'Podziemie'?
    • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:56
      kobylybbbb napisał:

> dawny Plac Partyzantów , kwaitki sprzedaja , fontanna na przeciwko tego
      budynku jest

A na co mi kwiatki? Ja potrzebuje niunie. A do nich to raczej idzie sie z
      portfelem pelnym Euro, a nie z kwiatami.

• Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:03
        To wpadnij do NFZ. Tam jest sporo niuni :)))
        Wprawdzie używanych, ale za to przez kogo :)
        • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:17

> To wpadnij do NFZ. Tam jest sporo niuni :)))
          > Wprawdzie używanych, ale za to przez kogo :)

Dobra, ale moge sie na ciebie powolac?
          • Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:47
            Spoko :)
            Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli
            gustujesz w starych dziwkach.
            • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:53

> Spoko :)
              > Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli
              >
              > gustujesz w starych dziwkach.

A te trzy pierwsze to rozumiem dobre sa? A, i te trzy to dzialaja jako trio?
              Mozna je wszystkie trzy zamowic? Za staruche dziekuje, nie jestesmy z kolega
              perwertami.
            • Gość: szwed Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.cm-upc.chello.se 16.06.05, 17:35

> Spoko :)
              > Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli
              >
              > gustujesz w starych dziwkach.

Dobrze wiedziec:) A ktora z tych trzech mlodych jest najfajniejsza?
            • Gość: zmutowany Re: Dworzec PKS, PKP IP: 64.246.36.* 17.06.05, 08:53
              Jakim to prawem obrazasz moja ciocie, ty swinio?
      • Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:05
        Jest jeszcze „Tara”. Niektórzy zwą ten lokalik esbeckim burdelikiem. Tam się
        także dziwki zbierają.
        • Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:13

> Jest jeszcze „Tara”. Niektórzy zwą ten lokalik esbeckim burdelikiem
          > . Tam się
          > także dziwki zbierają.

Gdzie to jest?
    • pstrykacz.imieninowy Re: Dworzec PKS, PKP 16.06.05, 16:05
      kobylybbbb napisał:

> dawny Plac Partyzantów , kwaitki sprzedaja , fontanna na przeciwko tego
      budynku
      >
      > jest

BASEN PRZECIWPOZAROWY
      • antybehemot Re: Dworzec PKS, PKP 16.06.05, 19:42
        nie Urzad Miasta , czyli burdelmama jest pan ........ który jest .........em
        Kielc
        • Gość: antyskoda Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.localdomain / *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 21:38
          antybehemot napisał:

> nie Urzad Miasta , czyli burdelmama jest pan ........ który jest .........em
          > Kielc

Co to za burdelmama co jezdzi Skoda Super B.
          Przeciez to megaobciach. Widzialem toto dzisiaj przed ratuszem.
          Smiech na sali.
          ROTFL
    • Gość: TOWARZYSKI Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.pl 16.06.05, 18:04
      O kuśwa - lubawski powinien uruchomić agencję towarzyską zamiast robić to o
      czym niżej:

To o czym czytam ostatnio w „Echu Dnia”, „Słowie Ludu”, „Gazecie Wyborczej”
      oraz na stronach tego „Forum” nie nastraja mnie optymistycznie. Wyraźnie bowiem
      widać, że Pan Prezydent Wojciech Lubawski i jego ludzie przyśpieszyli znacznie
      w drugiej części kadencji samorządu PROCES ROZKRADANIA KIELC.
      Świadczy o tym wszystko to, co wyczyniają ze sprzedażą poszczególnych obiektów
      po sprywatyzowanym Zespole Opieki Zdrowotnej, prywatyzacją Miejskiego
      Przedsiębiorstwa Komunikacji, zawyżaniem kosztów budowy Stadionu, prowadzeniem
      ustawionych wcześniej przetargów na budowę Parkingu Wielopoziomowego i Hali
      Widowiskowej oraz realizacją innych chorych pomysłów Prezydenta. Również to,
      co związane jest z brudnymi kombinacjami zmierzającymi do oddłużeniem Szpitala
      Miejskiego celem jego prywatyzacji, sprzedażą lokali użytkowych i kolejnych
      działek – bez przeprowadzenia przetargów. A także to, co stało się ostatnio w
      Oddziale Narodowego Funduszu Zdrowia oraz Międzygminnym Związku Wodociągów i
      Kanalizacji gdzie Wojciech Lubawski wykonał skoki na kasę – nie zapominając o
      budowie kolejnych pomników, otwieraniu muzeów, wydatkowaniu setek tysięcy
      złotych na kolejne „golgoty i oratoria” oraz przekazywaniu corocznie blisko 30
      mln.zł. dla „Caritasu” i innych organizacji kościelnych. Co do MZWiK to na
      pewno zrobi on wszystko, aby sprywatyzować Spółkę „Wodociągi Kieleckie” jeszcze
      w 2006 roku – w interesie swoim, swoich ludzi i mieszkańców miasta oczywiście.
      W sytuacji gdy wszystko te działania znajdują poparcie Prawicowych Radnych,
      którzy sami starają się chapnąć co możliwe – wyjątkowo czarno rysuje się
      najbliższa przyszłość Kielc. Już dziś wiadomo, że ta kadencja zakończy się
      zadłużeniem miasta na 140 mln.zł. i znacznym uszczupleniem jego majątku,
      koniecznością wydawania ogromnych pieniędzy na utrzymanie nowych obiektów
      sportowych, muzeów i pomników – a co gorsze, pozostawieniem przez Lubawskiego
      na stanowiskach kierowniczych w Urzędzie Miasta i Spółkach Miejskich wielu
      nieudaczników i idiotów ze słusznym prawicowo-kościelnym rodowodem. Finansowe
      skutki takiej radosnej twórczości obecnego Prezydenta i jego ludzi będą
      znacznie wyższe niż te skromne 6 mln.zł. które wyparowały przy sprzedaży
      działki na Ślichowicach i kielczanie będą je spłacać przez wiele kolejnych lat –
      wtedy gdy o samym Wojciechu Lubawskim nikt już nie będzie pamiętał. I choć sam
      w drugiej turze wyborów w 2002 roku oddałem swój głos na tego kandydata, nigdy
      nie dałbym wcześniej wiary temu, że przez 4 lata może on doprowadzić Kielce do
      takiego GNOJU.
      Prezydent Wojciech Lubawski to naprawdę wyjątkowo zdolny polityk i menadżer.
      Ciekawe tylko co będzie on robił w listopadzie 2006 roku, po wyborach
      samorządowych ? Gdzie znajdzie zatrudnienie totalny nierób i leń, kłamca i
      pozer, megaloman i narcyz – facet ze skłonnością do robienia lewych interesów ?
      Miejmy jednak nadzieję, że nie zostawią go na lodzie ci, którzy dzięki niemu
      dorabiają się dzisiaj w Kielcach sporych pieniędzy – lub też zaklepie dla
      siebie wcześniej jakąś fuchę w jednej z prywatyzowanych firm. Bo o własne /i
      swoich ludzi/ interesy dbać on wyjątkowo potrafi. A co do mnie samego, to w
      następnym roku, w wyborach samorządowych oddam swój głos tylko na takiego
      kandydata na Prezydenta Kielc, który z osobą Wojciecha Lubawskiego i obecnych
      Radnych Prawicy nie miał nigdy nic wspólnego.
      • Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:10
        W innym miejscu stwierdzasz, że w ratuszu jest usadowiona esbecka szajka. Jak
        wiadomo, esbecy to ludzie lewicy. To najwierniejsi funkcjonariusze władzy
        ludowej i fundament PZPR. Z tego PZPR wywodzi się bezpośrednio SLD, SdPl, UP i
        inne, uznawane za lewicowe ugrupowania. I teraz, jeżeli w ratuszu jest mnóstwo
        esbeków, to znaczy jest mnóstwo ludzi lewicy. Dlaczego więc przypisujesz
        ratuszowi miano prawicy?
        • antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 19:39
          jozef nie mieszaj.jes;li nie wierz kto jest w ratuszu to nie pisz bzdur. Prawda
          jest taka ze wspołpracownicy Lubawskiego maja tyle wspolnego z lewica co
          Indianie z II woja swiatowa. Okazuje sie ze ludzie z prawicy kieleckiej i
          wspólpracownicy Lubawskiego donosili do SB.
          • Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:46
            Jeżeli współpracpowali z SB i byli SB funkcjonariuszami to są lewicą a nie
            prawicą.
          • antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 17.06.05, 08:11
            naoewno Bogucki , Sygut to lewica a Lubawski to koszykasz NBA
            • Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:04
              I Sygut i Lubawski i Bogucki są lewicą typu PZPR-SLD, czyli najgorszą z
              możliwych. Liczą się fakty i działania, a te wskazują, że Lubawski jest
              bardziej lewicowy od Stępnia. Chyba, że ktoś dał się zwieść stosowanej
              retoryce. Ale przecież Oleksy pada na kolana przed ołtarzem, a Kwaśniewska w
              pierścień zawsze cmoka.
              • antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 17.06.05, 09:07
                zal mi Ciebie bos głupi
                • Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:13
                  To jest argument nie do odparcia. Charakterystyczna dla człowieka lewicu czy od
                  Stępnia, czy od Lubawskiego. Tym niemniej porównaj poczynbania Lubawskiego i
                  Stępnia. Chociazby w sferze pomocy społecznej. Zobaczymy co Ci wyjdzie.
                  Oczywiście, jeśli nie jesteś głupi i potrafisz porównać :)
    • gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 19:03
      Gość portalu: herman napisał(a):

> Przyjezdzam w sobote do Kielc i chce sie zabawic.
      > Ma byc tanio i dobrze. Interesuja mnie zwlaszcza takie, ktore lubia extreme
      > oraz zabawy w grupach.

Kiedyś słyszałem ze najlepsze agencje są na Popiełuszki i na Ostrej Górce. Ale
      nie wiem , bo nie wyglądam az tak strasznie bym musiał z tych przybytków
      korzystac...:)
      • Gość: x Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.localdomain / *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 21:39
        Heh, lepiej wygladajacy od ciebie z nich korzystaja na codzien.
        • dency Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 21:47
          ...to są w kielcach panienki? no proszę...
        • gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 21:59
          Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':)))
          • Gość: klopi Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 22:15
            gladiator.ek napisał:

> Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':)))

A w Tesco i w Realu pewnie polujesz na degustacje
            BUHAHAHA
            • gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 22:47
              Gość portalu: klopi napisał(a):

> gladiator.ek napisał:
              >
              > > Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':)))
              >
              > A w Tesco i w Realu pewnie polujesz na degustacje
              > BUHAHAHA

czasami trafię:))))
              • Gość: GEJ ZE SZWECJI Re: Gdzie sa najlepsI FACECI? IP: *.skane.se 26.06.05, 01:03
                Przystojni i za kase?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka