Gość: herman IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:23 Przyjezdzam w sobote do Kielc i chce sie zabawic. Ma byc tanio i dobrze. Interesuja mnie zwlaszcza takie, ktore lubia extreme oraz zabawy w grupach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 11:30 zapytaj behemota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.rzone.de 16.06.05, 11:32 antybehemot napisał: > zapytaj behemota Nic mi nie mowi to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konduktor Rysio Dworzec PKS, PKP IP: 81.210.17.* 16.06.05, 11:44 do dzieła brachu-szykuj sprzęt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:01 Gość portalu: Konduktor Rysio napisał(a): > do dzieła brachu-szykuj sprzęt! Jaja sobie robisz? Mnie chodzi o kulturalne profesjonalistki, a ty mi tu z dworcem wyjezdzasz. Przyjezdzam z kolega-Niemcem i chce mu udowodnic, ze polskie dziewczyny sa nie tylko ladne, ale i chetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Sienkiewicza 68 IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:32 Gość portalu: BBB napisał(a): > Tam jest k.urew bez liku. Lubia extreme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:34 kobylybbbb napisał: > ul Rynek 1 taka duz budowla z zegarem. Najwiekszy burdel w kielcach Tam gdzie byla kiedys knajpa 'Podziemie'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 12:56 kobylybbbb napisał: > dawny Plac Partyzantów , kwaitki sprzedaja , fontanna na przeciwko tego budynku jest A na co mi kwiatki? Ja potrzebuje niunie. A do nich to raczej idzie sie z portfelem pelnym Euro, a nie z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:03 To wpadnij do NFZ. Tam jest sporo niuni :))) Wprawdzie używanych, ale za to przez kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:17 Gość portalu: BBB napisał(a): > To wpadnij do NFZ. Tam jest sporo niuni :))) > Wprawdzie używanych, ale za to przez kogo :) Dobra, ale moge sie na ciebie powolac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:47 Spoko :) Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli gustujesz w starych dziwkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:53 Gość portalu: BBB napisał(a): > Spoko :) > Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli > > gustujesz w starych dziwkach. A te trzy pierwsze to rozumiem dobre sa? A, i te trzy to dzialaja jako trio? Mozna je wszystkie trzy zamowic? Za staruche dziekuje, nie jestesmy z kolega perwertami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.cm-upc.chello.se 16.06.05, 17:35 Gość portalu: BBB napisał(a): > Spoko :) > Pozdrów Malinę, Burzynę i Leszczynę. Możesz także zainteresować się Relą jeżeli > > gustujesz w starych dziwkach. Dobrze wiedziec:) A ktora z tych trzech mlodych jest najfajniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmutowany Re: Dworzec PKS, PKP IP: 64.246.36.* 17.06.05, 08:53 Jakim to prawem obrazasz moja ciocie, ty swinio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:05 Jest jeszcze „Tara”. Niektórzy zwą ten lokalik esbeckim burdelikiem. Tam się także dziwki zbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.rzone.de 16.06.05, 13:13 Gość portalu: BBB napisał(a): > Jest jeszcze „Tara”. Niektórzy zwą ten lokalik esbeckim burdelikiem > . Tam się > także dziwki zbierają. Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Dworzec PKS, PKP 16.06.05, 16:05 kobylybbbb napisał: > dawny Plac Partyzantów , kwaitki sprzedaja , fontanna na przeciwko tego budynku > > jest BASEN PRZECIWPOZAROWY Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Dworzec PKS, PKP 16.06.05, 19:42 nie Urzad Miasta , czyli burdelmama jest pan ........ który jest .........em Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyskoda Re: Dworzec PKS, PKP IP: *.localdomain / *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 21:38 antybehemot napisał: > nie Urzad Miasta , czyli burdelmama jest pan ........ który jest .........em > Kielc Co to za burdelmama co jezdzi Skoda Super B. Przeciez to megaobciach. Widzialem toto dzisiaj przed ratuszem. Smiech na sali. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOWARZYSKI Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.pl 16.06.05, 18:04 O kuśwa - lubawski powinien uruchomić agencję towarzyską zamiast robić to o czym niżej: To o czym czytam ostatnio w „Echu Dnia”, „Słowie Ludu”, „Gazecie Wyborczej” oraz na stronach tego „Forum” nie nastraja mnie optymistycznie. Wyraźnie bowiem widać, że Pan Prezydent Wojciech Lubawski i jego ludzie przyśpieszyli znacznie w drugiej części kadencji samorządu PROCES ROZKRADANIA KIELC. Świadczy o tym wszystko to, co wyczyniają ze sprzedażą poszczególnych obiektów po sprywatyzowanym Zespole Opieki Zdrowotnej, prywatyzacją Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji, zawyżaniem kosztów budowy Stadionu, prowadzeniem ustawionych wcześniej przetargów na budowę Parkingu Wielopoziomowego i Hali Widowiskowej oraz realizacją innych chorych pomysłów Prezydenta. Również to, co związane jest z brudnymi kombinacjami zmierzającymi do oddłużeniem Szpitala Miejskiego celem jego prywatyzacji, sprzedażą lokali użytkowych i kolejnych działek – bez przeprowadzenia przetargów. A także to, co stało się ostatnio w Oddziale Narodowego Funduszu Zdrowia oraz Międzygminnym Związku Wodociągów i Kanalizacji gdzie Wojciech Lubawski wykonał skoki na kasę – nie zapominając o budowie kolejnych pomników, otwieraniu muzeów, wydatkowaniu setek tysięcy złotych na kolejne „golgoty i oratoria” oraz przekazywaniu corocznie blisko 30 mln.zł. dla „Caritasu” i innych organizacji kościelnych. Co do MZWiK to na pewno zrobi on wszystko, aby sprywatyzować Spółkę „Wodociągi Kieleckie” jeszcze w 2006 roku – w interesie swoim, swoich ludzi i mieszkańców miasta oczywiście. W sytuacji gdy wszystko te działania znajdują poparcie Prawicowych Radnych, którzy sami starają się chapnąć co możliwe – wyjątkowo czarno rysuje się najbliższa przyszłość Kielc. Już dziś wiadomo, że ta kadencja zakończy się zadłużeniem miasta na 140 mln.zł. i znacznym uszczupleniem jego majątku, koniecznością wydawania ogromnych pieniędzy na utrzymanie nowych obiektów sportowych, muzeów i pomników – a co gorsze, pozostawieniem przez Lubawskiego na stanowiskach kierowniczych w Urzędzie Miasta i Spółkach Miejskich wielu nieudaczników i idiotów ze słusznym prawicowo-kościelnym rodowodem. Finansowe skutki takiej radosnej twórczości obecnego Prezydenta i jego ludzi będą znacznie wyższe niż te skromne 6 mln.zł. które wyparowały przy sprzedaży działki na Ślichowicach i kielczanie będą je spłacać przez wiele kolejnych lat – wtedy gdy o samym Wojciechu Lubawskim nikt już nie będzie pamiętał. I choć sam w drugiej turze wyborów w 2002 roku oddałem swój głos na tego kandydata, nigdy nie dałbym wcześniej wiary temu, że przez 4 lata może on doprowadzić Kielce do takiego GNOJU. Prezydent Wojciech Lubawski to naprawdę wyjątkowo zdolny polityk i menadżer. Ciekawe tylko co będzie on robił w listopadzie 2006 roku, po wyborach samorządowych ? Gdzie znajdzie zatrudnienie totalny nierób i leń, kłamca i pozer, megaloman i narcyz – facet ze skłonnością do robienia lewych interesów ? Miejmy jednak nadzieję, że nie zostawią go na lodzie ci, którzy dzięki niemu dorabiają się dzisiaj w Kielcach sporych pieniędzy – lub też zaklepie dla siebie wcześniej jakąś fuchę w jednej z prywatyzowanych firm. Bo o własne /i swoich ludzi/ interesy dbać on wyjątkowo potrafi. A co do mnie samego, to w następnym roku, w wyborach samorządowych oddam swój głos tylko na takiego kandydata na Prezydenta Kielc, który z osobą Wojciecha Lubawskiego i obecnych Radnych Prawicy nie miał nigdy nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:10 W innym miejscu stwierdzasz, że w ratuszu jest usadowiona esbecka szajka. Jak wiadomo, esbecy to ludzie lewicy. To najwierniejsi funkcjonariusze władzy ludowej i fundament PZPR. Z tego PZPR wywodzi się bezpośrednio SLD, SdPl, UP i inne, uznawane za lewicowe ugrupowania. I teraz, jeżeli w ratuszu jest mnóstwo esbeków, to znaczy jest mnóstwo ludzi lewicy. Dlaczego więc przypisujesz ratuszowi miano prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 19:39 jozef nie mieszaj.jes;li nie wierz kto jest w ratuszu to nie pisz bzdur. Prawda jest taka ze wspołpracownicy Lubawskiego maja tyle wspolnego z lewica co Indianie z II woja swiatowa. Okazuje sie ze ludzie z prawicy kieleckiej i wspólpracownicy Lubawskiego donosili do SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:46 Jeżeli współpracpowali z SB i byli SB funkcjonariuszami to są lewicą a nie prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 17.06.05, 08:11 naoewno Bogucki , Sygut to lewica a Lubawski to koszykasz NBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:04 I Sygut i Lubawski i Bogucki są lewicą typu PZPR-SLD, czyli najgorszą z możliwych. Liczą się fakty i działania, a te wskazują, że Lubawski jest bardziej lewicowy od Stępnia. Chyba, że ktoś dał się zwieść stosowanej retoryce. Ale przecież Oleksy pada na kolana przed ołtarzem, a Kwaśniewska w pierścień zawsze cmoka. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 17.06.05, 09:07 zal mi Ciebie bos głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef N. Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:13 To jest argument nie do odparcia. Charakterystyczna dla człowieka lewicu czy od Stępnia, czy od Lubawskiego. Tym niemniej porównaj poczynbania Lubawskiego i Stępnia. Chociazby w sferze pomocy społecznej. Zobaczymy co Ci wyjdzie. Oczywiście, jeśli nie jesteś głupi i potrafisz porównać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 19:03 Gość portalu: herman napisał(a): > Przyjezdzam w sobote do Kielc i chce sie zabawic. > Ma byc tanio i dobrze. Interesuja mnie zwlaszcza takie, ktore lubia extreme > oraz zabawy w grupach. Kiedyś słyszałem ze najlepsze agencje są na Popiełuszki i na Ostrej Górce. Ale nie wiem , bo nie wyglądam az tak strasznie bym musiał z tych przybytków korzystac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.localdomain / *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 21:39 Heh, lepiej wygladajacy od ciebie z nich korzystaja na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
dency Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 21:47 ...to są w kielcach panienki? no proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 21:59 Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopi Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 22:15 gladiator.ek napisał: > Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':))) A w Tesco i w Realu pewnie polujesz na degustacje BUHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Gdzie sa najlepsze panienki w Kielcach? 16.06.05, 22:47 Gość portalu: klopi napisał(a): > gladiator.ek napisał: > > > Ale ja nie mam problemów ze skoł9owaniem sobie "gratisów':))) > > A w Tesco i w Realu pewnie polujesz na degustacje > BUHAHAHA czasami trafię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEJ ZE SZWECJI Re: Gdzie sa najlepsI FACECI? IP: *.skane.se 26.06.05, 01:03 Przystojni i za kase? Odpowiedz Link Zgłoś