Gość: kawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:02 Jesteśmy już od wielu lat w Kielcach!!! Przyłącz się do Nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Nałęcz A PO ILE NET U WAS - ABONAMENT ILE?? IP: 81.210.17.* 23.06.05, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 23.06.05, 11:13 A G..no ! Do takich śmieci co darli konstytucję RP i pluli na nią pod Puchatkiem tylko dlatego że był to projekt prezydencki ??? A G..no! Bando oszołomów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinkh-Thak Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.pacific.net.hk 23.06.05, 11:43 Ciekawe że teraz Romuś Giertych kwestionuje Konstytucję Europejską, a Antuś Macierewicz Traktat Akcesyjny zasłaniając się polską Konstytucją i mówiąc że to ona stanowi najważniejszy akt prawny w Polsce i nie może być łamana przez te dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hknip Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:30 przed podjęciem dyskusji należy się dobrze zastanowić, czy ze wszystkimi warto ją prowadzić w przypadku integracji Polski z UE warto dyskutować tylko z tymi, którzy przyjmują zasadę, że chodzi naprawdę o rozwiązania obiektywnie korzystne dla Polski i dla Europy, która potrafiłaby realizować wspólne dobro wszystkich, traktowanych równoprawnie, narodów uczestniczących w zjednoczeniu warto dyskutować z tymi, którzy są otwarci na merytoryczną argumentację i wyrażają gotowość do ewentualnej zmiany swego stanowiska u ciebie nie zauważam chęci porzucenia dotychczasowej demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulterek Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:18 dlaczego obrzucasz ich takimi niewybrednymi epitetami, wymyślasz niestworzone historie, czychasz na potknięcia, a sam robisz niewiele pożytecznego, to twoja zawiść, że tracisz swój stan posiadania, a ONI WSZECHPOLACY rosną w siłę i nie tracą optymizmu, bo co nie zabija - wzmacnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gin Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 81.219.215.* 07.07.05, 19:32 Co to jest??? Po ja keigo grzyba sie reklamujecie? wasze hasła podobne sa do nazistowkich, komunistycznych: Przyłącz sie!!! Oni sznuja Polskę.... Parodia. A Pierwszy KON Rzeczypospolitej Romus 1 miejsce wsród idiotów zajmuje. Polityki sie i...om zachciewa. Pozdrawiam normalnych POLAKÓW oczywiście nie tych z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anig Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 08.07.05, 14:23 do Gina jak ci sie nie podoba to nie czytaj, a jeśli już przeczytałeś to nie obrażaj Romana Giertycha, takimi epitetami obrzucja równych sobie kolesiów normalny Polak nie obraża Polaka co do reklamy, wolno wszystkim, demokracja odspisuje ci miernoto, nie patriota z MW, a patriotka Polka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikuś Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 08.07.05, 14:31 Gin MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA nie czyta takich gazet, a już napewno nie chciałaby się w nich reklamować, ma swoje patriotyczne czasopisma, właśnie dla normalnych Polaków twoje niewybredne epitety i brak kultury świadczą tylko i wyłącznie o tobie... maluczki robaczku, najpierw skończ studia prawnicze, zostań posłem, to może wówczas jako normalnemu będzie ci wolno pozdrawiać normalnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 08.07.05, 14:34 Gość portalu: nikuś napisał(a): > Gin > MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA nie czyta takich gazet, a już napewno nie chciałaby się w > > nich reklamować, ma swoje patriotyczne czasopisma, właśnie dla normalnych > Polaków > twoje niewybredne epitety i brak kultury świadczą tylko i wyłącznie o tobie... > maluczki robaczku, najpierw skończ studia prawnicze, zostań posłem, to może > wówczas jako normalnemu będzie ci wolno pozdrawiać normalnych.... a ty jesteś normalny?.......raz jako kobieta inym razem jako mężczyzna......IP byś zmienił bo masz ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anig Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 13.07.05, 13:44 do Gina gdzie twoja tolerancja, może ja lubie raz być kobietą, innym razem meżczyzną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anoli Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 23.06.05, 12:18 Brawo!!!!!!!!!!!!!!! MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA, TO PATRIOCI I CHRZEŚCIJANIE WIERZĄ W BOGA I KOCHAJĄ SWOJA OJCZYZNĘ - WIELKĄ POLSKĘ MŁODZI WSZECHPOLACY TO NADZIEJA DLA POLSKI!!!!!!!!!! PRZYŁĄCZ SIĘ NAPRAWDE WARTO szczęśliwa mama, że jej syn jest w MW K-ce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anignol Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 23.06.05, 12:30 MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH I DZIEWCZYNA I CHŁOPAK ODNAJDĄ SIĘ W MW NAPRAWDĘ WARTO SIĘ PRZYŁĄCZYĆ, TO LEPSZE NIŻ WYSTAWANIE W KLATKACH - NAUCZYSZ SIĘ SZANOWAĆ I KOCHAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA I POWRÓCIĆ DO WIARY NASZYCH OJCÓW.... zatroskani rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryku.serdecznie Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:36 byłem u Was www.MW.org z fleszem na piętrze na Pendereckiego ale niestety drzwi zamkniente zastałem - co zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulcik Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:42 pytasz co zrobić, jeśli myślisz podobnie jak ONI, chciałbyś brać udział w ich działaniach, przyłącz się do NICH, to oni propagują postawy patriotyczne, upowszechniają wiedzę o historii Polski, kształtują przywiązanie do barw i symboli narodowych, a wszystko to jako osoba już starsza dowiedziałam się z ich strony www.mw.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinkh-Thak Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.pacific.net.hk 23.06.05, 13:28 > NAUCZYSZ SIĘ SZANOWAĆ I KOCHAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA Nauczycie mnie szanować i kochać rumunów, murzynów, żydów, kitajców, homosiów i grube zośki? No to chyba jest nadzieja bo ja ich przecież tak nienawidzę, a każdy mówi że to źle. W telewizji ciągle o tej tolerancji mówią, a tu człowiek sam sobie zostawiony tylko by chciał nocą palić, łupić, grabić i wieszać odmieńców. > I POWRÓCIĆ DO WIARY NASZYCH OJCÓW.... To wierzycie też w Światowida, Swarorzyca, Peruna, Roda i Welesa?? No to jak miło nareszcie spotkać kogoś o podobnych przekonaniach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł A cóż za obłuda! IP: *.pl / 193.24.200.* 24.06.05, 00:03 "Gość portalu: Anignol napisał(a): .................................. > NAPRAWDĘ WARTO SIĘ PRZYŁĄCZYĆ............... NAUCZYSZ SIĘ SZANOWAĆ I KOCHAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA.............." Tak tak . Nauczysz się KOCHAĆ drugiego człowieka. A najbardziej widoczna była ta cała "NAUKA" podczas warszawskiej Parady Równości jak ta cała MW rzucała czym się dało w manifestujących. Jak to "kochanie" i szacunek ma tak wyglądać to niedługo, dzięki "młodzieży", wróci do łask sentencja "Homo homini lupus est" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha!!!!!!!!!!!! Re: A cóż za obłuda! IP: 213.199.193.* 05.07.05, 11:10 a cóż za zawiść przez ciebie przemawia, nie chcesz nie przyłaczaj się ty nie kochasz samego siebie, a co dopiero drugiego człowieka, nie mówiąc o ojczyźnie, marny i słaby człowieczku twoją sentencją jest - gej twoim przyjacielem jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: A cóż za obłuda! IP: 193.24.201.* 07.07.05, 01:16 "Lupus in fabula" gościu "hahaha!!!!" Napisałem wcześniej min, że >wróci do łask sentencja "Homo homini lupus est"< no i wykrakałem bo pokazał się jakiś tam "hahaha!!!!!!" jako żywy tego dowód. "Lupus" o Tobie mówić nie można, bo po "zapachu i stylu" Twoim czuję, iż mam do czynienia z czymś na kształt skunksa skrzyżowanego z hieną, ale jesteś jednak ewidentnym dowodem, że zaraza nienawiści wśród ludzi szerzy się coraz bardziej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: A cóż za obłuda! IP: 213.199.193.* 07.07.05, 14:11 do nie posła do końca czasów bedzie trwała walka pomiędzy dobrem a złem ty człowieku po prostu "bądź", bądź tam, gdzie w rzeczach żaden nie widnieje zapis, a człowiek był, był duszą, sercem, pragnieniem, cierpieniem i wolą, gdzie go trawiły uczucia i palił wstyd - bądź jak wieczysty sejsmograf tego, co niewidzialne, a rzeczywiste człowieku, w którym każdy człowiek odnaleźć może zamysł najgłębszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie poseł Re: A cóż za obłuda! IP: 193.24.201.* 07.07.05, 22:00 Ty gościu zmień lekarza, bo obecny Cię okłamuje. Ucząc się czytać i pisać na Falskiego elementarzu wydawało mi się, że z czytaniem ze zrozumieniem nie będę nigdy miał problemów. Lecz się myliłem! Bowiem przez sporo lat czytałem ze zrozumieniem, ale było to do chwili, która miała miejsce ok. 2 minut temu kiedy to przeczytałem twoje wypociny. Diagnoza jest taka:Albo ja się starzeje albo Ty najadłeś się szaleju i bełkoczesz jakieś pierdoły. I informuję Cię, "hahaha!!!!", iż bardziej prawdopodobnym jest wersja druga. Ja naprawdę nie wiem o co Ci chodzi ale też wiem, że Ty też nie wiesz co piszesz i po co piszesz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 81.219.215.* 25.06.05, 00:46 Już widzę jak szanują innego człowieka. Niech tylko inni spróbują mieć inne poglądy i orientację to widać ich kulturę .Właściwie to żadnej kultury tylko warcholstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordynator Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:30 marny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiufiu Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 07.07.05, 14:46 do ordynatora, łapówkarza ciebie po prostu interesują pełne koperty ojczyzna, naród to dla ciebie marny wątek tfu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleryk Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.pl 27.06.05, 15:37 Kilka pytań do TOMASZA BOGUCKIEGO Przewodniczącego Rady Miasta w Kielcach, będącego ESBEKIEM lub OFIARĄ SYSTEMU KOMUNISTYCZNEGO ? Czy w związku ze sprawą „teczki Premiera Belki” i zadeklarowaniem przez Lecha Kaczyńskiego oraz Jana Marię Rokitę umożliwienia wglądu do swoich teczek ogółowi np. za pośrednictwem Internetu – NIE CZUJE SIĘ PAN PANIE PRZEWODNICZĄCY, JAKO DZIAŁACZ KATOLICKI I PRAWICOWY SAM ZOBOWIĄZANY DO TEGO ABY: 1/ Wyjaśnić społeczności Kielc sprawę tego w jakim charakterze występuje Pan na Liście Wildsteina i Liście Maciarewicza ? 2/ Wyjaśnić w jakim charakterze występują na tych Listach oddani w pełni tak Panu jak i Prezydentowi Kielc Radni: MARIAN KUBIK, KAZIMIERZ SŁOŃ i JAN KUBIK ? 3/ Wyjaśnić sprawę związaną z uwidocznieniem na tych Listach nazwisk zatrudnionych w Urzędzie Miasta ludzi Prezydenta Wojciecha Lubawskiego, a w tym: Wiceprezydenta Miasta ANDRZEJA SYGUTA, Sekretarza Miasta JANUSZA KOZY, Pełnomocnika Prezydenta KRZYSZTOFA PRZYBYLSKIEGO, kilkunastu Dyrektorów i Zastępców Dyrektorów Wydziałów z Dyrektorem ZYGMUNTEM MAZUREM na czele, kilkunastu Kierowników Referatów, kilku Radców Prawnych oraz kilkudziesięciu pracowników Urzędu Miasta ? 4/ Wyjaśnić sprawę umieszczenia na Listach nazwisk kilkunastu członków Zarządów i Rad Nadzorczych, obsadzonych przez Prezydenta Kielc w Miejskich Spółkach ? Fakty uwidocznienia nazwisk tych osób na Listach Wildsteina i Maciarewicza są powszechnie znane mieszkańcom Kielc i budzą szereg komentarzy. I jak dotychczas to tylko jeden Radny z Rady Miasta umieszczony na takiej Liście tj. JACEK WOŁOWIEC uzyskał w IPN „status osoby pokrzywdzonej” i zapoznał Kielczan w wywiadzie prasowym z tym co znajduje się w jego teczce. Żywimy nadzieję, że wyjaśnienie przez Pana Przewodniczącego zarówno swojej sprawy jak i spraw pozostałych wymienionych powyżej osób uświadomi Kielczanom to JAK WIELU Z LUDZI WOJCIECHA LUBAWSKIEGO WALCZYŁO AKTYWNIE Z KOMUNĄ W GRODZIE NAD SILNICĄ - narażając się na wszelkiego rodzaju szykany ze strony Służby Bezpieczeństwa. Bo przecież tzw. TAJNYCH WSPÓŁPRACOWNIKÓW i KABLARZY wśród nich być nie mogło. A samo wyjaśnienie tych spraw przyczynić by się też mogło do ustalenia kogo jeszcze poza Panem WOJCIECHEM LUBAWSKIM można wyróżnić za WALKĘ Z KOMUNĄ np. nadaniem Honorowego Obywatelstwa Kielc, dożywotnim przyznaniem darmowych biletów w sprywatyzowanej komunikacji miejskiej, prawem uczestnictwa w mszach kościelnych bez obowiązku „świadczenia na tacę”, dożywotnim prawem korzystania z kolejki linowej na Telegrafie oraz pływania gondolami i wodolotem po rzece Silnicy, a także zniżkowego przejazdu tunelem pod Wzgórzem Katedralnym czy też nadaniem jego imienia jednej z wielu ulic wybudowanych za kadencji obecnego Prezydenta Kielc. I NA TO CZEKAMY WSZYSCY Z UTĘSKNIENIEM. Bo chyba, nie oczekuje Pan Panie TOMASZU na powołanie tzw. Komisji Pojednania, w których Pan sam i podobni Panu Działacze Organizacji Kościelnych i Prawicowych mieliby 100-procentową możliwość udowodnienia swojej NIEWINNOŚCI przed zasiadającymi w tych Komisjach JEDYNYMI SPRAWIEDLIWYMI tj. funkcjonariuszami Kościoła Rzymsko-Katolickiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW ck Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 81.219.215.* 23.06.05, 16:18 Kawek miło nam, ale może sam się przyłączysz do MW bo nie wiemy kim jesteś (hehe), a przynajmniej nikt z kol. się nie chwalił że zamieścił coś na forum gaz ,której swojego czasu ogłosiliśmy bojkot. Wszechpolak(MŁ) Kielce CWP! Zainteresowanych zapraszamy na www.mw.org.pl tam kontakty do MW okręg świętokrzyski. Naród i religia mają wspólną cechę. Wymagają dyscypliny. Modlitwa to przywilej, rzadziej przymus a już na pewno nie narzędzie. Znieczulica ma też inną nazwę - tolerancja. Kiedyś herezje napiętnowano jako zło. Dziś napiętnować zło to herezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dency Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 23.06.05, 19:52 ....ale to ciekawe, że bojkotuje a jednak nie bojkotuje. Mam prośbę- bojkotujcie!!! już ciężko znosić te dyrdymały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_CK Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:14 przeciez kierownictwo MW w Kielcach to mega-lamusy ... kto ich zna , o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
dency Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 23.06.05, 20:42 ...lepiej nie znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izydorki Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 01.07.05, 12:38 do dency nasze dzieje, zakładając że je znasz uczą, że Polacy byli zawsze zdolni do wielkich ofiar dla zachowania dobra, albo też dla jego odzyskania każde zagrożenie tego dobra, jakim jest OJCZYZNA mobilizuje patriotów, a WSZECHPOLACY potrafili i potrafią wywiązywać się z tego obowiązku, a ich patriotyzm jest drogą do uporządkowanej miłości społecznej, i ciebie też na to stać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:14 trzeba miec dziure zamiast mozgu zeby sie przylaczyc do mlodzierzy wszechchlopskiej ...... romus G niczym ALI G sciaga swych podopiecznych zludnymi obietnicami.... prawda taka ze na paradzie rownosci widziano go z panem Macirzewiczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJ HI WO Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:44 po co od razu dziura w mozgu? wystarczy go nie miec zeby chciec sie przyłączyc do MW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignac Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:21 a ja się przyłączę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.aster.pl 28.06.05, 19:34 chyba by mnie musialo popiescic zeby zapisac sie to takiej bandu sku..7777synow jaka sa dzialacze mw!!!faszysci!!jestescie poje..!! best wishes!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:49 gej twój przyjaciel jest....ok Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 to te pojeby i do kielc trafily ? 26.06.05, 23:32 kuzwa albo sie na kleche pedala natkniesz albo na pojeba cw..a z Mlodz.pedalsko.wszechpolskiej..... pie..ne cw..e ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.pl 27.06.05, 15:38 Będę z wami KOCHANI CHŁOPCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:55 z wami gejami, kochany chłopcze, tak lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 05.07.05, 11:17 do pedała... a co twoi chłopcy już cie nie chcą, to my z gejami nie trzymamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DH MW w Kielcach - skutki widać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:38 sąsiad z południa. Mieli Państwo okazję, by przystać jako powiat do jednego z najbardziej wyrazistych regionów Europy, radzącego sobie dobrze także i w dzisiejszej, trudnej Polsce. Ale woleliście Państwo mieć własne - ŚWIĘTOKRZYSKIE województwo. No to macie. Z Młodzieżą Wszechpolską na czele. W Małopolsce na MW patrzy się jak na dziwo z trzecią nogą, a gloryfikacja stanu wojennego, stary Giertych jako "ałtorytet", antyżydowskie hece i awantury z powodu czarnoskórego piłkarza? Zyczymy powodzenia - do zobaczenia za 50 lat (jak dobrze pójdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idol Re: MW w Kielcach - skutki widać. IP: 213.199.193.* 29.06.05, 13:34 do D-goH-ja z Małopolski, już dobrze poszło sądząc po twojej nerwowej reakcji.. to właśnie Młodzież Wszechpolska walczy z ideologią zła, by jednak zrekonstruować "filozofię zła" w jej wymiarze europejskim i nie tylko należy sie zmusić, by wejść w świat wiary, należy dotknąć tajemnicy Boga i stworzenia, a w szczególności tajemnicy człowieka - tego wszystkiego można doświadczyć jeszcze, oraz zdobywać, jeśli się ma dobrą wolę oczywiście w Naszej Kochanej POLSCE, w której trwa nadal możliwość dotarcia do Boga my życzymy ci obyś przestał poruszać się w próżni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undercover78 Re: MW w Kielcach - skutki widać. IP: 212.160.196.* 03.07.05, 23:11 Hehe, coś Ty wypalił kolego? Chętnie spróbuję, może też się oderwę od szarej rzeczywistości. Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dorka26 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 28.06.05, 09:17 Ależ się to robactwo szerzy!!! Tfu, nawet net chcą zapchlić! Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 29.06.05, 14:08 ZDELEGALIZOWAC MŁODZIERZ WRZECHSMIESZNĄ TFU TFU TFU PLUJE NA WAS !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwmaj Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 01.07.05, 11:53 antybehemot, aleś się zaciął, jak zdarta płyta... jesteś marnym człowiekiem, który nie potrafi realizować własnej wolności MŁODZIEŻ PRAWDZIWIEPOLSKA kroczy drogą życia wewnętrznego, to znaczy drogą świadomej pracy nad sobą - tej pracy, w której MISTRZEM jest CHRYSTUS Jego "Pójdź za Mną" kierowane jest do różnych osób, jest nawet zaproszeniem dla Ciebie... MW chce "naśladować Chrystusa" i pyta co dobrego ma czynić - "jeśli chcesz osiagnąć życie, zachowuj przykazania" w miłości do BOGA i bliźniego jak do siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 82.139.30.* 01.07.05, 12:12 Mwmaj. Polska nie jest krajem Chrystusa. Poska jest krajem ludzi ją zamieszkujących!!! Różnych ludzi!!! Polska jest krajem demokratycznym (jak dotąd ). A to znaczy, że jej mieszkańcy mają prawo do wielopoglądowości. Próba narzucenia WSZYSTKIM jednego światopoglądu ( tu wyraźnie katolickiego) jest dązęniem do totalitaryzmu. Twierdzenie Polak = katolik jest już próbą wprowadzenia nacjonalizmu. A LIKWIDOWANIE odmiennych postaw moralnych ( etnicznych, rasowych, religijnych, preferencji seksualnych) od katolickich to już faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.05, 12:17 No i okazuje się , że opinia na temat MW jest niemal jednoznaczna , nie trzeba gejów , feministek ani tych wszystkich w mniemaniu chłopaczków z MW nieco innych, których oszołomki by najchętniej spaliły na stosie. Najwyraźniej chłopaki sa tylko sami z siebie zadowoleni i nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwmaj Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 01.07.05, 13:47 agnostyk1 POLSKA to POLACY, a demokracje należy rozumieć nie tylko w sensie ustroju politycznego, ale także pewnej postawy umysłowej i obyczajowej czy jesteś wolnym człowiekiem, czy wiesz na czym polega i do czego służy ludzka wolność odpowiedź znajdziesz u Arystotelesa WOLNOŚĆ JEST WŁASNOŚCIĄ WOLI, KTÓRA URZECZYWISTNIA SIĘ PRZEZ PRAWDĘ należy ja ciągle zdobywać, nie można jej tylko posiadać, przychodzi jako dar,a utrzymuje się poprzez zmagania my zaś żyjemy w stworzonym kosmosie, który poddany jest czasowi, a zatem ma swoje dzieje człowiek, naród, cała rodzina ludzka mają charakter historyczny HISTORYCZNOŚĆ CZŁOWIEKA wyraża się we właściwej mu zdolności obiektywizacji dziejów, które w twoim przpadku są ci zupełnie nieznane każdy wierzący, a ty nim nie jesteś i dlatego nie jesteś WSZECHPOLAKIEM właśnie wie, że początków historii człowieka i ludzkiej kultury trzeba szukać w Księdze Rodzaju, stwarzając człowieka Bóg powiedział "Czyńcie sobie ziemię poddaną" co znaczy odkrywać i potwierdzać prawdę o własnym człowieczeństwie ty odkrywasz na swój sposób, a MW ODKRYWA NA SWÓJ.... niech żyje wolność Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 01.07.05, 14:28 niech żyje wolność tak piszesz to dlaczego zabraniasz tej wolności innym ?? Dalje na was pluje jestescie faszystowska organizacją nie mającą honoru!!!!!!! -- Wśród ludzi mniej rozgarniętych "bliźniactwo" wywołuje pewien stan niepokoju i podejrzeń (...).(JAROSŁAW KACZYŃSKI, lider PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akran Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 01.07.05, 12:16 do pchły dorka26 czy znasz arystotelesowski system cnót? chodzi o tak zwane cztery cnoty kardynalne: roztropność, sprawiedliwość, męstwo i wstrzemięźliwość. ROZTROPNOŚĆ ma znaczenie kierownicze SPRAWIEDLIWOŚĆ warunkuje ład społeczny MĘSTWO I WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ determinują ład wewnętrzny w człowieku Młodzież Wszechpolska stara się wybierać i wypełniać prawdziwe dobro w życiu osobistym i rodzinnym, w rzeczywistości ekonomicznej i politycznej, czy wreszcie w środowisku narodowym i czy ci się to podoba czy nie realizuje swoją wolność w prawdzie, wszystko to pozwala tej młodzieży uniknąć możliwych dewiacji, albo je przezwyciężać NARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 82.139.30.* 01.07.05, 12:46 >Młodzież Wszechpolska stara się wybierać i wypełniać prawdziwe dobro< W tym cała sprawa. Co to jest dobro? JEDYNIE WY TO WIECIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 82.139.30.* 01.07.05, 20:03 Enter napisał: >MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA to synowie narodu, który przetrwał najstraszliwsze doświadczenia dziejów, pozostali przy życiu, pozostali SOBĄ zachowali własną tożsamość, a jako noród pośród rozbiorów i okupacji zachował własną suwerenność, która wyraża się w kulturze narodu < Tą wypowiedzią jedynie potwierdzasz wasze samouwielbienie. TYLKO WY!!! Powtarzam - Polska jest krajem demokratycznym, jest krajem wszystkich polaków. Sama nazwa Młodzież WSZECHPOLSKA swiadczy o selektywności. Oczywiście rozumiem, że jako niewierzący jestem mieszkańcem WASZEGO kraju drugiej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 02.07.05, 09:55 pchłą to cie zrobiła fasysto jeden. kazdy moze interpretowc inaczej to co napisałes i na swoja ozysc. Za głupi jestes zeby to zrozumiec katolistyczny baranie i rasisto -- Wśród ludzi mniej rozgarniętych "bliźniactwo" wywołuje pewien stan niepokoju i podejrzeń (...).(JAROSŁAW KACZYŃSKI, lider PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 01.07.05, 13:01 agnostyk1, no, no...mówisz, że MW się obrywa bo aktywnie uczestniczy i żyje dziełami swojej polskiej kultury, której początek odnajdujemy w pieśni BOGURODZICA - najstarszej zapisanej polskiej poezji MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA to synowie narodu, który przetrwał najstraszliwsze doświadczenia dziejów, pozostali przy życiu, pozostali SOBĄ zachowali własną tożsamość, a jako noród pośród rozbiorów i okupacji zachował własną suwerenność, która wyraża się w kulturze narodu A TOBIE JEJ BRAK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.plsntv01.nj.comcast.net 02.07.05, 23:31 Pie..ie sie cwioki ku.. nigdy nie widzialem glupszej parti nawet Giertych sie was wyparl!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:51 Po przeczytaniu siedze juz od paru minut milczac. I chyba sie, k..., dzialaczem stane, zeby nie dopuscic do takich idiotyzmow. Czy czlonkowie tej partii naprawde wierza w to, co wypowiadaja ich usta, bo umysly na pewno tego nie slysza? Pewnie przypadkowo wasz lider natknal sie na teksty o Wielkiej Inkwizycji... Lub o Stalinie. Mechanizm dzialania jest przeciez ten sam. Tylko ideologia inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj ślisko Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 07.07.05, 14:42 tofik, ty miernoto tylko na to cie stać...siedzieć i milczeć... lepiej sięgnij po dobrą książkę przybliży cię ona do: skąd wzięła się ideologia zła, czym jest lódzka wolność, jak wykorzystać wolność i stanowienie o sobie pojęcie ojczyzny, a w jej świetle jak należy rozumieć patriotyzm pojęcie narodu i jego historycznej tożsamości jak należy rozumieć kulturę i jak określić jej rolę w życiu narodu współczesna demokracja: możliwości i zagrożenia bardzo aktualne zagadnienia odniesienie Polski do współczesnej Europy WTEDY TWOJA GŁOWA PEŁNA WIEDZY, POMYŚLI, A BÓG I TAK JUŻ NAPISAŁ TWOJĄ HISTORIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 03.07.05, 11:25 Ja bym sie chętnie zapisał! Mam tylko pytanie czy na spotkaniach MW będę mógł nosić jarmułkę i pejsy??To bardzo ważne dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indywidualista Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:24 A czy w MW istnieje taki sam podział na grupy wiekowe jak hitlerjugend: 10-14 lat chłopcy jako "pimpfy" w Deutsches Jungvolk (DJ) dziewczęta w Jungmädel (JM) 14-18 lat chłopcy w HJ dziewczęta w Bund Deutscher Mädel (BDM) - Związek Dziewcząt Niemieckich 17-21 lat dziewczęta w służbie Glaube und Schönheit - Wiara i Uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 04.07.05, 20:12 ale was rozwścieczyło, jesteście gó..arze, bierni, robiący niewiele pożytecznego, a każdego dnia słabi, mierni, zaślepieni.... Młodzież Wszechpolska, to młodzież niebanalna, która chce dać wam szanse, uszlachetnić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A! Precz z faszyzmem!!! IP: 81.6.129.* 05.07.05, 00:30 Istotnie Giertych Jugend(MW) jest w Kielcach.Ostatnio aktywni byli ze sprawą Hernaniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Precz z faszyzmem!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.05, 01:33 >jesteście gó..arze, bierni, robiący niewiele pożytecznego, a każdego dnia >słabi, mierni, zaślepieni.... Buhahah , zaslepieni ? to Wy jestescie ciężko zaslepieni. Pożytecznego? A co Wy robicie pozytecznego? Rzucacie kamieniami jak bandyci? Nie macie argumentów na swoje chore ideały więc waszym jedynym argumentem jest rzucanie kamieniami. Choć nalezy dziękować Bogu (w którego podobno tak wierzycie) , że nikogo jeszcze Wasze kamienie nie zabiły to z drugiej strony chętnie zobaczyłbym jednego z tych rzucających kamieniami bandytów w kajdankach na sali sądowej. Oszołomstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 05.07.05, 02:38 Miki- twoja postaw i stosunek do interesu narodowego bedzie marginalna. Nie bedziesz mial wplywu na odradzajaca sie swiadomosc narodowa i ksztalt zachodzacych w Polsce przemian.`Tacy ludzie z racji swojego wewnetrznego skazenia antypolskoscia stawiaja siebie na marginesie zycia spolecznego... Staja sie pomagierami, fascynatami srodowisk stosujacych atak na nasza narodowosc w kazdej jej postaci ...tak dlugo jak dlugo ich zycie bedzie pelne iluzji istnienia wspanialego swiata i wspanialych ludzi gdzies tam daleko dokad jeszcze nie dotarli. Az idee ich pewnego dnia dotkna bruku. Wtedy sie budza ale jest juz za pozno by odwrocic bieg wydazen by naprawic zlo jakie wyrzadzilo sie ludziom. Ludziom ubogim - bo w nich bijesz nie bezposrednio, ale posrednio, ludziom szczerym i pieknym w swej prostocie. Piekna wypowiedz "Orla"...to wypowiedz dojzala. "Indywidualista"...wie co mowi i wie jakich metod uzywac, jakich przykladow by "OSKARZAC PRZESZLOSCIA...OBWINIAC odsylac do historii narodu niemieckiego (czynic porownania ale jakze falszywe i pod falszywym adresem...wie co powinno na mlodym czytelniku podzialac emocionalnie. Bazuje na zakodowanej w naszej pamieci narodowej niecheci do niemieckiego okupanta. Chce powiedziec "..nie mozecie byc mlodzieza zaangazowana spolecznie bo mi przypominacie "hitler jugen"..."a gdyby tak nasza mlodziez byla zaangazowana w stwarzanie przyszlosci naszej Ojczyzny i swego w nim jutra nie majac apetytow agresora z jakim zwykle Niemcy nam sie kojarza. Nigdy w naszej kulturze nie bylo agresji eksponowanej na zewnatrz. (No dobrze - Zaolzie ale tam ktos prosil o pomoc, a owczesni politycy popelnili blad ) Wiec prosze was kochani MW badzcie agresywni w domaganiu sie narodowego postepu, praw i sprawiedliwosci spolecznej , walki ze strukturami w Polsce wladzy ukrytej....ktora dzien po dniu wysprzedaje to co dla nas Polakow stanowi wartosci nadrzedne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:15 Łatwo być polskim szowinistą, gdy mieszka się w Kanadzie i (prawodopodobnie) ma się kanadyjskie obywatelstwo, Filipie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.05, 00:20 Bełkoczesz Filipie , po prostu wypisujesz bzdury. Rozumiem Cię , ale to tylko Twoje poglądy - tak samo skrajne jak tych z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 06.07.05, 05:21 Bełkoczesz Filipie , po prostu wypisujesz bzdury. Rozumiem Cię , ale to tylko > Twoje poglądy - tak samo skrajne jak tych z MW. _______________________________________________________________________________ Miki - a jaka ty masz pewnosc, i w oparciu o co ja zbudowales, w oparciu o jakie realia, jakie sady i czyje, jaka wiedze i skad czerpana...? Bynajmniej to nie sa skrajne poglady i wzgledem jakich pogladow one sa skrajne..?...zydokomunistycznej telawizji...? Kazde pokolenie ma prawo miec swoja awangarde i swoje zyciowe cele....to nie jest hitler jugen i tym ludziom faszyzm jest obcy. Ich system wartosci to system wyniesiony z domu rodzinnego, oparty na spolecznych naukach kosciola....oni maja prawo, swoj narodowy przywilej, i obowiazki wzgledem Ojczyzny....obowiazki wzgledem siebie i obowiazki wzgledem rodziny jaka wkrodce zaloza...niemartw sie Miki tego rodzaju przyjemnosc cie nie spotka ...wiem ze jestes pedalem Miki...wiec rob swije fiki miki z kolegami...bzykaj ich Miki tak czesto jak tylko mozesz, a normalnym ludziom daj spokoj. ...pewnie pracujesz w "administracji"...bo coz innego bylby zdolny robic pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.05, 12:12 No cóż , widac jaki jesteś "normalny" ,polemika z imbecylem nie ma sensu . A swoją drogą ciekawa teoria z tą "administracją". Bardzo byś się zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re:Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 10.07.05, 16:28 Filipie. Kojarzy mi się taka piosenka skinowska z początku lat dziewięćdziesiątych "ci co opuścili nasz kraj na zawsze pozostaną zdrajcami/.../ Polakiem możesz być tylko w Polsce" Patrząc po Twoich poglądach chyba też ją znasz? Jak się czuje "polski patriota" w Kanadzie? Rozumiem,że Twoja tam obecność służy tworzeniu silnej Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramwaj Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 81.6.129.* 06.07.05, 12:17 Świetny wątek!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!! :))))))))) Chcę więcej!!! :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 07.07.05, 04:57 Spoleczenstwa wychodza z zacofania, robia postep albo go nie robia. Jakiego rodzaju postep musi dokonac sie w Polsce ? Musi ostatecznie dokonac sie wykarczowanie wszelkich pozostalosci doktrynerstwa zdechlych, skarlowacialych intelektualnie elit popeerlowskich Warszawy. Warszawa nadal zatruwa caly kraj medialna polityczna glupota. Warszawa nadal skupia instrumenty centralnej propagandy. Te instrumenty nalezy jej odebrac i zaczac kreowac zrodla mediow niezaleznych rodzacych sie w oparciu o lokalne zasony inteligencji polskich miast. I gdy juz pojawi sie takowa niezalezna TV, prasa, mam nadzieje ze dojdzie do otwartej medialnej spolecznej dyskusji na temat horendalnie rozbudowanej administracji zzerajacej 20% zasobow budzetowych. Pisze na ten temat i w tym watku by uwrazliwic MW na tak wazny i palacy temat... Niebawem zamierzam przedstawic na tym forum moje sztandarowe propozycje, atuty przyszlego "WIRTUALNEGO PREZYDENTA RP" o ktora to pozycje bede sie ubiegal juz wkrodce. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH 07.07.05, 14:47 -- Jedyny dobry kandytad na prezydenta www.cimoszewicz.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:47 Spi erdalaj z komunistyczną agitką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 08.07.05, 05:09 sluszna reakcja choc sila wyrazu mrozaca krew w zylach. Ci- Moszewicz nie jest zadnym kandydatem. To oczywista propozycja obozu postkomunistycznego...a wiec kontynuacja sprawowania wladzy "ukrytych za Zydem" To wystawianie Zyda na najwyzsze stanowisko w panstwie jest dosc typowe dla lozy i mafii....poslugujacych sie czysto psychologicznymi i sociologicznymi zabiegami wywolujacymi oczekiwane przez nich spoleczne reakcje antypatii,do tylko przez nich wskazanego( temu mial takze sluzyc film "sasiedzi" ) Bedzie pelnil funkcje atrapa, gumowej statuly gnoma, ktora mozna boksowac, wylewac pomyje, kopac i ladowac czym popadlo....a gnom na sprezynie, na takowe spoleczne reakcje w odpowiedzi tylko sie usmiechnie....swiadom swej ofiary dla dobra pasozytniczej kasty oligarchow sprawujacych w panstwie rzeczywista wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH 08.07.05, 08:02 boli prawicowa szujo ?? -- Jedyny dobry kandytad na prezydenta www.cimoszewicz.pl/ www.cimoszewicz.hk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:04 Spier dalaj z komunistyczną agitką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: MŁODZIEŻ WSZECHŚMIESZNA W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:04 Ty czerwona, zafajdana świnio. Żebyś musiał kiedyś siedzieć na nodze od krzesła. Pewnie cię jakiś zomowiec blondyną robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Pederastów i socjalistów powinno się oznaczać IP: 193.24.201.* 07.07.05, 23:28 "Gość portalu: Jakub napisał(a): > od zewnątrz, najlepiej jakimś czymś na plecach i na brzuchu, na przykład > najlepiej gwiazdą Dawida zrobioną z jakiejś starej żółtej szmaty. :) > PS. > Pozdrawiam Cię, Filipie. Wciąż mam przed oczami pewien pożegnalny (dla mnie) > obrazek z Tobą, Waldkiem i tą nieco starszą dziewczyną w Kielcach w roku >1972. > Jak to było dawno!" Zgadzam się z "Jak(UB)kiem". Niech będzie gwiazda. Ale dlaczego ma być zrobiona z Ciebie "Jakubie"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 09.07.05, 00:26 WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 207.96.151.* 09.07.05, 07:30 Bede trzymal z Mlodzieza Wszechpolska...mozecie na mnie liczyc ..jeszcze nie jedna dobra rzecz zrobimy dla pozytku Ojczyzny. I sloganow politycznych nie musicie kopiowac ; wystarczy ze caly dzien myslicie o tym co mozna zrobic dla dobra Ojczyzny...naprawde kocham takich ludzi...kocham ich za to ze sa twardzi, nieugienci, zdyscyplinowani, i zarazem elastyczni kiedy trzeba...ale musza sie nauczyc jeszcze bycia wyrachowanymi, spiskujacymi, wrednymi nawet tylko w jednym waznym celu...dla dobra kraju bo to jest ich kraj...ich awangarda ich wspolne dobro....ida do ksiedza okolo dziesiatej a on pracuje juz od 6:00...a niekiedy dzwiga z soba nieprzespane noce...trudnej i zmudnej pracy. Kiedys pewien ksiadz spowiednik powiedzial mi cos takiego...Filipie czy ty sobie zdajesz sprawe z tego z czym ludzie do ksiedza przychodza..? Wiesz ja wolal bym siedziec na pomoscie i moczyc wedke....ale juz o 9:00 a.m. mozesz stanac przed konfesionalem...ja czekam na ciebie...przekrecam kurek prysznica i splukuje z ciebie ten brod....gotowy jak zawsze by ci pomoc...w imie naszego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja+ Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: 213.199.193.* 11.07.05, 09:51 do "ja" który napisał WON! ty czerwona gnido, niewartna splunięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 09.07.05, 21:45 ? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 11.07.05, 10:02 Filipie trzymaj z ta MWrzechsmieszna ale zabierz ja do Canady niech myja z Toba gary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 13.07.05, 00:20 >Filipie trzymaj z ta MWrzechsmieszna ale zabierz ja do Canady niech myja z Toba gary < _____________________________________________________________________________ ...no i bardzo dobrze borsuku niech Mlodziez Wszechpolska przyglada sie takim typkom jak ty...niech odnajduja takich w srodowisku i niech nie miewaja zludzen, kto rzadzil i rzadzi Polska. Kto tej mlodziezy nie da, bo nie moze dac zadnych, ale to zadnych szans na przyszlosc. By wiedzieli kto marnotrawil ich mlodzienczy entuzjazm bydowania wlasnego wpolnego domu przyjazni i harmonii -wszyskich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 12.07.05, 16:06 prawica lewica centrum obłuda. i tak każdej z frakcji, odłamów, kolorów i idei chodzi tylko o dopchanie się do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 13.07.05, 00:54 ...no ladnie zlekcewazyles temat.....a teraz zastanow sie kto idzie do wyborow ? Do wyborow zawsze szla i tym razem takze pojdzie bez wzgledu na polityczne podzialy ta pasozytnicza miernota zwana ADMINISTRACJA PANSTWOWA. Miernota przewyzsza chlopka roztropka (ktory powinien isc do wyborow ale nie pojdzie bo w pore obrazi sie na wladze,) znajomoscia danego przepisu urzedowego. Glowna siedziba dyspozycja pisania takich przepisow znajduje sie w Warszawie. To taki kombinat w ktorym wymysla sie idiotyzmu, czyli innymi slowy w ktorym wymysla sie bicz (tortury)na robotnikow i chlopow...by nie nachapali sie zaduzo wolnosci, poniewaz wolnosc matolstwu w Warszawie kojarzy sie z defraldacja zlotego....a wiec tej wolnosci nie mozna p5rzyznac wszyskim....tylko musi byc bardzo konkretny podzial na wyzyskujacego i wyzyskanego. Kazdy kto zarabia w Polsce miesiecznie powyzej 6.000 jest wyzyskiwaczem tego ktory zarabia 1200/m...w bardzo prosty sposob sila nabywcza pieniadza. Miernota w administracji panstwowej wie o tym ze istnieje nie dzieki uczciwej pracy, ale dzieki swojemu ku..kiemu procederowi jaki uprawia, wybierajac na najwyzsze stanowisko w panstwie Zyda komuniste by sie za nim ukryc i by dalej swobodnie uprawiac swoj nierzad....Zyd ja za to ja wynagradza 20 % dofinansowaniem z budzetu panstwa....a ona sliniac sie do niegoszepce" PO NAS CHOCBY POTOP" CZY WIESZ JAKA SUME NA ADMINISTRACJE PANSTWA PRZEZNACZA KANADA...? ...obszarowo, tylko w jednej z prowincji Kanady - Ontario , Polska obszarowo miesci sie dwa i pol raza....rozlegly kraj i o najwyzszych swiadczeniach socjalnych.... Kanada na administracje panstwa przeznacza tylko 5...slownie piec % Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_kielce FILIPIE: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W KIELCACH!!!!!!!! 13.07.05, 18:18 Jak to jest,ze taki kawał od Polski tak gorliwie "o nia walczysz"??Chcesz sie czuć potrzebny??Skoro masz takie wspaniałe recepty na dobro ukochanej ojczyzny to może tu wrócisz?? I weźmiesz sie do roboty.Ja rozumiem,ze wizyta u księdza zmęczonego "po nocy" może natchnąć.Przyjeżdżaj uratuj nasz kraj!!! Ty nam wskażesz kto Żyd kto komunista!! Kogo powiesić a kogo rozstrzelać. A poważnie przestań bredzić z drugiego końca świata nie mając pojęcia o polskich realiach Odpowiedz Link Zgłoś
dency .....oj Filipie.... 13.07.05, 19:02 ....znowu bzdury piszesz. masz rację co do jednego, iż na administrację państwową w ontario jest przeznaczane ok. 5%. zauważ jednak, że nie są to pieniądze budżetu prowincji ontario lecz budżetu państwa kanady i nijak to się ma do sprawowania władzy administracyjnej nad 11 874 400 mieszkańcami. toż to ponad 3 razy mniej! nie to jednak jest najgorsze. czy nie zastanawiałeś się nad tym, że lepiej płacic podatki w Polsce, niż siedzieć gdzieś za oceanem, nabijac budżet obcego państwa i marudzić coś bez sensu. przynajmniej dla mw byłbyś bardziej wiarygodny..... Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Re: .....oj Filipie.... 14.07.05, 03:26 www.cimoszenko.info/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: .....oj Filipie.... IP: *.216-96-207.sherb.mt.videotron.ca 14.07.05, 04:16 ...juz to rozeslalem !...dzieki ...A w Toronto bardzo goraco...przez ostatnie trzy tygodnie temperatura utrzymuje sie w granicach + 30 , + 36 C...chyba koniec swiata. W kole podbiegunowym temperatura plusowa + 20C topnieja lodowce. Z polnocy w dol naszego globu w kierunku poludniowym plyna potezne gory lodu.... Nadmiar wody w atmosferze bedzie przyczyna wielu tragicznych powodzi a w zimie duzych opadow sniegu. Dzis w kanadyjskim radiu komunikat; Oblicza sie ze na ptasia grype ktora przeniosa ptaki z Chin do Toronto umrze od 3.000 do 30.000 ludnosci. Szpitale torontonskie czynia juz przygotowania do tej epidemii. Zarazki tej grypy dostana sie do ludzkiego organizmu takze przez spozywanie miesa drobiowego ptactwa domowego jak kury, gesi kaczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: .....oj Filipie.... IP: 82.139.30.* 14.07.05, 12:02 I to się nazywa odwracanie kota ogonem. Temat "Młodzież Weszpolska" a ten prymityw pisze o górach lodowych i wróżbach. Każ się wypchać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: .....oj Filipie.... IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 14.07.05, 23:23 ...wcale nie odwracanie kotka ogonkiem. ...poprostu do tego tortu wrzycam swoje rodzynki tymsamym podciagajac go ku gorze, tak jak ty agnostyku to robisz z ta tylko roznica ze ja jeszcze mam cos do powiedzenia a ty juz nic...dziekuje za tak przyjazne okreslenie mnie .. ...a jak sie ma ... ta twoja juz co prawda zwiedla, pruzniaczego stylu zycia, jalowo pedzacego w administracji panstwowej, BANANOWA MLODZIEZ MIEDZYNARODOWKI...Z TAK ZWANYCH PASOZYTNICZYCH "RACJI"...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk1 Re: .....oj Filipie.... IP: 82.139.30.* 15.07.05, 13:24 Może jakiś konkret na temat pasożytowania przez APP "R" na kimkolwiek! Zesrasz się a nic nie wymyślisz. Prostaku! O jakichkolwiek przyjaznych gestach nie może być mowy. "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Prymitywie! Czego oczekujesz. Że będę przed Tobą klęczał na tylnych łapkach? Przed kim? Przygłupem??? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: .....oj Filipie.... 29.07.05, 22:28 No, ja Reguly nigdy na Tematy Polityczne z nikim nie dyskutuje, bo sie na tym nie znam, ani mnie to nie Interesuje, ale Dam Was na Pierwsza Strone, bo niedlugo Wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: .....oj Filipie.... 30.07.05, 08:52 Taka Stronka, na Pierwsza Stronka. Odpowiedz Link Zgłoś