IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:17
Z czym wam się kojarzy ten skrót?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: WSD IP: 195.117.18.* 13.09.01, 12:21
      Gość portalu: krek napisał(a):

> Z czym wam się kojarzy ten skrót?

Mówilem ci juz, ze z Wielka Srajaca Dupa ;-)))

• Gość: krek Re: WSD IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 18:58
        Gość portalu: Hamster napisał(a):

> Gość portalu: krek napisał(a):
        >
        > > Z czym wam się kojarzy ten skrót?
        >
        > Mówilem ci juz, ze z Wielka Srajaca Dupa ;-)))
        > A słyszałeś o Wyższej Szkole Dziennikarskiej?

• Gość: hocest Re: WSD IP: *.bbnplanet.com 17.09.01, 19:40
          no chyba nie chcesz mi tu wmówić, ze w city cuś takiego jest (zamierza być)?
          • Gość: krek Re: WSD IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 18:22
            Gość portalu: hocest napisał(a):

> no chyba nie chcesz mi tu wmówić, ze w city cuś takiego jest (zamierza być)?

Jest jak najbardziej! Od 1997 roku! Tylko nie w samych Kielcach, nieopodal - W
            BILCZY . Ale nazywa się wKielcach...
            • Gość: Blob Re: WSD IP: *.warburg.com 26.09.01, 20:26
              Wspaniale !!! Nie ma jak studiowac dziennikarstwo w Bilczy !!! Pracodawcy z New
              Yorka Timesa i London Mirrors pchaja sie tam oknami i dzrzwiami by wyrwac
              talenty kieleckie. Nawet najgorsi studenci moga myslec o pracy w TVP1 albo
              Gazecie Wyborczej. CNN i HBO czekaja na specjalnych listach, zeby choc raz w
              roku zrobic nabor.
              • Gość: msz Re: WSD IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 27.09.01, 08:15
                Gość portalu: Blob napisał(a):

> Wspaniale !!! Nie ma jak studiowac dziennikarstwo w Bilczy !!! Pracodawcy z New
                >
                > Yorka Timesa i London Mirrors pchaja sie tam oknami i dzrzwiami by wyrwac
                > talenty kieleckie. Nawet najgorsi studenci moga myslec o pracy w TVP1 albo
                > Gazecie Wyborczej. CNN i HBO czekaja na specjalnych listach, zeby choc raz w
                > roku zrobic nabor.

Częściowo podzielam twoją ironię. Ale w tych wszystkich prywatnych badziewiach
                jest trochę ludzi zdolnych, nawet bardziej zdolnych niż mógłbyś się tego
                spodziewać. Jako przykład mogę Ci powiedzieć, że córka pewnej pani która pracuje
                w tej firmie co i ja skończyła tę właśnie WSD w Kielcach, a teraz kontynuuje
                studia na Uniwersytecie Londyńskim.

• Gość: Yahagi Re: WSD IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 10:59
                  Wbrew pozorom ludzie, którzy 'TO' skończyli wypowiadają się bardzo pozytywnie o
                  WSD ... i zazwyczaj kontynuują naukę gdzieś dalej.
                  • Gość: Blob Re: WSD IP: *.warburg.com 27.09.01, 18:26
                    Nie zaprzeczam, ze jako szkola przygotowawcza, Bilcza moze byc dobra. Ale po co
                    tracic czas i pieniadze? Nie lepiej pojsc prosto na Uniwerek w Warszawie lub
                    Krakowie? Rozumiem, nie kazdy jest taki zdolny, zeby sie tam od razu dostac.
                    Ale trzeba probowac. Moj kolega z Liceum, trzy razy probowal na dziennikarstwo
                    do Warszawy. Udalo sie za czwartym razem. Nie byl taki zdolny, ale teraz
                    pracuje dla szanujacej sie gazety warszawskiej. Prace dostal bo uczelnia
                    pomogla.

Pzdr
    • Gość: maam Re: WSD IP: *.acn.waw.pl 28.09.01, 00:27
      A ja też już mówiłem:
      Wielce Szanowny Dziobak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka