Dodaj do ulubionych

POLSKI NACIONALIZM

IP: *.216-96-207.sherb.mt.videotron.ca 03.07.05, 18:47
Czy jest polski nacionalizm ?
...ja uwazam ze takiego nie ma, a szkoda.
Poniewaz narodom myslacych nacjonalnie zyje sie lepiej.
Spoleczenstwo nacjonaliztycznie jest "opatane" potrzeba swych narodowych
sukcesow, nieustannego postepu, swiadome koniecznosci kontroli dobr
narodowych ich podzialu...dazeniem do spolecznej sprawiedliwosci i
spolecznego dobrobytu.
Obserwuj wątek
    • Gość: aba Re: POLSKI NACIONALIZM IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.07.05, 04:41
      Jakis ty glupi Filipie i to w czasach globalizacji. Czy nie slyszales, ze
      ostatni globalista z Kalifornii juz umarl na uwiad starczy?
      Zapytaj sie bylej kobylabbb to taka kielecka kobyla tez wiednaca na uwiad
      starczy.
    • baba53 Re: POLSKI NACIONALIZM 04.07.05, 08:16
      Ty jesteś przykładem !Mieszkasz tam a chcesz mieszać nam !
      • Gość: Filip Re: POLSKI NACIONALIZM IP: 207.96.151.* 04.07.05, 11:53
        Prosze bardzo !...oto dwa przyklady na wyrazna niechec do istoty polskiej
        problematyki narodowej....do narodowych, duchowych tresci jakie winien ten
        termin zawierac, otwierac....

To wywoluje u mnie wielkie zdziwienie skad ludziom sie bierze taka awersja do
        NACJONALIZMU....przeciez bez jego poczucia nie moze funkcionowac normalnie
        zadne spoleczenstwo....?

...malo tego niepolskie media wytwale i z uporem koduja niechec do NACIONALIZMU
        w podswiadomosci Polakow ( bo tego stanu nie mozna nazwac swiadomoscia oprocz
        tych co to robia)
    • Gość: W Re: POLSKI NACIONALIZM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.05, 14:41
      Za cholere nie wiem, co to jest ten NACIONALIZM o ktorym piszesz. Milosc do naci - np. od pietruszki? Ja natke lubie, np. do zupy czy obiadu. A co jada sie w Kanadzie?
      Pozdrawiam milosnikow pietruszki z Kanady.
      • Gość: aaa Re: POLSKI NACIONALIZM IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.07.05, 16:03
        To prawda, po pierwsze to milosc do naci, po drugie to nie ONALIZM tylko
        prawdziwa milosc do ONANIZMU a bez tego ani rusz, szczegolnie w metrapolitanych
        Kielcach. W Kanadzie tyz panuje polski NACIONALIZM, to jest taka polska milosc
        do NACIO-ONANIZMU. Pozostalym mieszkancom Kanady to wszystkie NACIOONANIZMY
        zwisaja zwisem jednolitym. Polskie ONANIZMY NACIOWE stale tam (w Kanadzie)
        sa bardzo popularne a nawet one sa bardzo zywe. Znaciowym pozdrowieniem,aaa.
    • prezydent6 Re: POLSKI NACIONALIZM 04.07.05, 20:33
      nacjonaalizm-/łać.natio-naród/to przekonanie iż naród jest najważniejszą formą
      uspołecznienia,a tożsamość narodowa najważniejszym składnikiem tożsamosści
      jednostkipołaczone znakazem przedkładania solidarnosci narodowej nad wszelkie
      inne zwiąazki i zobowiazania !
      • Gość: Filip Re: POLSKI NACIONALIZM IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 05.07.05, 00:24
        Pieknie prezydencie !...bardzo dziekuje...dzis znowu ten Kanadyjczyk w pracy
        opowiadla mi o "G7" i podskornie funkcionujacej wladzy na swiecie nigdy
        nieujawniajacej sie.
        Ja myslalem ze "Spiskowa Teoria Dziejow" nas polakow glownie dotyczy a tu
        okazuje sie ze kto chce to wie niezaleznie od narodowosci.

Ale wielkie dzieki za te slowa pociechy. Coraz bardziej przekonuje sie do
        swojej wewnetrznej potrzeby bycia nacionalista.
        Jakie to piekne"..TO PRZEKONANIE IZ NAROD JEST NAJWYZSZA FORMA
        USPOLECZNIENIA..." doskonale, wrecz cudowne !
        Zobaczcie teraz jak strasznie zmasakrowano, wymietolono, w uzyciu to pojecie.
        Czy cala nasza administracja krajowa jest forma uspoleczniona....w swych
        pasozytniczych strukturach sprawowania wladzy...?
        Jak strasznej deformacji uleglo pojecie sprawowania wladzy w imie dobra
        spolecznego ?....i ci urzednicy panstwowi pojda do wyborow tymsamym
        potwierdzajac swoj pasozytniczy harakter urzednika....akceptujac ta smiertelna
        dawke 20% z budzetu na administracje (kwacha)
        ...o nie ja wam tego niepopuszcze...ja jestem NACIONALISTA !...
        • Gość: aaa Re: POLSKI NACIONALIZM IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.07.05, 02:09
          Nacionalizm moze istniec tylko w takim kraju jak Polska. Narod Jest najwyzsza
          forma uspolecznienia prywatnej pietruszki albo marchewki na publiczny uzytek bo
          narod to stado baranow a administracja to jest ta przewodnia sila narodu.Polska
          jest jedynym krajem pelnym narodowych baranow pod rzadami przswietnej
          administracji.aaa bo to nie prawda???
          • Gość: Filip Re: POLSKI NACIONALIZM IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 05.07.05, 02:58
            Zgadzam sie z toba "aaa"...tak doszlo do tego ze mamy w kraju kaste nierobow.
            A stanowi ta kaste poasozytnicza administracja ktora pozera 20% budzetu
            ciemiezonego panstwa.
            A jak ta kasta wykreowala juz swoich epigonow, nierobow szlachetnych jej
            nasladowcow...przeciez kazdy w Polsce chce po ukonczeniu bylejakiej uczelni
            trafic do biora....jakze o taka kreacje posozytniczej armi ludzi zadbala wladza
            w Warszawawie...skonczylo sie centralne sterowanie, i ostatecznie weszlismy w
            stan totalnej destrukcji.

Zlotowka nie ma pokrycia w wartosci produkcji.
            Ta druga polowe zlotowki zzera urzednik, nie dajac na nia pokrycia swa
            produkcja, jakoscia produkji.

Wiec zaproponowano( teoria Balcera) jej pokrycie w grabiezczej gospodarce
            mineralow i surowcow, czyli nalezacych do Narodu zasobow naturalnych.

Wiec urzednik pojdzie do wyborow by wybrac swego protektora....a co zrobisz
            ty...czy znowu zostaniesz w domu...?
            • Gość: Filip Re: POLSKI NACIONALIZM IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 06.07.05, 05:39
              W administracji...czyli w pasozytniczym sektorze, kamienia u szyi gospodarki
              ciagnacego ja na dno najwiecej pracuje osobnikow seksualnie nieuregulowanych
              czyli pasozytow spolecznych.
              Jeden pasozyt z drugim, a dalej ich cala enklawa, grupa pasozytow zwiazany
              jest wspolnym celem wulgarnego wzajemnego sie bzykania po katach przy byle
              szampanie i byle okazji do tego szampana..szampan kojarzy sie z szamponem...i
              piana, a piana z koniem "na spienionym koniu"...gdy jeden ujezdza drugiego.
              Czy twoj, maz, narzeczony wrocil juz z biora ?
              • Gość: W Re: POLSKI NACIONALIZM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.05, 10:18
                Filipie, jak widze - pod nieobecnosc kobyly i jakuba awansowales na glownego forumowego chlopka-roztropka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka