Dodaj do ulubionych

Bezpłatne porady prawne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:30
Czy ktoś może mi udzielić informacji na temat bezpłatnych porad prawnych w
Kielcach. Czy wogóle takie są??
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:21
      napisz o co chodzi to może pomogę
      • Gość: Ewelina Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:25
        założyłam sprawę o ustalenie ojcostwa swojego dziecka lecz nie znam dokładnego
        adresu domniemanego ojca.co robic?
      • Gość: katarzynachechelsk place IP: *.kielce.vectranet.pl 08.10.15, 12:22
        katarzyna chechelska
        zanizanie stawki za godzine
    • inga2 Re: Bezpłatne porady prawne 05.07.05, 13:58
      Bezplatnych porad prawnych udzielaja przy ul IX Wiekow Kielc na przeciw
      Kosciola Sw, Wojciecha. Tam w kazdy czwartek udzielaja bezplatnych porad
      prawnych prawnicy.Sama z nich korzystalam.Polecam
      • Gość: Monika Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 12:31
        Chciałabym również skorzystać z bezpłatnej porady prawnej, proszę o dokładne podanie mi adresu gdzie na IX Wieków znajdują się te porady
      • Gość: mariola Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.play-internet.pl 11.09.14, 11:16
        przepraszam a tam trzeba sie kontaktowac czy nie?? a jak tak to poda mi pani numer telefonu?
        • Gość: marioola Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.play-internet.pl 11.09.14, 11:42
          a gdzie sie znajduje biuro posla gosiewskiego dokladny adres:)
    • council Re: Bezpłatne porady prawne 05.07.05, 16:12
      w każdą środę w godzinach 16-18 na Seminaryjskiej 11 w biurze PiS dużurują
      bezpłatni prawnicy.
      • Gość: urzednik Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:41
        Dobrze wiedzieć bo bezpłatne porady prawne od 1.05.04 obłozone są 22% PODATKIEM
        vat.STRZEŻCIE SIĘ Fiskus i wywiad skarbowy czuwa.
        • Gość: Prawy Obywatel. Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:45
          Panie Posle Gosiewski czy prawnicy u Pana odprowadzają 22% VAT od bezpłatnych
          czynności prawnych w oparciu o przepisy prawa obowiazujące od 1.04.04 które
          Sejm w tym Pan jako poseł uchwalił, czy też oszukują US i podatku takiego nie
          płacą.
          • Gość: Proletariusz Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.07.05, 23:05
            Obywatel...ani chybi z sld
    • jaxde Re: Bezpłatne porady prawne 28.07.05, 07:07
      potrzebuję pomocy ,moja sprawa: otrzymałem z sądu wezwanie do uzupełnienia
      braków form. chodzi o podanie aktualnego adresu pozwanego, termin wyznaczony to
      7 dni, napisałem do sądu o przedłużenie bo musiałem wystąpić do centralnego
      biura adres. biuro adres. odpowiedziało mi po dwóch tygodniach ,ale w tym czasie
      sędzia wydał zarządzenie o zwrocie pozwu! w uzasadnieniu powiedział że termin
      jest nieprzekraczalny i nie uwzględnia mojego pisma. co w takiej sytuacji czy
      skarżenie tego zarządzenia coś mi da? przecież nie ma fizycznej możliwości
      wywiązać sie w terminie 7 dni w takiej sytuacji.o co tu chodzi?
    • jaxde Problem z terminem uzupełnienia braków formalnych 28.07.05, 07:09
      potrzebuję pomocy ,moja sprawa: otrzymałem z sądu wezwanie do uzupełnienia
      braków form. chodzi o podanie aktualnego adresu pozwanego, termin wyznaczony to
      7 dni, napisałem do sądu o przedłużenie bo musiałem wystąpić do centralnego
      biura adres. biuro adres. odpowiedziało mi po dwóch tygodniach ,ale w tym czasie
      sędzia wydał zarządzenie o zwrocie pozwu! w uzasadnieniu powiedział że termin
      jest nieprzekraczalny i nie uwzględnia mojego pisma. co w takiej sytuacji czy
      skarżenie tego zarządzenia coś mi da? przecież nie ma fizycznej możliwości
      wywiązać sie w terminie 7 dni w takiej sytuacji.o co tu chodzi?
      • grodek1 Re: Problem z terminem uzupełnienia braków formal 28.07.05, 21:18
        no, ja Tobie moge tylko w ten sposob pomoc, ze dam Ci link
        www.mswia.gov.pl/crp_pesel.html
        • grodek1 Re: Problem z terminem uzupełnienia braków formal 28.07.05, 21:26
          Ten adresik Ci tez moze duzo pomoc
          www.regus.com/files/infomedia/weblets/rvo/default.asp?engine=regusccom&country=poland
    • Gość: posel nowak Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:38
      biuro posla Gosiewskiego
    • larsonowy Re: Bezpłatne porady prawne 04.12.13, 10:56
      Już śpieszę z pomocą!!

Osoby które poszukują bezpłatnych porad prawnych w Kielcach, polecam zajrzeć tutaj, można tu znaleźć dane kontaktowe do poszczególnych instytucji: pytaniaiodpowiedzi.pl/bezplatne-porady-prawne-kielce/

Pozdrawiam!!
      • Gość: krystyna nowak Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.legnica.vectranet.pl 13.07.14, 11:46
        Mam 64 lata jestem schorowanym emerytem,żona zarabia 1300zł.Pracowałem38 lat w Hucie Miedzi. Mój stan zdrowia jest zły, ale dyrektor mopsu w Legnicy odpowiedział mi że mój stan zdrowia,go nie obchodzi,muszę płacić 601,40 zł.mam raka skóry ,czerniaka, nie leczę się ,bo mnie niestać.Jest nas 5 braci, jednemu z nich przepisano ,wszystko cały dobytek rodziców, i nic nie płaci, a jest majtnym człowiekiem.Z nas pięciu płaci tylko dwoje, brat 120zł, i ja 601,40zł. Proszę poracie . dziękuję
        • andrzejadamski1 Re: Bezpłatne porady prawne 13.09.14, 11:39
          Pani Krystyno - Proszę zadzwonić 500549344 - udzielę porady bezpłatnie ( jestem prawnikiem )
    • maciek3312 Re: Bezpłatne porady prawne 30.09.14, 19:11
      z bezpłatnymi poradami prawnymi jest trochę jak z bezpłatnymi mieszkaniami. Niby są, ale na pewno chcesz mieszkać w przytułku? Ja polecam bardzo niedrogie porady online - www.dobry-prawnik.info. Profesjonalnie, szybko. W zasadzie to jak za jakość porad biorą naprawde mało.
      • Gość: Annica Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.ip-91-121-169.eu 17.11.14, 11:52
        Dokładnie, ja też nie ufam tym bezpłatnym poradom już wolę coś zapłacić i mieć pewność że wsyzstko będzie ok, dlatego polecam dobry-prawnik.info
      • Gość: Zbyszek Re: Bezpłatne porady prawne IP: *.centertel.pl 20.03.15, 19:20
        Bezpłatną poradę prawną w niektórych sprawach można uzyskać u notariusza, można także załatwić w kancelarii notarialnej sprawy dziedziczenia majątku bez przewlekłego postępowania sądowego. Poszukującym dobrego notariusza z Krakowa polecam stronę www.notariuszkrk.pl
    • johnnowak Re: Bezpłatne porady prawne 04.12.15, 19:34
      Oczywiście, że są bezpłatne porady prawne w Kielcach:-). Całkiem sporo miejsc, szczegóły znajdziesz pod adresem bezpłatne porady prawne Kielce. Pozdrowienia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka