Dodaj do ulubionych

TVP Kielce :(((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:37
Na milosc boska, jak mozna w publicznej telewizji w programie 7 minut, ktory
prowadzil red. Siwiec podpisac komendanta kieleckiej choragwi przez samo "h"
(Horągiew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Ludzie co wy tam w tej telewizji robicie, jak
wiem, ze pan redaktor z radia, w ktorym pisanego slowa nie widac, ale w TVP -
zgroza !!!!!!!!!!!!!!
Nadmieniam, ze kiedys w naszej bylej kablowce podpisano biskupa
przez "ó" !!!!!!!!!! Brawo godne nasladowania
Obserwuj wątek
    • Gość: loony Re: TVP Kielce :((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:46
      Serio? Aleś mnie ubawił!:)))To pokazuje klasę zarządzających (ukłony dla nowego
      dyrektora - już o nim niezłe kawałki opowiadają "na mieście"). Miało być
      przecież bardziej profesjonalnie:))). W sprawie ortografii obietnic nie
      składano, więc po prostu się czepiasz:). Widocznie licealistów (i to tych bez
      nowej matury) teraz zatrudniają na godziny:). Żeby było taniej. Jest taniej, bo
      krócej... chorągiew za długie słowo to jest!A biskup widocznie jakiś okrągły
      był:))).
      • pstrykacz.imieninowy Biskóp 10.07.05, 08:02
        Biskóp = okrągły z ogonkiem ;)

Jestem tylko specjalistą od "fotografi" i mogę się mylić.

Bardzo fajne żabki i biedronki pracują w naszej telewizji ;))) jeszcze jest
        telewizja internetowa - Masłów ;)))

Jakie są możliwości PRAWNE otwarcia stacji radiowej przez internet ? jeśli mam
        na start 100 legalnych płyt audio CD ?
        • Gość: ZAiKS Re: Biskóp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:22
          Nie istotne czy masz nagrania legalne, czy nielegalne, ważne byś za ich emisję
          odprowadzał ZAiKS i wszystko bedzie OK. Posiadanie dla prywatnych celów
          nielegalnych-pirackich nagrań nie jest przestępstwem. Zachodzi ono wówczas, gdy
          za pomocą tych nagrań chcesz zarabiać pieniądze. A jeżeli za zarabianie kasy- a
          takie bedzie zachodzić np. w przypadku emisji reklam- odprowadzisz ZAiKS, czyli
          zalegalizujesz swoje nielegalne nagrania.
        • Gość: Michał Re: Biskóp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:23
          Jeżeli mowa o TVP3 Kielce - to nie tylko chodzi o błędy ortograficxzne co o
          błey w podpisach. Jak ktoś ogląda jakiś material nie znając zwyklych osob
          wypowiadających sie przed kamerą nie zauwazy nic, ale gdy zna sie osoby mówiące
          można zobaczyc, ze podpisy zamieniono (np. Pana enryka podpisano Adam i
          odwrotnie). Zdażyło się też, że w nazwiskach zamieniano literki itp

Wracając do TV Masłów :-) Ruszamy już jutro, 11 lipca. Zapraszam serdecznie.
          Ramówka, opisy programów oraz forum dyskusyjne dpstępna na
          www.tv.maslow.info.pl

Teraz sprawa legalności. Jeżeli chodzi o radio internetowe. Za maxymalnie 50
          słuchaczy stracji płacisz ZAISKOWI miesięcznie około 150 zł, czyli za 1000
          słuchaczy miesięcznie zapłacisz około 3000 zł a rocznie już 36000zł!!! W
          telewizji internetowej cena wzrasta o koło 2 razy. Możesz też nadawać, nie
          emitując muzyki czy filmów - tylko legalne gadanie, lub swoje piosenki. Wtedy
          ZAIKSOWI nic nie zapłacisz. Tak naprzykład nadaje TV MASŁÓW INFO
          • Gość: pstryku.serdecznie radio internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:41
            jesteś pewien, że wszystkie stacje internetowe płacą kasę za nadawanie ? wydaje
            mi się, że jest tu w kodeksie jakaś luka prawna albo nieścisłość ???

-
            • Gość: ja Re: radio internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:29
              nie wszystkie placą, bo 90% nadaje nielegalnie
          • Gość: ZAiKS Re: Biskóp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:36
            Bzdury piszesz. Jeżeli za radio "eterowe" docierajace do ok. 200000 mieszkańców
            płaci się miesięcznie ok 3500 zł netto, to za internetowe tak drogo? Niemożliwe.
            • Gość: michal Re: Biskóp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:40
              wcale nie pisze bzdur, zaraz poszukam wlasciwej strony z takimi danymi i wtedy
              podam ci linka
    • gladiator.ek Re: TVP Kielce :((((( 10.07.05, 14:15
      Oj, ten się nie myli kto nic nie robi!.
      W publicznych "Wiadomościach" na TVP 1 kiedys podpisali "Kotlina Kłocka", a
      w "Panoramie" albo(nie pamiętam) w "Kronice" krakowskiej była "letnia
      wyprzedarz".....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka