Dodaj do ulubionych

Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:53
Najlepsza rekomendacja na stanowisko prezesa spolki Lotnisko jest przeciez
dla Nowaka rozwalenie Chemaru. Jednego z wiekszych i lepszych zakladow w
Polsce. Kiedys. Jesli ktos sie przez lata nie sprawdzil na stanowisku
zarzadzajacego, to przeciez sie nie nagle zmieni na innym stolku. I nadal
bedzie "rzadzil" w swoim stylu. Pewnie Nowak ma jeszcze pare kursow do
skonczenia, a zona na podyplomowke sie jakas zapisala. Stad nagla potrzeba
szukania kolejnego stolka. To jest poprostu skandaliczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: bzik Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:54
      I czemu nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to kolejne rozdanie stanowisk "z
      klucza"?
    • Gość: Brian Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: 213.76.134.* 12.07.05, 09:40
      Ludzie, znam człowieka obejmował po mnie stanowisko. Jest cienki jak barszczyk.
      Poprostu wychowanek Chemaru. Tam zrobił wszystko od chyba od podstawówki.
      Uważam, że tylko ośmieszycie miasto i spółkę.
    • Gość: fachowiec Lubawski i drużyna. IP: 195.20.110.* 12.07.05, 13:58
      Nieopacznie głosowałem na Lubawskiego, ba! byłem nawet w jego dream
      teamie.Przyznaje, to była duża pomyłka i każda jego następna decyzja utwierdza
      mnie w tym przekonaniu.Może troche opamiętania panie Lubawski,niech pan się
      przejdzie do Chemaru i pogada z ludźmi, może coś wtedy dotrze i się przejaśni w
      głowie.
    • Gość: Chemarowiec Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:23
      Panie Lubawski, czy chodziliście z Nowakiem na te same pielgrzymki do
      Częstochowy, czy bywaliście na tych samych obiadkach i śniadankach u biskupa i
      stąd znajomość kompetencji Nowaka ? Kielce to duży grajdoł ,w którym większość
      mieszkańców zna się nawzajem. Jacek Nowak zrobił oszamiającą karierę w
      Chemarze - od zaopatrzeniowca do Prezesa po drodze uzupełniając "wykształcenie"
      za państwowe - spółki Tłocznia pieniądze. Solidarka wychowała węża na własnej
      piersi.Znamy koneksje Nowaka - siostra zakonnica w Watykanie a brat ksiądz.Dość
      już tej obłudy. Z drugiej strony może i dobrze, że taki nieudacznik jak Nowak
      opuścił CHEMAR. Powinien na lotnisku w Masłowie wybudować kaplicę i lądowisko
      dla helikoptera biskupa.Może pan skorzysta panie Lubawski ?
    • Gość: bmm Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: 213.199.193.* 12.07.05, 18:35
      Pan Prezydent powinien sie zastanowić.Jednym z jego przydupasów /z czasów
      wojewody/jest także niejaki Chrabąszcz Krzysio wielki derektor w Piekoszowie
    • Gość: lotnik Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: 81.219.215.* 12.07.05, 21:33
      Panie Prezydencie, czy na tak ważne stanowisko jakim jest Prezes Lotniska Kielce nie powinno się zorganizować konkursu kandydatów? Skąd pewność, że Pan Nowak będzie najlepszym kandydatem na to stanowisko?
    • Gość: Ela Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:35
      Znam p. Jacka Nowaka uważam go za mądrego i dobrego czlowieka nie wiem skąd
      tyle zlośliwości wobec jego osoby. Czyżby zazdrość? Więcej dobroci w stosunku
      do drugiego człowieka.
      • hamsterek Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce 13.07.05, 09:37
        Dobra Nowak, nie podszywaj się po Elę !
        • Gość: anonim Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce IP: 81.219.215.* 14.07.05, 10:20
          Ale bzdury chrzanicie... jego siostra jest zakonnicą ale w Poznaniu, brat owszem
          księdzem, proboszczem ale w jakiejś wsi zabitej dechami. Mam rodzinę w Chemarze
          i troche o Nowaku wiem. Jedno na pewno mogę Wam powiedzieć w Chemarze rządzi
          bandka kumpli i ludzi, którzy nie są kompetentni, robią co chcą, czyli po prostu
          nic, biorą kase za siedzeniu na stołku, sprowdzają innych itd, a Nowak wyleciał
          z Chemaru bo się nie chciał podporządkować tym układom...
          • antybehemot Re: Przed wyborem prezesa spółki Lotnisko Kielce 14.07.05, 10:23
            czyli w Chemarze były układy anty Lubawskie ?? Dlaczego nie było konkursu na to
            stanowisko p WEL ??
            • mgr.prezio Zgłaszam ponadpartyjnego fachowca. 14.07.05, 14:54
              Jak się na prezia nie załapie, musimy mu dać jakąś fuchę.

www.cimoszenko.info/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka