Gość: poseł IP: *.proszowice.pl 22.08.02, 16:05 zapraszam do przeczytania dzisiejszego wydania Rzeczpospolitej ( ekonomia ) pozdrawiam Zbigniew NOWAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poseł Re: poselska aktywnośc - brzydkie córki AWRSP IP: *.proszowice.pl 22.08.02, 16:12 Gość portalu: poseł napisał(a): > zapraszam > do przeczytania dzisiejszego wydania Rzeczpospolitej ( ekonomia ) > > pozdrawiam > > Zbigniew NOWAK ti jest linki : www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020822/ekonomia/ekonomia_a_2.html oraz do "Polityki" artykuł z wczoraj " Zbrodnia bez kary"- przedawnienia polityka.onet.pl/162,1093670,1,0,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: poselska aktywnośc - brzydkie córki AWRSP 22.08.02, 16:55 Gość portalu: poseł napisał(a): > Gość portalu: poseł napisał(a): > > > zapraszam > > do przeczytania dzisiejszego wydania Rzeczpospolitej ( ekonomia ) > > > > pozdrawiam > > > > Zbigniew NOWAK > > ti jest linki : www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020822/ekonomia/ekonomia_a > .html"target="_blank">www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020822/ekonomia/ek > onomia_a_2.html</a> > oraz do "Polityki" artykuł z wczoraj " Zbrodnia bez kary"- przedawnienia http://polityka.onet.pl/162,1093670,1,0,artykul.html"target="_blank">p > olityka.onet.pl/162,1093670,1,0,artykul.html</a> mnie juz nic nie dziwi...wszystko dzieje sie na oczach ludzi i...???? nie pierwszy to przypadek i nie ostatni. Pewnym mozna byc ze ktos kasuje niezla dzialke, bo jak inaczej mozna wytlumaczyc powyzsze fakty? Jak napisal "ono" www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=60&w=2449681&a=2760313 w tym kraju nic nie jest normalne, i z tym sie zgodze, trzeba nam chyba wielu lat zanim powymieraja Ci i inni majacy uklady, naczerpia do swych kieszenie do granic mozliwosci, i tedy moze bedzie normalnie. Wtedy moze taki dziad, oczko, slowik lub inny odpowiedzialny np. za FOZZ bedzie rownie konsekwentnie scigany za swe przewinienia jak szary obywatel - czyli ja. Jak to mozliwe ze milionowe posiadlosci, masa pieniedzy pochodzaca z dzialalnosci kryminalnej nie jest do ruszenia? pisalo kiedys o tym WPROST - np. wille, samochody bossow nie sa do ruszenia - sama prokuratura tak twierdizla ;-) tymczasem ja gdy nie zaplace np skladki dla zlodziejskiego zusu to sciagna ze mnie ostatnia koszule! Co jest najciekawsze z zusem ze placimy skladki nie wiedzac co my z nich miec bedziemy-patrzac na to co sie dzieje.... malejaca ilosc placacych do pobierajacych, wyniki funduszy em. itd... cobysmy nie mowili i jak sie pienili nic nie zmienimy, umacniam sie w przekonaniu: albo sie tu zyje albo nie...pozostaje emigracja (do normalnosci) Odpowiedz Link Zgłoś