Dodaj do ulubionych

Co myslicie o liście LPR-na województwo ?

27.08.05, 10:41
W prasie lokalnej ciekawe reklamy człowieka nr1. spadochroniarza z Wrocławia
/tam już Go poznali z kazdej strony i Giertych rzucił go na Kielce i okolice/
Jasnie przewodniczacy młodzierzy wszechpolskiej-ten który nie widzi belki
w swoim oku a widzi źdźbło w cudzym .Radosław Parda !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:44
      Parda czy Pierda? Bo jakos nie moge zapamietac:)))). Czy my juz swoich nie mamy
      i na jakies niewydarzone spady musimy glosowac?
      • Gość: mw Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 22:49
        do.... bronx-a....PIERDOŁY, co ma problemy ze swoją pamięciom
        a niby skąd mamy mieć swoich, przecież to czerwone zagłębie, w którym czas
        zacząć budzić MYŚL EDUKACYJNĄ NARODOWEJ DEMOKRACJI
        ale z pewnością nie u takich miernot jak ty niewydarzony spadzie!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:14
          Ales sie musial opic! Ja nie mam klopotow z moja - jak to pieknie po polsku
          ujales - "pamięciom":))))). Co to jest "mysl edukacyjna narodowej demokracji"?
          Piszesz o obozach szkoleniowych dla skinow?;))
          Widzisz, i tego wlasnie nie lubie w takich partiach jak LPR. Fanatyzmu. Powiem
          wiecej, ja sie tego boje. Bo nie wyobrazam sobie, ze zyje w Korei podrasowanej
          ideologicznie.
          • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:15
            Zapomnialbym. Ja tutuejszy, a nie zaden niewydarzony spad z Wroclawia jak
            Pierda.
            • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:16
              Cos sie wzruszylem i literka mi sie dodala:).
          • Gość: mw Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 11:04
            bronx...widoczne jest u ciebie zmęczenie fizyczne i biologiczne, które jest z
            pewnością
            wyrazem zmęczenia ideowego i duchowego. Jest dowodem, że nie ma już w tobie
            wiary w wartości, które stworzyły ten świat.
            Przede wszystkim zaś twoje wypowiedzi świadczą o egoiźmie, polegającym na chęci
            życia tylko dla siebie. Konstatując można powiedzieć, że grozi ci utrata samego
            siebie, zaprzeczenie samemu sobie. Dowodem tego jest twoje "nie" ciągle wypowia-
            -dane wobec oczywistych faktów naszego początku i chrześcijańskiego dziedzictwa.
            LPR jest nadzieją dla Polski, nadzieją, że nawet mniejszość, którą cechuje
            głębokie przekonanie i równie głęboka siła duchowa odrodzi naszą Ojczyznę i
            starą Europę.
          • Gość: akslop Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 12:34
            bronx-siusiu
            Korea, w Polsce... jesteś chyba chory.... z ambicji, bezpłodnego zbuntowania...

Liga posiada ciągłość Myśli, Idei, Wartości, Tradycji równie starych, jak
            stara jest nowoczesna myśl polityczna w Polsce, a więc co najmniej mających
            ponad 100 lat. W szeregach Ligi są Seniorzy ruchu narodowego. Ciągle żywe są
            i twórczo rozwijane Idee narodowe sformuowane jeszcze w czasach R.Dmowskiego.
            My Polacy mamy spuściznę historyczną, a korzeniami sięgamy końca XIXw.
            Jest to Tradycja piękna - szlachetnej walki i czynu, niezłomności w realizacji
            narodowego interesu i wierności Sprawie Narodowej - aż po ofiarę z Krwi i Życia.
            • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:05
              To wodolejstwo mnie poraza.A konkretnie to czego chcecie? Chyba jednak czegos
              innego niz Dmowski?
              • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:07
                Do inteligentnych inaczej: jesli zmieniasz nick, to pamietaj, zeby zmienic
                komputer. Lub skorzystac z jakiegos programu dajacego mozliwosc zmiany IP. Bo
                widze, ze was sie prawdziwie namnozylo przed ekranem:).
          • Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.um.kielce.pl / *.um.kielce.pl 02.09.05, 13:05
            POPIERAM
    • Gość: dorka Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.196.3.* 27.08.05, 10:57
      Babo53, a co myślisz o kandydatach SLD? Co myslisz o Grzebisz-Nowickiej?
      Co myślisz o Stępniu i Kizińskiej?
      Czy Ty, Babo53, wiesz po co wybiera się posłów so Sejmu i jaką mają pełnić rolę?
      Czy Ty, Babo53, jesteś naprawdę tym, o czym piszą o Tobie na forum?
      • baba53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 27.08.05, 11:28
        MIła kobieto(?) Dorka daj dowód na to co pisza o mnie !
        Nie męcz mnie i innych wymyslaniem !
        • Gość: dorka Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.196.3.* 27.08.05, 11:38
          Babo53, o Tobie na forum piszą tak:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=27937768&a=27974287
          Czy Ty, Babo53, jesteś naprawdę wypryskiem?
          • baba53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 27.08.05, 12:11
            no cóż czytać potrafisz a zrozumieć to nie !
            Mimo wszystko dziękuje za wskazanie i pozdrawiam tropicielkę !
            • Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 27.08.05, 12:17
              Chyba rzeczywiscie Dorka nie zrozumiala, ze ma do czynienia z czerwona kur.a.
    • Gość: kielcz Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:20
      Podcieram sobie nią dolną część pleców
      • Gość: dorka Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.196.3.* 27.08.05, 11:24
        Gość "Kielcz", czy to znaczy, że wydaliłeś stolca?
        Czy Twój stolec był rzadki?
      • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:32
        Solidaryzuje sie z Kielczem:).
        • Gość: dorka Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.196.3.* 27.08.05, 11:41
          Gość "Bronx", czy Ty także akurat się wypróżniłeś?
          • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:25
            A ty juz przestalas krwawic? Obawiam sie, ze krew ci calkiem z mozgu
            odplynela...
            • Gość: jarek Krew z mozgu to odplynela Jolancie Kwasniewskiej IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 14:20
              z powodu krwawienia serca. A Dorka ma zwykla kobieca przypadlosc.
    • Gość: japa132 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:37
      co tak cicho o LPR-erze?
      • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:50
        Bardzo ciekawy artykul:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2889682.html
        • Gość: MIKI Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.05, 17:38
          Oszołomom nasze stanowcze nie :)
          • krzys23-1986 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 29.08.05, 18:31
            myśle że dzięki bogu te oszołomy nie dostaną żadnego mandatu z naszego
            województwa !!!!!!!
            • Gość: AKSLOP Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 23:42
              POCZYTAJ PRASĘ PATRIOTYCZNĄ to ci oszołomstwo samo wyjdzie z twojej główki
              www.racjapolska.pl
            • Gość: meg Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:09
              Obys byl prorokiem, Krzysiu!:)))
          • Gość: ird Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 23:49
            potrzebujesz odtrutki, bo dziś obficie używasz dla swojego młodego organizmu
            zabójczej trucizny GW, starając się jej dorównać rychło zgnijesz
            z LPR masz wielką przyszłość, jeśli zaufasz ocalejesz
        • Gość: ck Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 30.08.05, 14:05
          nikomu z was nie przyszło do głowy, np. to, że lista ta świadczy tylko i
          wyłącznie o czerwonych kielcach, że brak jest w tym mieście działaczy
          NARODOWCÓW, którzy utworzyliby prawdziwe, patriotyczne organizacje właśnie
          takie jak LPR, MW. Potraficie na tym forum tylko obrzucać innych błotem, a
          sami jesteście czerwoną miernotą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • grodek1 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 30.08.05, 14:09
            A kto to jest LPR ?
            • Gość: DÓRAN Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 23:37
              LPR to:
              Stronnictwo Liga Polskich Rodzin zostało zarejestrowane 30 maja 2001roku
              od tego momentu bierze z sukcesem udział we wszystkich wyborach, jakie odbyły
              się w Polsce. Przedstawiciele LPR zasiadają w polskim parlamencie, samorządach
              wszelkiego stopnia oraz w Parlamencie Europejskim. Wszędzie realizują zasady
              prymatu interesu narodowego.
              Działalność polityczną, zawodową i społeczną członkowie LPR traktują jako służbę
              BUGU, POLSCE I NARODOWI
              Liga Polskich Rodzin zmierza do zdobycia decydującego wpływu na władzę w
              państwie i samorządach lokalnych, a sprawowanie władzy zbuduje na tradycyjnym
              ładzie moralnym Narodu, z fundamentalną rolą chrześcijaństwa, etyki i systemu
              wartości. Celem nadrzędnym prowadzonej przez Ligę wszelkiej działalności jest
              kontynuacja tradycji i kultury narodowej, poprawa poziomu etyczno-moralnego
              Narodu i funkcjonowania Państwa, zachowanie nienaruszalności terytorialnej,
              zasadnicza przebudowa struktur Państwa, przywrócenie fundamentalnej roli
              edukacji i nauki wychowania, kultury i gospodarki w kształtowaniu rozwoju
              demograficznego i dobrobytu Narodu.
              • Gość: scyzoryk Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.pl 10.09.05, 12:09
                Dajcie spokój z ideologią LPR... to byli komuniści jak inni a tylko by zamykali.
                To żadna idea,to poprostu chęć władzy.. Oni już byli i uważam że powinni ludzie
                głosować na tych którzy nie byli w sejmie wogóle i są mało znani. To wtedy
                oczyścimy Parlament i rząd z czerwonej komuny...
        • Gość: bronx II Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 30.08.05, 14:15
          ....ciekawy artykuł, dla takich popaprańców jak ty czerwońcu...
          to pokomunistyczne dziecko, które na plecach LPR weszło do europarlamentu, a
          teraz ssssyczy, że był w sekcie, obrzydliwy tekst artykułu.....
          dobrze że już teraz LPR oczyszcza się z agentów!!!!!!!!!
    • Gość: chłop53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 30.08.05, 14:34
      do baba53
      człowiek nr1 na liście LPR-u
      młody, mądry, wykształcony i doświadczony NARODOWIEC, który działa dla dobra
      swojego kraju, w ktorym żyje i pracuje...
      • baba53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 30.08.05, 15:48
        nie dośc iż małpujesz to jeszcze kawały sadzisz !
        • Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 30.08.05, 16:09
          A kto by sie chcial malpowac taki czerwony smierdzacy wyprysk w du.ie, jak Ty?
          • baba53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 30.08.05, 17:37
            mały LPR-owcu nawet butów nie umiesz czyścić a dopiero dyskutować!
        • Gość: chłop53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 12:40
          ...człowiek od małpy pochodzi....hihihihihihihihi
    • Gość: breslauer Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.05, 16:58
      Otoz jakem wroclawianin z urodzenia i ducha za prawde powiadam Wam nie
      glosujcie na tego mlokosa Parde. Jest to czlowiek butny i nic w sumie nie wart.
      We Wroclawiu nie kandyduje, bo przepadlby z kretesem.

a milosnikom lpr polecam jeszcze jeden tekst...

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2891875.html
      • Gość: kik Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 23:17
        ten tekst, ktory polecasz innym jest ciebie wart... przeczytej ten niżej!!!!!
        kandydat do Sejmu, prawnik Radosław Parda jest nadzieją dla Polski
        bardzo aktywny od 1993 roku w ZHP, członek LPR od początku jej istnienia,
        w 2003r wybrany do do Rady Politycznej LPR, członek Rady Naczelnej MW, działacz
        samorządowy w sejmiku wojewódzkim, w ramach Grupy Ratownictwa Medycznego
        związany z Polskim Czerwonym Krzyżem, wraz z posłami do Parlamentu
        Europejskiego zorganizował ponad pięćdziesiąt konferencji na temat Konstytucji
        Europejskiej, przeciwstawiał się paradzie homoseksualistów, organizował
        kilkutysięczny Marsz Normalności w obronie rodziny.
        a ty jako wrocławianin, POLAK bez ducha, bez ukształtowanej postawy
        obywatelskiej i patriotycznej dostosowałeś się do czasów niewoli, brak w
        tobie "wychowania narodowego", nowoczesnego, czynnego patriotyzmu....
        • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:22
          Coraz czesciej mam wrazenie, ze to jakis kabaret, a nie porzadne kieleckie
          forum:)))). Mam pytanie: od kiedy ZHP bylo zwiazane z LPR ideologicznie, bo
          jakos nie moge sobie skojarzyc:)))).Ile lat mial Pierda w 1993 roku, ze juz
          zaczal byc aktywny?
          Taki Marsz Normalnosci jest naprawde jedynym marszem, ktory powinien byc przez
          LPR organizowany:))). Jestem za!
          • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:26
            Juz wiem, mial wtedy 14 lat, bo urodzil sie w 1979... To ja jakis zapozniony w
            aktywnosci bylem:(((.
            • grodek1 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 31.08.05, 08:34
              Ktory z Politykow powiedzial, Polska, Polska ponad wszystko ?
            • Gość: franio Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 195.205.240.* 31.08.05, 08:53
              Ty ciągle jesteś zapóźniony i to nie tylko w aktywności. Pewnie dlatego, że
              własne żygi przesłaniają Ci świat.
              • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:18
                Jesli ci sie wydaje, ze ty "żygasz", to musze cie rozczarowac. Ty tak naprawde
                rzygasz:)). To pewnie bardziej boli.
                • Gość: franio Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 195.205.240.* 31.08.05, 10:34
                  Sam się przyznałeś, że wymiotujesz i wymioty zalały Ci kaprawe czerwone oczka :)
                  • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:28
                    Nie umiesz chyba czytac. Pisac tez nie, co udowodniles na tym forum:). Dyskusja
                    z toba jest nieco zabawna, musze przyznac, bo oprocz fanatyzmu, powtarzania
                    gornolotnych -bezbrzeznie pustych- hasel, porazajacych swoim prymitywizmem
                    opinii, obrazania potencjalnych wyborcow itd... nie ma w nich nawet jednego
                    slowa, ktore mogloby wplynac na moja decyzje wyborcza. Dyskusja ta jest jednak
                    uzyteczna z jednego powodu. Pokazuje, kto naprawde tworzy LPR. Ta milosc
                    blizniego, jaka prezentujecie na forum, szczerze mnie wzrusza. Ja tez was
                    lubie:). Obawiam sie jednak, ze wasze miejsce jest w izolowanym osrodku kultu
                    Giertycha. W sumie wtedy byscie mi nie przeszkadzali:).Bom milosciw i
                    milosierdzie nie jest dla mnie tylko slowem.
                    • Gość: franio Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 195.205.240.* 31.08.05, 19:05
                      A jakie i na co masz Ty obrzygańcu argumenty?
                      Owszem, masz jeden – wymiotujesz.
                      A co do dyskusji z Tobą, to z obrzygańcami się nie dyskutuje.
                      • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:49
                        Czy ty czasem nie zjadles czegos mocno nieswiezego?
            • Gość: mw Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 11:34
              do bronxa...cyt. "...to ja jakis zapozniony w aktywnosci bylem"
              opóźniony to jesteś do dziś, wyssałeś ten brak aktywności z mlekiem matki,
              która w latach niewoli tylko tym mogła cie karmić
              Radosław Parda to prawnik z twardymi poglądami, nie pozwala sobie na bierność,
              opieszałość, defetyzm, pesymizm, frustracje i bezpłodne zbuntowanie wobec
              rzeczywistości. To człowiek czynu, ciagłej, ofiarnej pracy, codziennego trudu.
              Chce działać, walczyć i swoim wysiłkiem zmieniać rzeczywistość, w realizacji
              tego pomoaga mu Liga.
          • Gość: RP Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 12:13
            "porzadne kieleckie forum" oj żałosny jesteś bronx
            ty miernoto zżera cie twój brak zaangażowania w sprawy Ojczyzny
            jesteś krzykaczem i pieniaczem, który nic nie wnosi do społecznego dobra
            Radosław Parda poważnie podchodzi do swoich patriotycznych obowiązków.
            Pozytywnie i aktywnie działa, a inni?... tacy jak ty na tym forum bierni,
            sfrustrowani, zbuntowani z jakże swojskim "nurzaniem się" w polskim bagnie i
            żadnych owoców....poza tym porządnym kieleckim forum
            • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:32
              Wiecej wnosze do spolecznego dobra niz ty. Obrazanie mnie niewiele ci da, ale
              bardzo mnie bawi czytanie poswiadczen twojego wysilku umyslowego. Jestem
              sfrustrowany, gdy sobie pomysle, ze tacy ludzie jak ty naprawde istnieja. JEST
              TO DLA MNIE DUZA NIESPODZIANKA:).
              • Gość: franio Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 195.205.240.* 31.08.05, 19:09
                Wcale nie jest dziwne, że zapóźniony obrzyganiec krzyczy, że dla niego jest
                niespodzianka :)))
                • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:47
                  Odnioslem jednak sukces, bo nauczylem cie pisac twoje ulubione slowo "rzygac".
                  Teraz mozesz spokojnie imponowac (albo raczej "impotentowac") swoim kolegom.A
                  co? Pokrzyczec tez juz (wedlug Ciebie) nie wolno?:)))
    • Gość: z boku Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.chemar.com.pl 31.08.05, 09:54
      Nie należę do żadnej partii i staram się być z boku ale gardzę faszyzmem a więc
      lpr. Metody chamskie i bezczelne. Każdy człowiek powinien pogardzić tymi którzy
      podcierają dupsko "deklaracją wierności" W imię Boga i tak dalej....żałosne.
      Przypomina mi to lojalki podpisywane wiadomo kiedy. I jeszcze jeden tekst:
      Lepiej mieć miernych ale wiernych. Ha tam już są mierni więc nie głosujmy na
      miernych, są mądrzejsi na tym świecie.
      • Gość: franio Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 195.205.240.* 31.08.05, 10:36
        Czyli uważasz, że LPR to faszyści? Podaj konkrety.
        A czy komunistami też gardzisz?
        Oni są przecież większymi zbrodniarzami niż faszyści.
      • Gość: ck Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 31.08.05, 11:56
        do gościa, z boku...
        a może zbók, to bardziej do takich będących z boku...
        każdy czyn LPR-u ma motywację szlachetną i prawą, ludzie działają bo takie jest
        ich zadanie, bo Ktoś ich do tego powołał, bo tak się należy, bo po to żyjemy w
        naszej Ojczyźnie, bo... tego nie trzeba nawet uzasadniać.
        Każdy patriota, szczerze i ofiarnie kochajacy swoją Ojczyznę, tak to rozumie i
        czuje.Liga idzie po władzę, by służyć Narodowi, aby Polska była taką o jakiej
        marzymy. Abyśmy byli jej godni!

• Gość: meg Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:40
          Ten watek mnie dobil. Sadzialam, ze myslenie jest aktem indywidualnym, ale
          widze jasno, ze niektorzy musza miec umysl zbiorowy... Smutne to.
          • baba53 Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 01.09.05, 10:43
            Gość portalu: meg napisał(a):

> Ten watek mnie dobil. Sadzialam, ze myslenie jest aktem indywidualnym, ale
            > widze jasno, ze niektorzy musza miec umysl zbiorowy... Smutne to.
            smutne to iż taką masz konkluzję !
            • Gość: meg Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:55
              Babo, watek mnie dobil, bo nie sadzilam, ze az taki stopien fanatyzmu jest
              mozliwy. Chyba trzeba sie zaczac bac;).
              • miskorabol Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 01.09.05, 11:01
                na tym to polega głosuj na LPR i MW(rzechsmieszna) bo jak nie to ...... itp.
                itd.
                • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:13
                  Jak Kielce - Kielcami, nie bedzie Pierda rzadzil nami!
                  • Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 11:25
                    Gość portalu: bronx napisał(a):

> Jak Kielce - Kielcami, nie bedzie Pierda rzadzil nami!

Za Patrycja z Warszawy:

Bo mnie w Kielcach, jak w wychodku,
                    Dobrze jest przy Stepniu Wlodku.
                    • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:26
                      Wole siedziec juz w wychodku,
                      niz po Pierdzie poczuc smrodku:)))
                      • Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 13:14

> Wole siedziec juz w wychodku,
                        > niz po Pierdzie poczuc smrodku:)))

To juz nie chcesz siedziec w chlewie
                        Na laskawym Stepnia chlebie?
                        • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:19
                          To juz lepszy Stepien Wlodek
                          Niz po Pierdzie chocby smrodek.
                          Wole siedziec i w chlewiku
                          niz miec Pierde na swieczniku.
                          • Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 13:26
                            Czyli
                            Czy w kibelku, czy w chlewiku,
                            Stepien Wlodek na swieczniku?
                            • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:11
                              Czy, Jarku, lato, czy, Jarku, zima,
                              glosowac bede na kielczanina.
                              Widze, ze cie okrutnie odurzyl z wychodka smrodek
                              I obcy Pierda lepiej cie bierze niz lokalny Wlodek.
                              Ja jednak stwierdze sobie spokojnie,
                              bede glosowac - jak mi wygodnie.
                              Nic ci do tego moj fanatyku,
                              co sie dzieje w naszym chlewiku,
                              wole juz patrzec na Stepnia Wlodka
                              niz sie z Mlodzieza Wszechpolska spotkac.
                              Na tym koncze, moj drogi panie,
                              bo jeszcze ci sie cos zlego stanie;).

• Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 08:53
                                Czy bronksie zima, czy bronksie jesien
                                Po Kielcach gminna opowiesc niesie,
                                Ze Kielczan bardzo zla dola spotka,
                                Gdy zaglosuja na Stepnia Wlodka

I w tym jest racja, moj drogi Panie
                                Ze w Kielcach, wielka radosc nastanie,
                                Gdy ci co nie chca zyc wciaz w wychodku
                                Postawia krzyzyk na Stepniu Wlodku

Ty mozesz zostac w swoim chlewiku
                                I Wlodka Stepnia miec na swieczniku
                                Lecz zwaz, ze w chlewie, tak mowi zycie,
                                Trwa ciagla walka swin przy korycie.

Wiec nie miej zalu, moj mily bracie,
                                Ze wiele osob za swinie ma cie.
                                • Gość: bronx Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:25
                                  Ty tez nie miej do mnie zalu Pierdy wielbicielu,
                                  Na szczescie - glupcow w Kielcach nie ma wielu.

• Gość: jarek Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 10:52

> Ty tez nie miej do mnie zalu Pierdy wielbicielu,
                                    > Na szczescie - glupcow w Kielcach nie ma wielu.

Kilku głupcow? To przeminie.
                                    Gorzej, ze zostaly swinie.
                                    • Gość: bzik Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:00
                                      Brakuje mi czegos o rzyganiu. Moge prosic?:))))
                • Gość: jarek Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 11:22
                  Za Patrycja z Warszawy:

Czy to prawda, powiedz bracie,
                  O tym szepca skrzaty w chacie,
                  O tym mowia i w powiecie,
                  Ze ten C...a, doktor przecie,
                  Swego rodu jest zakala,
                  Bo ma kuske calkiem mala?

I ta kuska, nie za duza,
                  Od dziecinstwa C...e wkurza.

I juz pewnie wiecie sami,
                  - C...a woli z robalami.

A robale, jak robale,
                  Czlonka sie nie wstydza wcale,
                  A szczegolnie ten z miednica,
                  Gotow wejsc jest odbytnica.

Moj Robalku, moj czerwony,
                  Gdybys poszukiwal zony,
                  To tak, jak tradycja chce,
                  Szybko wstap do eselde.

Chociaz robal, ten z miednica,
                  Nie brzydzi sie odbytnica,
                  Lecz docenmy tego zucha,
                  Co pokazał tu hart ducha,
                  Bo nam wyznal calkiem szczerze
                  - W co ja bez zastrzezen wierze –
                  Ze jest juz debilem troszke
                  I glosuje na C...e.

Te robale, chcesz, lub nie,
                  Skupiaja sie w eselde,
                  A nasze glowne zadanie
                  - Zrobic tam odrobaczanie.

Tak to robal, w okamgnieniu,
                  Dal asumpt memu natchnieniu.

„Oto co sprawila menda –
                  Na tym konczy sie legenda”.
                  • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 12:37
                    A co ma C.... do LPR i MW? Ja nie glosuje na lewice, ale wy akurat mnie
                    przerazacie. Glownie poziomem umyslowym.
                    • Gość: jarek Re: Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 01.09.05, 13:15
                      Przypomnialem Robalowi utwor o Nim i o Jego milosci.
                      • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:19
                        Wniosek z tej dyskusji: Pierda gardzi Kielcami, ale chce u nas wygrac. Dlatego
                        straszy mnie swoim blednym wzrokiem z plakatow, ktore sa juz wszedzie. Nawet na
                        wychodkach kieleckich:).Bo Pierda nie boi sie smrodku, moze wisiec na kazdym
                        wychodku.
                        • Gość: jarek Re: Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 08:57
                          - Nie zauwazylem w tym watku zadnej dyskusji,
                          - Nie wiem, czy Pierda, czy ktos inny gadzi Kielcami, bo to nie zostalo
                          dowiedzione,
                          - Skoro sie boisz wzroku z plakatu, to Twoj problem,
                          - Nie wiem, gdzie wisi Pierda, ale odnosze wrazenie, ze Ty traktujesz Kielce
                          jak wychodek, niczym slawny Stepien Wlodek.
                          • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:52
                            Nie zauwazyles zadnej dyskusji, bo z wami nie da sie dyskutowac. Wymiana zdan z
                            toba byla dla mnie jednak bardzo zabawna. Oprocz powtarzania wpojonych wam
                            przez Giertycha hasel, niczego nie umiecie wyrazic swoimi slowami. Zyciorys
                            Pierdy podaliscie w stylu iscie komunistycznym (aktywny dzialacz w wieku 14
                            lat). Akurat nie bede glosowac na Stepnia, ale jesli bylby tylko taki wybor:
                            Pierda czy Stepien, wybiore Stepnia. Bo jest stad. I kwestia, czy Stepien cos
                            wypije, czy nie, jest malo istotna. Przynajmniej normalny facet! Wiesz, kto w
                            ogole nigdy nie pije? Osoby, ktore jada na psychotropach.I taki wlasnie wzrok
                            typu "pijany inaczej" posiada twoj kandydat z Wroclawia.Dzieki, ale nie
                            skorzystam z oferty. Poza tym zwroc uwage swojemu kandydatowi, ze oblepia
                            plakatami drzewa. I drzewa tez go nie lubia.
                            • korcipola Re: Robale z miski 02.09.05, 10:04
                              Masz rację Bronx – nie gadaj z oszołomami.
                              A czy zastanowiłeś się, czy nie zagłosować na SdPl? Oni tam chyba lubią seks
                              grupowy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=26872310&a=28505623

Mnie to kręci i gdybym miała pewność, to już bym zagłosowała rękami, nogami i
                              wszystkimi innymi częściami ciała.
                              A z tym piciem, to masz świętą rację. Kto nie pije, ten musi jechać na
                              psychotropach. Przecież wszyscy wiemy, że Aleksander Kwaśniewski nie pije. A w
                              Charkowie bolała Go goleń i jechał na psychotropach i dlatego się zataczał i
                              bełkotał.
                              Podobnie Wojciech Jaruzelski. Nie pije. Jechał na psychotropach, kiedy ratował
                              Polskę i rozprawiał się z tymi bandytami.
                              • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:07
                                Kobylybbb, daj spokoj. Nie wierze, ze jestes zwolennikiem Pierdy. Za
                                inteligentny na to jestes.
                                • korcipola Witek moim idolem jest! 02.09.05, 10:22
                                  Ja sobie wypraszam!!!!!!!!!
                                  Ja nie jestem żaden zwyrodniały „kobylybbb”. Ja jestem uczciwa i ciężko
                                  pracująca Pola.
                                  Lubię ludzi, którzy bawią się w grupie. I dlatego podoba mi się pan Witek Kowal
                                  z SdPl.

A wszystkie pie.dy i inne tego typu rzeczy to mam, mówiąc nieparlamentarnie, w
                                  tylnej części ciała.
                            • Gość: jarek Re: Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 10:16
                              Dlaczego piszesz do mnie z „wami”, „wam”, „podaliscie”?
                              Czy ja w ktorymkolwiek momencie opowiedzialem sie za Pierda i dalem do
                              zrozumienia, ze jestem z Nim zwiazany?
                              Kryterium posla, to nie ma byc „facet stad”. Ja w ogole nie wspominalem o
                              piciu, a kandydat nie jest „moj”.
                              A swoja droga, czy to prawda, ze Stepien uchlal sie wczoraj z towarzyszami, a
                              dzisiaj jest w pracy pod wplywem alkoholu?

PS.
                              A nie lubie po prostu, gdy ktos stara sie kogos zdyskredytowac przy pomocy
                              prymitywnych chwytow pochodzacych z repertuaru komunistycznych swin. I chcialem
                              pokazac, ze te bron mozna odwrocic. A odwrocenie moze byc bolesne.
                              • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:32
                                Jarku, ja akurat nie specjalizuje sie w prymitywnych chwytach, nikogo tez nie
                                wyzywam od robali i swin (czerwonych, rozowych i innych). Stepien jest mi mocno
                                obojetny, byla to dla mnie raczej zabawa, ktora miala pokazac, kim tak naprawde
                                sa zwolennicy Pierdy.
                                A serio: uwazam, ze jesli mamy miec swoich przedstawicieli w polskim
                                parlamencie, to przedstawiciele ci powinni pochodzic z naszego regionu. To
                                wszystko. Poza tym wieszanie Pierdy na wszystkim w zasiegu wzroku moze wywolac
                                przeciwny skutek. Najbardziej wkurza mnie Pierdy wieszanie na drzewach.
                                Naszych - kieleckich. Bo na wroclawskich byc moze jest to dozwolone.
                                • Gość: jarek Re: Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 10:51
                                  Ponawiam pytania - kto jest tym zwolennikiem Pierdy? W ktorym miejscu sie
                                  ujawnil?
                                  W ktorym miejscu ja okazalem sie swolennikiem Pierdy?
                                  W ktorym miejscu przytoczono dowod na Pierdy nikczemnosc.
                                  Wskaz prosze. Wykaz chociaz raz, ze obcy Ci jest sposob argumentacji czerwonych
                                  szumowin.

To Ty nadales wulgarny ton tej wymianie zdan.
                                  A to wyjatki z Twoich pierwszych wypowiedzi:

„Parda czy Pierda? Bo jakos nie moge zapamietac:)))). Czy my juz swoich nie
                                  mamy i na jakies niewydarzone spady musimy glosowac?”

„Widzisz, i tego wlasnie nie lubie w takich partiach jak LPR. Fanatyzmu. Powiem
                                  wiecej, ja sie tego boje. Bo nie wyobrazam sobie, ze zyje w Korei podrasowanej
                                  ideologicznie”.

„Zapomnialbym. Ja tutuejszy, a nie zaden niewydarzony spad z Wroclawia jak
                                  Pierda”.

Czy zaprzeczysz, ze to Ty jestes inicjatorem tak milej wymiany zdan?
                                  Cz zaprzeczysz, ze Ty pierwszy okazales sie prymitywem i chamem?
                                  • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:29
                                    A kto gadal ciagle o rzyganiu i swiniach? To sa chyba twoje ulubione slowa, nie
                                    moje.Poza tym uwazam te dyskusje za skonczona. Ide sie cieszyc pieknym dniem. I
                                    moge byc czerwona szumowina, prymitywem i chamem, jesli to oznacza, ze paru
                                    ludzi po przeczytaniu tego watku zobaczy, kim sa ludzie wspierajacy LPR.
                                    Czy ja gdzies nazywam Cie chamem i prymitywem (o czerwonej szumowinie nie
                                    wspomne)? Bo tobie jakos te slowa lekko przychodza.
                                    • Gość: jarek Re: Robale z miski IP: *.block.alestra.net.mx 02.09.05, 11:48
                                      Pomimo moich prosb nie odpowiadasz, a dalej klamiesz, dlatego zmuszony jestem
                                      uznac, ze jestes, przykro mi to powiedziec, klamca i oszczerca.
                                      Nigdzie nie mowilem o rzyganiu i swiniach, chociaz nie ukrywam, ze swinie w
                                      pewnym momencie wyszly, bo pasowaly do poziomu wypowiedzi. W tym Twoich.

A teraz stwierdzam - jestes chamem i czerwona szumowina, bo o tym swiadcza
                                      Twoje wypowiedzi od poczatku tego watku. O tym swiadcza Twoje bezczelne
                                      klamstwa i trwanie przy nich.
                                      Tak postepuja chamy, czerwone szumowiny i swinie.

Czasami uwaza sie, ze powiedzenie prawdy jest chamstwem. Ja powiedzialem Ci
                                      prawde i to udowodnilem.
                                      Pewnie jestem chamem? :)))
                                      • Gość: bronx Re: Robale z miski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:02
                                        Chyba nie sadzisz, ze siedze caly dzien przed kompem i czekam na twoje
                                        pierdniecia? Jestem czerwona szumowina, chamem i swinia, moge wiec tak
                                        napisac;). Dzieki za pozwolenie. Powiem ci - jak czekista czekiscie. To byl
                                        miodzio na moje serce. Tyle komplementow jednoczesnie:). Jesli czyms sie roznie
                                        od ciebie, to jestem z tego dumny:).I tego sie bede trzymac!
                                        Oczywiscie, widze jasno, ze w ogole nie jestes zaangazowany w dzialalnosc LPR,
                                        chciales tylko przytrzec mi nosa, "zaimpotentowac" mi swoja inteligencja i
                                        pokazac, jakie sa Kielce i kielczanie - twoim zdaniem. Hmmm...No i chyba
                                        pokazales. Teraz ci tez szybko nie odpowiem, bo ide robic cos bardzo
                                        ciekawego:))). Jedno bedzie zwiazane z moja reakcja na metody dzialania twojej
                                        partii (tej, ktorej absolutnie nie popierasz), a to drugie - pozwoli mi usnac z
                                        usmiechem na ustach. O innych czesciach ciala nie wspomne:). Moze bys
                                        sprobowal? Zamiast sie zajmowac poezja i wyzywaniem innych?
                                        PS. Musze przyznac, ze jestes naprawde uprzejmym i eleganckim mezczyzna. Tylko
                                        uprzejmy i elegancki mezczyzna moze napisac do kobiety - cytuje:
                                        Gość: jarek 27.08.2005 12:17 + odpowiedz
                                        Chyba rzeczywiscie Dorka nie zrozumiala, ze ma do czynienia z czerwona kur.a.

Pozdrowienia dla znawcy drobiu.

• baba53 Re: Robale z miski 02.09.05, 09:15
                          zrobłam ten wątek w celu pokazania jak partie gardzą "nami" wyborcami
                          rzucając w teren ludzi niechcianych na swych terenach ,uważają iż wyborcy
                          w terenie nie mają swoich kandydatów tylko trzeba im "pomóc" dając swojego !
                          • Gość: wiedzący Czy miejscowy, swój Włodzimierz Stępień IP: *.cjb.net / 195.116.242.* 02.09.05, 09:39
                            jest dzisiaj w pracy trzeźwy, po wczorajszej „kampanii wyborczej”?
                            On nie gardzi, On poi towarzyszy wódą.
    • Gość: Bod Póki co pierda na każdym drzewie na wsi......... IP: *.kielce.net.pl 02.09.05, 09:05
      Jak jadę do domu to na drzewach Pierda abo jakaś emerytowana lalka z PESELA , a
      co skrzyżowanie to galeria potworów ; No i jest też afera Schrek jest zielony ,
      a jakiś kolo sie podszywa !?
      • Gość: wielbicielkaBoda:) Re: Póki co pierda na każdym drzewie na wsi...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:03
        Z tym nie moge sie absolutnie zgodzic. Szrek byl czerwony, teraz dojrzal i stal
        sie zielony. Niektorzy tak maja:))).
    • ak1971 Do JARKA 02.09.05, 13:20
      Popieram bronxa. Jarek to cham. Z tej czści miernych ale wiernych którą chce
      wybrać mutant Giertych. Nie rozmawiać z prostakami!!!!!!!!!!
      LPR. Metody faszystowskie. fee
      • Gość: marzenka Re: Do JARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:48
        Dzisiaj przechodziłam koło stolika LPRu na Sienkiewce. Okazało się, ze siedząca
        tam trójca męska poluje na naiwnych, którzy naprawdę uwierzyli w zlikwidowanie
        naszego województwa. Na listach leżacych na stoliku byly dane osobowe wymagane
        wcześniej przy popieraniu kandydatów na posłów/senatorów. Łącznie z numerami
        PESEL. Po co takie dane LPRowi?
        Na moje pytanie skąd się wzięła tak popularna w kręgach LPRu informacja o
        likwidacji województwa świętkrzyskiego, usłyszalam: "Tak było napisane w
        Trybunie". Nie wiedziałam, że Trybuna jest oficjalnym źródłem informacji dla
        LPRu. No comment.
        Przykre, że w takie akcje angażuje się przyszła inteligencja.
        • dency Re: Do JARKA 03.09.05, 07:24
          ...no cóż bronx, nie dowiedzieliśmy się w końcu kim jest pan parda. wiemy
          natomiast coś więcej o rzyganiu, odcieniu i rasach świń o tym, że liga ma być,
          bo musi.... każde pytanie o intencję danego kandydata, kończy się odpowiedzią,
          która mało ma do czynienia z jakąkolwiek konwersacją. wyzwiska, wykręty,
          obrzucanie błotem konkurencji.....czy taki model dojścia do władzy obrała liga?
          masz rację, że ich wypowiedzi bardziej zniechęcają....ba! powiem więcej,
          zachęcają do głosowania na każdego innego, byle nie na nich....
          mam tylko bronx prośbę!!! nie wdawaj się z nimi już w te dyskusje, bo to nie
          ten poziom. wiem, że to śmieszne i zabawne jak gość wije się w wymyślaniu obelg
          a póxniej się z tego wycofuje....
          pozdrawiam serdecznie
          P.S. a może liga wytypowała by jakiegoś przedstawiciela na forum, który potrafi
          odpowiedzieć na szereg gnębiących nas pytań, nie schodząc przy tym do poziomu
          latryny.....
          • Gość: bronx Re: Do JARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:33
            Dzieki za slowa wsparcia:). Juz nie bede:).To ten kielecki temperament!:)))
            • dency Re: Do JARKA 03.09.05, 19:25
              Baaaaa....... :D
              • Gość: bronx Re: Do JARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:40
                Poza tym moj czas - jak Giertych - jest ograniczony:).
    • Gość: z boku Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.chemar.com.pl 05.09.05, 08:24
      Chcieliście dowodów faszyzmu propagowanego przez LPR ?
      Proszę bardzo:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2898240.html
      Mierni ale wierni. BBuuahahahahahahhahahahha
      Takich ludzi chcecie w sejmie?
      Żenada. Faszyści chcą nami rządzić. Pierda do pierdla.
    • Gość: czerwony pająk Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.pl / *.pl 07.09.05, 15:20
      CAŁKOWITE DNO - LPR to zgromadzenie ludzi WALNIĘTYCH KRZYŻEM W CZÓŁKO.
      • Gość: bystrzak Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:04
        To prawda. To znaczy... to pierda:-)))...
      • Gość: !!!!!!! Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? IP: 213.199.193.* 22.09.05, 12:56
        o właśnie tylko czerwony robal mógł tak napisać, ale po wczorajszej ostatniej
        wizycie .....już nie będziesz miał okazji tego robić!!!!!!!!
    • Gość: abi nacjonalizm STOP IP: 81.6.129.* 09.09.05, 14:59
      powiem jak do chlopca z mw, wyPardalaj z Kielc!!!
    • dency Re: Co myslicie o liście LPR-na województwo ? 10.09.05, 21:43
      ....babo53 !!!!!! czemu się nimi tak przejmujesz? znam państwo, które weźmie
      ich pod swą opiekę..... to państwo Gucwińscy......!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka