Gość: bzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:04 I to mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzik Re: LPR przegrała w sądzie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:05 Czekam na reakcje PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re:o Boże!!!!!! IP: 217.97.156.* 08.09.05, 09:07 24 godziny czasu to musi być bardzo dużo!Może ktoś zacznie zwracać uwagę JAK się pisze poprawnie.Lubię jeszcze "na dzień dzisiejszy".Panie Miodek,ratunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re:o Boże!!!!!! 08.09.05, 09:14 A co ma do tego www.krakow.pl Nic z tego nie rozumiem, Kielce to Kielce, Krakow to Krakow, moze by Nam ktos to wyjasnil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcyk Re:o Boże!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 01:03 Nie stresuj sie, moze godzina dla pewnych osob nie oznacza czasu:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Re: LPR przegrała w sądzie z PiS IP: *.dsl.vf.pl 08.09.05, 09:19 Jedynym źródłem informacji, na którym opierali się działacze LPR, jest artykuł w "Trybunie". Roman co oni czytają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcyk Re: LPR przegrała w sądzie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 01:05 Moze maja zadanie, zeby czyms sie podcierac. A nieprawomyslni nie tylko sie podtarli, ale jeszcze wczesniej niezle poczytali. Skandal!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz St. Goraj Re: LPR przegrała w sądzie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:03 Dzisiaj o godzinie 17.30 wyrok się uprawomocnił. Sąd Apewlacyjny w Krakowie odrzucił w całości zażalenie Ligi Polskich Rodzin i utrzymał w mocy postanowienie Sądu Okręgowego w Kielcach. Mariusz St. Goraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcyk Re: LPR przegrała w sądzie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:06 I to mnie naprawde cieszy. Pozdrawiam Cie, Mariuszu:)Dobra robota!:) Odpowiedz Link Zgłoś