Gość: wildcat IP: 195.94.204.* 05.09.02, 11:20 Zapraszam na stronę Regionalnego Forum Samorządowego - Staszów, www.forum.staszow.com oraz na stronę wyborczą: www.wybory.staszow.com Pozdrawiam, Mariusz Zdeb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarm Re: Strona Forum Samorządowego 05.09.02, 11:48 Gość portalu: wildcat napisał(a): > Zapraszam na stronę Regionalnego Forum Samorządowego - Staszów, > www.wybory.staszow.com Powiem ze jestem stanie szoku (pozytywnego) ;-) sam serwis rewelacja, natomiast strony komitetow...katastrofa, ale coz, strony swiadcza o ich autorach, i tak: Samorządowe Porozumienie Obywatelskie samorzad2002.wybory.staszow.com/ - gratuluje!!! to jest podejscie do tematu;-) Sojusz Lewicy Demokratycznej ) miasta Staszów sld.wybory.staszow.com/ - choc nie sympatyzuje, to przyznam wysokie noty w porownaniu z innymi wymienionymi tu serwisami. REGIONALNE FORUM SAMORZĄDOWE www.forum.staszow.com/ - powiedzmy ze jest znosnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Strona Forum Samorządowego IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 12:37 A ja mam wogole pozytywną opinie o www.staszow.com Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Strona Forum Samorządowego 05.09.02, 12:52 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > A ja mam wogole pozytywną opinie o www.staszow.com eee, no przeca pisalem... ja takze, czepiam sie tylko stron komitetow wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Strona Forum Samorządowego IP: 195.94.204.* 06.09.02, 08:25 > ja takze, czepiam sie tylko stron komitetow wyborczych w sumie to najwazniejsza jest informacja..... a tej np. na "SLD" troche malo, "SPO" wczrsniej "Samorzad 2002" wogole wyrzucil.... jedynie na stronie "RFS" jest sporo konkretnych informacji, sa np. dokonania, udokumentowanie spotkan, rozwijajacy sie program, juz dzisiaj widze pdf ulotki wyborczej pozdrawiam, obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcat Re: Strona Forum Samorządowego IP: 195.94.204.* 09.09.02, 14:26 > A ja mam wogole pozytywną opinie o www.staszow.com dziękujemy, miło nam to słyszeć..... 2-osobowa redakcja staszow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witkowski Re: Strona Forum Samorządowego IP: *.staszow.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 15:39 > Sojusz Lewicy Demokratycznej ) miasta Staszów <a href="sld.wybory.staszo > w.com/"target="_blank">sld.wybory.staszow.com/</a> - > choc nie sympatyzuje, to przyznam wysokie noty w porownaniu z innymi > wymienionymi tu serwisami. widać, że pobieżnie oceniłeś wygląd pierwszej strony, wizualnie jest ok. tylko ta treść absolwenta uniwersytetu "Jagielońskiego" przez jedno l! i z treści tylko komunikaty w tym o wywaleniu z SLD i to sobie wisi już dni parę takie to robotne i obrotne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Totalny lewicowy odlot staruszków i Jaskiernia IP: *.dedicate.pl 11.09.02, 01:42 tylko tam takie perełki! sld.wybory.staszow.com/ na początku dobiegającego końca dokończenie wodociągowania zakończyć kanalizowanie dokończona Pocieszka ulegnie baza parkingowa Straconego czasu dogonić nie można. Nie będą tracić czasu na naukę działacz społeczny: oświaty, kultury, sportu, wędkarstwa. jastrząb dla skutecznej eliminacji przeszkód na drodze do normalności. sobczyk sld.wybory.staszow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś