Gość: ****** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:02 taaa haslo fajna rzecz... szkoda tylko ze to puste slowa :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzoryk Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.pl 09.09.05, 23:11 Szkoda że Pani Więch Kocha Świętokrzyskie i musi walczyć żeby uzyskać imunitet któruy będzie ją chronił przed odpowiedzialnością ale ludzie to pamiętają. Dlaczego Pani Więch ma inne plakaty niz SAMOOBRONA chyba z innej beczki jest. Bo sama tworzy nową partię SAMOOBRONY ona pokaże chyba rozwiązać problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babetka Włodzimierz Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:16 funduje wyborcom darmowy alkohol. Tak zrobił 1 września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-bbb Re: Włodzimierz Stępień-kabel jestes bbb n/t IP: 213.199.193.* 10.09.05, 01:30 Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Włodzimierz Stępień-kabel jestes bbb n/t 10.09.05, 07:40 Jak juz Wierszyki i Hasla wyborcze, to moze tez moje i Nasze uzyska Sukces, Nasze Haslo tez jest Odwazne : Jak szukasz Pomocy i liczysz na Pomoc, to, Pomoz sobie sam, takie chyba Najlepsze Ludzie , ze myslcie, ze w Sytuacji Kryzysowej da Wam ktos zlotowke, Oni ta ostatnia Twoja zlotowke by Najchetniej ukradli lub na Tace poprosili, co laska wprawdzie, ale jak nie masz wiecej tylko ta ostatnia zlotowke, to daj ja ona tez Nam sie przyda, a Ty idz na Glosowanie, ale Zlotowke zostaw Najlepiej w Domu. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców 10.09.05, 07:53 To co wyzej to tyko byl zart, zeby Was z rana do myslenia dostosowac, pamietam tez Kampanie przedwyborcza, jakis tam Gosc nad Zalewem w Kielcach przemawial, cos sie pultal, i mowil, zeby szanowac 1 Jedna Zlotowke nawet, ja mialem juz isc, ze Wsieklosci na ta mownice i Spytac sie Go, teraz mam 1 jeden zloty Szanowac, jak zescie juz 1 grosz przepili, no bo w tamtych Czasach juz nie bylo w ogole 1 Grosz w obrocie, najmniejszy Pieniazek to chyba o ile dobrze pamietam bylo dziesiec, dwadziescia czy piecdziesiat Groszy, a mnie chodzolo o Symbol Zlotego, Pieniadza jakim byl i jest 1 jeden Grosz. Bez Grosza Chlopie nic nie zdzialasz, wiesz o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:38 Czy jest to publikacja sponsorowana? Dlaczego wybrano tych kandydatow?:))) Pani Więch juz wyjasnila swoje sprawy prokuratorskie? Czy moze az tak kocha Swietokrzyskie, ze zapomniala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieciarz Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:00 Nech se te kandydaty pozbierają swoje ulotki ze zdjęciami które leżą na trawnikach na Al. Legionów porozrzucane po trawie po dzisiejszym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieciarz Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:02 Nech se te kandydaty pozbierają swoje ulotki ze zdjęciami które leżą na trawnikach na Al. Legionów porozrzucane jak śmiecie po trawie po dzisiejszym meczu. Chyba im nie zalezy aby ludzie deptali po gębach pona Kandydata Samoobrony Sułka lub tego drugiergo z PO Grzegorzewskiego czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:16 Może Pani Więch wyjaśniłaby sprawy sądowe do końca, przekręty to jej specjalność, przecież w Kielcach są inni kandydaci o wiele mądrzejsi a nic o nich nie piszecie, czyżby informacje o Pani Więch były przez nią sponsorowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jak kandydaci próbują przekonać wyborców IP: *.devs.futuro.pl 11.09.05, 21:57 Marian Kubik gość w porządku.Zagłosuję na niego .Tylko ma zostać nasze wojewódzwo i nie chce podatku liniowego ani 3X15.No chyba ,że PO będzie miało przewage i głosów PiS-u zabraknie, by się przeciwstawić.Mam nadzieję ,że to co media podają ,że Tusk ma prawie 50 % poparcia to kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZYK Gągorowski liberał? IP: 195.20.110.* 12.09.05, 16:17 o ile sobie przypominam, to ten pan został radnym z listy ZCHNU albo innego LPR, a teraz jest liberałem? Tam gdzie wiatr wieje tam i liście niesie, szkoda tylko ze PO stawia na takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś