Gość: rodzic IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 10:27 wszystkiemu winna jest ogólna bieda liczy sie tylko kasa im więcej uczniów w szkole to więcej pieniędzy, nieliczy się poziom nauczania, komfort dzieci gdzie jest ich w klasie max 25. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:04 Tu w ogóle nie chodzi o dzieci! Gdyby ich nie było też byłoby fajnie. Ważne że p. dyrektor "porządzi", pokaże, kto decyduje, poszpanuje przed rodzicami i... poprzyjmuje znajomków. Szkoda, że p. prezydent nioe miał okazji popatrzeć na jaj tryumfującą minę i posłuchać jak bardzo jest arogancka!! A arumenty o biedzie i trudnościach ucznioów niech sobie w uty wsadzi! Ile punktów miały przyjęte pocichu dzieci - 100? 90? Moje dziecko odrzucono ze 120 - toma!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:06 Cha cha cha!! No jasne, że wsdzystko jest OK. Poczytajcie komentarze do poprzednich artykułów. Już wtedy było wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic także Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:51 Kruk krukowi oka nie wykole, względnie w wersji przystępniej szej - k.... ku.... łba nie urwie. Wszyscy mają wym interes żeby zostało tak jak jest. Sic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popi Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:07 Śledzę tę prawę i popadam w zdumienie! Czy władza ma nas tylko w d.... czy po prostu z nas jawnbie kpi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto kogo Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:12 Panie Sygut co pan nato? Tyle miał pan do powiedzenia w czerwcu o uczciwości, jawności przyjęć I co? Zrobili co chcieli i nic nikomu do tego? Świetnie wychowują tam dzieci. Przecież one się znają, wiedzą kto jest kto i za co został przyjęty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 14:36 i co wynika z tej kontroli???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: óczeń To, że kuratorium.... IP: 81.6.129.* 20.09.05, 15:21 ...lubi panią dyrektor?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:48 Zwracam się do "Marcina" z poprzedniej dyskusji ma forum. Proponuję poprawioną wersję twojego wierszyka : Ania to piękne imię, każdej przystoi dziewczynie. Waldek to imię męskie.. Lewe przyjęcia w "Norwidzie" zaczną się w czerwcu lub we wrześniu 2006.... przy pełnej aprobacie władz z kuratorium i UM. Gratuluję!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:15 Jeśli wszyscy zgodnie twierdzą iż panii dyr. brała to pewnie sami robili to wcześniej i teraz im tego brakuje i jeszcze znajomych z Wyborczej napuszczają i Swoich kolesi też !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:20 Zadziwia ta zgodność, nie? Myślę, że jeśli wszyscy tka zgodnie twierdzą to może coś w tym jest. Każdy ma jakichś kolesi, ale "napuszczać" prasę nie tak łatwo. A robienie z gęby cholewy wychodzi z mody. Chociaż Kielce nigdy nie były trendy. I teraz też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: 80.48.137.* 20.09.05, 19:25 Jako komentarz chcialabym przytoczyc moja wypowiedz z dnia 12.09 (przed kontrola). Patrz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=28898338&a=28913958 "O ile pamiętam rok czy dwa lata temu tez byl artykul o zbyt duzej ilosci uczniow w klasach, rowniez w nim wspominano o III LO. Widac z tego ze od tamtej pory nie zmienilo sie nic. Teraz pewnie rowniez bedzie troche szumu, przyjedzie komisja, stwierdzi ze "zadnych nieprawidlowosci nie bylo" i wszystko pozostanie bez zmian. Dyrektor bedzie nadal robil co chce, a kurator nadal bedzie udawal ze go kontroluje." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morbid Angel Przyszeł kontroler do Norwida: IP: *.devs.futuro.pl 20.09.05, 21:09 Przyszeł kontroler do Norwida i śpiewa: "Pani Dyrektor, sie pani nie boi, kuratorium murem za panią stoi!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morbid Angel Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 20.09.05, 21:11 Przyszeł kontroler do Norwida i słyszy: "Panie Waldku, pan się nie boi, przecież skóry nikt panu i tak nie złoi!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golfi Przyszeł kontroler do Norwida IP: *.devs.futuro.pl 20.09.05, 21:13 Przyszeł kontroler do Norwida i trafił na izbę przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Przyszeł kontroler do Norwida IP: *.devs.futuro.pl 20.09.05, 21:17 Przyszeł kontroler do Norwida i go ...przyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:24 SKORO NIE BYŁO LIMITÓW PRZYJĘĆ DO I KLAS, TO PO CO BYŁO SIĘ WYGŁUPIAĆ Z ZASADAMI REKRUTACJI? TRZEBA BYŁO PRZYJĄĆ WSZYSTKICH CHĘTNYCH! CÓŻ Z TEGO, ŻE KLASY BYŁYBY LICZNE - I TAK SĄ, DZIECI NIE MAJĄ GDZIE SIEDZIEĆ - PRZYNAJMNIEJ NIE BYŁOBY PODEJRZEŃ O NIEUCZCIWOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:31 Pani z kuratorium przywpłuje rozporządzenie MENiS z 20 lutego 2004 roku w sprawie warunków i trybu przyjmowania uczniów. No właśnie - WARUNKÓW!!! Jak można zapewnić młodzieży nowoczesne kształcenie, aktywne metody, ćwiczenie umiejętności kluczowych itp. w tak przepełnionych klasach! Wspomniane przeze mnie cele i metody to priorytety edukacyjne ministerstwa. Tyle, że dla naszego kuratorium i jego urzędasów to są tylko czcze pojęcia z papierów. Liczy się dobro koleżanek i kolegów, którym dotąd włos z głowy nie spadł i tak dalece czują się bezkarni, że nawet po interwencjach rodziców i prasy śmieją się w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 09:08 aktualni pracownicy kuratorium to sami kolesie kuratora,a kuratorium to przechowalnia dla leni,ktorzy nie daliby sobie rady w pracy z mlodzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ot co! Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 21.09.05, 17:51 Ot co! Dziwnie mam podobne wrażenie po spotkaniach z urzędnikami kuratorium i komisji egzaminacyjnych. Ignoranci, z lekcewazeniem odnoszący się do nauczycieli czynnych zawodowo i z pogardą mówiący o uczniach jak o jakiejś bezdusznej i bezkształtnej masie! Najczęściej nie mający zielonego pojęcia o praktycznych realiach dzisiejszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.09.05, 14:16 popieram ostatnie głosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.09.05, 08:48 i po problemie,powrot do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????// Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 12:51 i co dalej???????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wido Po co kontrola???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:45 A pani dyrektor III LO właśnie zatrudniła swoją córke w szkole. ( I jeszcze na radzie pedagogicznej udawala, ze nie pamieta nazwiska nowozatrudnionej nauczycielki, ha, ha). I nikt o tym nie mówi. Albo pani dyrektor zatrudniła teraz jako sekretarke swoja kolezanke. Albo o tym, ze wywalila sklepik, ktory tam byl od lat, a wprowadzila swoich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / 82.139.8.* 27.09.05, 09:57 skończyla sie era SLD,dyrektorkka bedzie pokorniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / 82.139.8.* 27.09.05, 09:57 skończyla sie era SLD,dyrektorkka bedzie pokorniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goo Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:20 Skończyła się era SLD i p. dyrektor zatrudni jeszcze parę koleżanek, może panią Stradomską, juą nie - senator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:43 Ale tu są bzdury.Przeciez główna szefowa tej szkoły to oddana dzieciom nauczycielka.SPOKÓJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005 Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.05, 13:44 jaka kontrola,wesole pogaduszki przedstawiciela kuratorium z dyrektorką,kpiny z ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:37 burda jest kochankiem hermanowej, nauczycielki z norwida, wiec robi reklame szkole, w ktorej ona pracuje, a ze nie wydrukuja artykulu gdzie sie podlizuje szkole, to pisze o jakichs niby przekretach. ludzie ale dajecie sie wmanipulowac!? kto by sie przejmowal prowincjonalnym liceum, do norwida nikt nie chce chodzic poza dzieciakami ze wsi, bo maja latwy dojazd. jakby sie pchali prominenci i ich dzieci, to moze jeszcze by byla sprawa, moze w sawickiej, zeromskim, ale w norwidzie? nawiniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosia Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:20 Wodykowa jest kochanką kratora, a Bielecka jest kochanką tomali, a pani od fizyki jest kochanką redaktora naczelnego gazety, a pan od historii jest kochankiem sekretarki z redakcji... ludzie czy wyście powariowali?!!! Jest sprawa, w ty naiwniaku bronisz rodzicom możliwości dochodzenia swego? Strasznie masz ograniczony świat, jeśli sadzisz, że tylko kochankom załatwia się sprawy. Ja wciąż wierzę, że Gazeta zrobi jakiś pożyteczny użytek z tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:02 jestem tak samo naiwny, jak ty, ze wierzysz ze ta sprawa ma rece i nogi. burda zrobil tak rzetelny artykul, ze mi alfa kronbacha przekroczyla skale, hehe. kity wam wciskaja, a wy sie dajecie nabierac, jak w to, co ja napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:00 O ty "miastowy" chamie! Jak śmiesz obrażać ludzi! Ci "ze wsi" więcej mają oleju w głowie niż takie głąbie jak ty! Znam tą szkołę i wiem jak sie tam teraz źle dzieje! Kim ty jesteś, że myślisz że masz prawo do oszczerstw!!Przykro mi, panie Burda i p. Herman, że ktoś wyciera sobie brudną gębę Waszymi nazwiskami. Pozdrawiam Was i wszystkich tych, którzy pamiętają świetność tej szkoły. Absolwentka. Ps. Zaczynałam edukację w elitarnym Żeromskim i po roku nabawiłam się nerwicy. Norwid i jego świetni wyrozumiali nauczyciele pozwolili mi w siebie uwierzyć. Dziś jestem kimś, choć mieszkam na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:10 pisze się "tę" szkołę, a nie "tą", a jak byś znał/-a szkołę, to byś wiedział, co się zmieniło w niej od czasu, kiedy ją kończyłeś/-łaś, czyli kiedy właściwie? przed pierwszą wojną burską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:37 Wyrażnie napisałam, że jestem absolwentką, więc kobietą, a to, ze z ciebie taki 'prowokator' jeszcze bardziej potwierdza prymitywizm twojego rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:08 przepraszam, rzeczywiście zachowałem się, jak prymityw i uniosłem się niepotrzebnie emocjami. nie zgadzam się z Twoją opinią na temat liceum, ale powinienem szanować Twoją osobę, o czym zapomniałem, mam nadzieję, że okażesz mi więcej wyrozumiałości, niż ja okazałem Tobie. podtrzymuję, co pisałem na temat Norwida i w dalszym ciągu uważam, że Twoja opinia wynika z niewiedzy o tym, jak wygląda sytuacja w szkole teraz. mogę zasugerować, abyś sprawdziła te informacje sama, zamiast dawać wiary temu, co piszą tu ludzie. jak widzisz po moim przykładzie, można pisać co się chce, nawet największe kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:21 Znam TĘ sytuację. Dlatego pozwoliłam sobie zabrać głos na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xns Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:23 Ale to tylko ty - michale - piszesz kłamstwa!Nie przypisuj innym swoich intencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:16 a ja skończyłem naukę w "elitarnym" Żeromskim, a potem pracowałem przez krótki czas w Norwidzie i mi się świetnie pracowało, fantastyczni ludzie, fantastyczna atmosfera, nauczyciele, jak wszędzie, różni, da się z nimi dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 07:59 A twoja mamusia jest w Norwidzie dyrektorką i zatrudniła też twoją siostrzyczkę a nauczycielom, którzy uczą twojego braciszka ciągle się wtrąca, ha ha ha! I to cała prawda. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:34 widzisz, jaki domyslny jestes, a jakbys byl bardziej domyslny, to moze bys sie czegos w zyciu dorobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:01 jeśli w to wierzysz, to uwierzysz we wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:19 ah, no tak zapomniałem powiedzieć, mój młodszy brat się tam uczy, chociaż namawiałem go na "elitarnego" żeromskiego. jak zrobi maturę to wam powiem, jakie miał wyniki, ale będą z chłopaka ludzie, choć wydawało mi się, że kiep jest i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:18 Aco ta pani z tego ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:19 O to teraz ta pani będzie dyrektorką? Ale fajnie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?><? Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.05, 18:52 to ci sensacja????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.05, 17:37 skończcie jużten wątek,nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:58 ooooo tak, a teraz to ŚWIĘTE liceum to zbrukane zostało działalnością nauczycieli i dyrekcji szkoły, bo ja wam powiem to spisek zydo-masonerio-pedalski, zeby zniszczyć liceum i jego uczniów, bo nauczyciele i dyrektorki szkoły to tylko knuja w podziemiach, jak tu zrobic zeby zniszczyć szkołe i jej nowy bruk i nowa winde i płytki antypoślizgowe i pracownie komputerowe, a w szczegolnosci wiejskie dzieci oraz niepelnosprawnych, a jak to robia? powiem wam, bo wiem... przyjmuja dodatkowo 34 dzieci ze wsi i biednych rodzin i to zniszczy szkołe i jej dobre imię. bo dyrektorka i vice wziely łapowki i teraz juz nie jezdza do pracy mercedesami tylko helikopter je dowozi i kupily sobie posiadlosci ziemskie na mazowszu, a od kazdej pensji przyjetego do pracy nauczyciela pobieraja 20% haraczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasiu Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:31 A CÓŻ TO ZA GOŚĆ, CO SAM SOBIE ODPOWIADA, SAM ZE SOBĄ POLEMIZUJE, AJESZCZE DO TEGO KŁAMIE! PO CO TO WSZYSTKO?! TYLKO BUDZI NIESMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:37 czasami tylko gadając sam do siebie mozna pogadać z inteligentnym człowiekiem. Wy, którzy wierzycie, nie znając faktów, hm.., do inteligentnych nie należycie Odpowiedz Link Zgłoś
rzufjg Re: Po kontroli kuratorium w III LO 04.10.05, 21:45 Nowa winda, bruk, podjazdy dla niepełnosprawnych, płytki antypoślizgowe.. Tak! Zgadza się, tylko chciałbym zauważyć, że prace z tym związane i wszystkie plany żeby Norwid stał sie liceum integracyjnym zaczęły się troszkę wcześniej niż Pani dyr. zjawiła się w Norwidzie. Ona poprostu przyszła (nie wnikając jak) i kończy to wszystko a tacy jak Ty naiwnie wierzą, że to jej zasługa.. PS A tak wogóle zastanawiam się kim Ty jesteś, bo bronisz P. dyr jak lew.. Jesteś jej synem?? A może to sama P. dyr. się broni pod pseudonimem "michał"?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:35 pani dyr nie ma syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xns Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:14 Ma, ma. I znowu kłamiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:58 wymień miejsce, a ja się tam zjawię, po godzinach pracy oczywiście, wtedy się możesz dowiedzieć kim jestem. ja się nie ukrywam pod pseudonimem kojarzącym się z wymiocinami, ale używam prawdziwego imienia. co do lwów, nie wiem, jakie znasz, ale z tych co ja widziałem, żaden nie bronił żadnego człowieka. ja mam w zwyczaju bronić ludzi, to prawda, dlaczego? bo jestem człowiekiem, a ludzie bronią ludzi, a nie obsikują, jak w zwyczaju pana Burdy i niektórych z użytkowników tego forum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 07:56 Jestem osobą starej daty, do szkoły chodziłam dawno temu i była to zupełnie inna szkoła niż "Norwid". Ale dla mnie moja młodość i moja szkoła są ŚWIĘTE. Jeśli pan tego nie rozumie, że dla absolwentów liczą się wspomnienia, atmosfera, przyjaźnie, które wiążą się z czsami, gdy chodzili do szkoły, to źle pana wychowano. Źle też świadczą o panu te brudne pomówienia, które, jak sam pan przyznaje, zostały wymyślone. Nie wróży to raczej dobrze pana uczniom, bo jak się zorientowałam, jest pan nauczycielem. Materialne sprawy to nie wszystko. Nie dziwię się, tyle jest głosów w obronie tej szkoły, skoro bruk i winda zastąpiły uczciwość i wyrozumoiałość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Po kontroli kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:44 nie lepiej świadczą o autorze tego artykułu i o jego znajomych, którzy tu piszą posty, brudne kłamstwa, które sami fabrykują. różnimy się tylko intencjami, ja śmieję się z błędów myślenia i ludzkiej naiwności w trosce o prawdę i zdrowy rozsądek, a reszta..., hm ich działania są podyktowane zawiścią i chęcią zemsty. dość bezradne obszczekiwanie małych piesków, którym zęby wypadły. Odpowiedz Link Zgłoś