Dodaj do ulubionych

Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina

IP: 81.6.129.* 26.09.05, 09:57
Ziemek ma swoją kolejna sensacyjkę, wszak to w tej dziedzinie wybitny
specjalista.
Obserwuj wątek
    • Gość: SPONSOR??????????? [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 18:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: x Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 19:31
      Ten niespelniony dziennikarzyna ziemek znowu wymysla afery. i on chce byc
      dobrym dziennikarzem? z tak stronniczo pisanymi tekstami nigdy nie bedziesz
      wiarygodny i nadal luzie beda sie smiac nie tylko z twojego imienia ale tez z
      twoich wypocin!!! zmien zawod czlowieku!!!!!!!!
      • Gość: miki Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 20:27
        Chyba jesteście z TELE2
        • Gość: miki Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 20:30
          Napewno jesteście z TELE2 , jeżeli uwazacie , że aresztowanie prawdopodobnie
          niewinnego człowieka na co wskazują dowody których nie wzieto pod uwagę , a
          to , że ich nie wzięto to skandal i kompromitacja kieleckiej prokuratury , nie
          pierwsza zresztą. Przydałoby wam się posiedzieć niewinnie w pierdlu albo komuś
          z waszej rodziny to nie bełkotalibyscie głupio na forum.
          • Gość: Angie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Angie konsekwentnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:19
              No to konsekwentnie
              od tego czy niewinny czy winny jest sąd, a nie żaden "dziennikarzyna" ani tym
              bardziej forum. A swoją drogą to ciekawe "kto złożył zapotrzebowanie" na taki
              artykuł ?
          • Gość: burek Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:41
            popieram w 100%;totalny skandal i absurd!!!- porażka( niestety nie pierwsza)
            kieleckiej prokuratury;jak można wierzyć nie do końca wiarygodnym
            przedstawicielom''niezmiernie''szanowanej firmy Tele2, a nie brac pod uwagę
            konkretnych dowodów!-w tym przypadku ewidentnie przemawiającym za panem
            W.Nasuwa sie pytanie co dalej???czy niewinny człowiek nadal musi siedziec w
            areszcie i zaniedbywac swoje interesy, a co najwazniejsze-Rodzinę?
            • Gość: miki Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 21:59
              >A jak myślisz zamknął go tam prokurator czy sąd ?

Sąd , a jak myślisz, na podstawie czego jak nie tego co mu pokazał prokurator?
              Taki tepy jesteś?
              • Gość: marian Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:02
                a co niby mógł mu pokazać!!!!przecież opinia grafologa była
                jednoznaczna:podpisy nie wykazywały znamion podrobienia.
    • Gość: miki Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.09.05, 21:35
      Ale zanim będzie sąd to narazie człowiek siedzi w areszcie na podstawie
      widzimisię prokuratora. Jeżeli prokurator jest tak naiwny , że wierzy
      pierwszemu lepszemu który mu coś powie to nie powinien być prokuratorem.
      Naprawdę jesteś taki tępy , czy też masz w tym interes?
      • Gość: Angie Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:43
        A jak myślisz zamknął go tam prokurator czy sąd ? a może i prokurator i sąd
        mają interes aby taki "niewinny" gość siedział ?
        ciekawe czy ten artykuł ukazał się przed rozpoznaniem zażalenia przez wyższą
        instancję czy już po i kto tu kręci swoje "lody" ?
        taki tępy jesteś ?
        • Gość: Angie I jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:48
          jak pan redaktor dostał się do akt sprawy, skoro postępowanie przed
          prokuratorem jest niejawne ?
          • Gość: gwiazda zaranna Re: I jeszcze jedno IP: *.sprintlink.net 27.09.05, 22:34
            Uzyl swojej 'TAJNEJ LISTY'.
            BUAHAHAHA
    • Gość: Wdzięczny Re Czy bezinteresowność jest tu najwyżej ceniona ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:42
      Grafolog i jego opinia, po co ? przecież prokurator prowadzący postępowanie
      lepiej wie czy sfałszowano podpis , czy nie. Nie będzie swojej decycji opierał
      o wiedzę ludzi odpowiednio przygotowanych do badania takich spraw. Ta
      instytucja funkcjonuje jak prywatny folwark. Tylko nie wiadomo do końca kto
      jest zarządcą a kto uprawia swoje własne poletko.
    • Gość: ania lesicka Swiatowid? To znowu ty? IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.09.05, 23:01
      Wiedz, ze mam cie caly czas na oku.
      Ile to juz lat? 5?
      • know1 Pogorszenie? 27.09.05, 09:32
        O, ania lesicka, czyli e-bomber? Dawno cię nie słyszałam. A co to, pogorszenie
        stanu psychicznego? Myślę, że po tym wpisie red. Nowak już trzęsie portkami i
        pakuje swój pojazd kosmiczny na Marsa! Ale mu dałeś popalić! Brawo bohaterze!
        Nie ma jak straszenie dziennikarza i jego rodziny. Jestem z tobą , zwalczania
        Marsjan przebranych za dziennikarzy to życiowa misja twoja. Czkeam na więcej!
        Baranowska Idiocka Skretyniała (twoja fanka)
    • Gość: raz jeszcze Krzywda boli i zapada w pamięci na bardzo długo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:54
      • know1 Ibuprom 27.09.05, 10:36
        To se weź Ibuprom max, na bolenie. A na pamięć dobra jest lecytyna, na
        zapominanie polecam prozac. Cóż, jak się zaczyna wojnę z dziennikarzem-
        Marsjaninem, to się trzeba liczyć z bólem. Jest wojna, są ofiary. Ale ty jesteś
        przecież tak wspaniałym odważnym rycerzem internetu atakującym wyłącznie
        anonimowo zza węgła, jak jakaś cudowna hiena, że co tam ofiary! Walcz dalej już
        się nie mogę doczekać!!! Twoje entelegentne wpisy na Forum wręcz porażają!
        Idiocka Baranowska Skretyniała
        • Gość: ponownie Re: Do know 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:30
          Ironiczny uśmiech pojawia się tam, gdzie szacunek ustępuje miejsca głupocie i
          pysze !!!
          • know1 Do e-bombera 27.09.05, 16:37
            Nie masz do siebie szacunku? Nie dziwię się. Nikt nie ma szacunku dla takiej
            hieny, która zza węgła atakuje niewinnych ludzi, bez dyplomu sędziego bawi się
            w wymierzanie sprawiedliwości i jej wykonanie. Ale ja cię rozumiem i popieram,
            tak jak cała moja idiocka rodzina skretyniała.
    • Gość: ostatni raz Know 1........................................??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 07:59
      Myślę, że powinieneś się postarać tworzyć na trochę wyższym poziomie, bo póki
      co, to odwołanie do rodziny, którą tytułujesz na dole postów jest jak
      najbardziej na miejscu.
      • know1 Obserwowany 28.09.05, 11:08
        Nie przejmuj się Jacku, ja cię też obserwuję, bo jestem twoją fanką. Jak tam w
        firmie A., robisz karierkę? A zielony samochodzik już zmieniłeś? Szkoda tylko,
        że poznana przez internet kobieta cię rzuciła, ale widocznie nie poznała się na
        twoim geniuszu. Głupia kretynka! Ale ja jestem do wzięcia! Daj mi swój telefon
        i się jakoś umówimy.
    • Gość: 5 Re: 5 IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 19:43
      KOCHAM MODERATORA I ZIEMOWITA NIEPLANKTONICZNIE
    • Gość: Gratulacje Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: *.devs.futuro.pl 28.09.05, 20:11
      MODERATOROWI
    • Gość: zbylu Re: Kulisy sensacyjnego aresztowania kielczanina IP: 202.175.234.* 28.09.05, 21:06
      Gość portalu: bbb napisał(a):

> Ziemek ma swoją kolejna sensacyjkę, wszak to w tej dziedzinie wybitny
      > specjalista.

Nie obrazaj go!
      To jest sumienie naszego miasta i nie zasluguje na to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka